Nie jesteś zalogowany.
W ogóle to chciałbym wiedzieć dokładnie. Oromis mówił, że przy 'wymianie' Vessina na Khela dokonał on tylko wyroku ustawionego przez innych. Chciałbym dokładnie poznać szczegóły - kim byli ci 'inni', ilu ich było i w jaki sposób głosowano.
jeśli zobaczysz na to z kim było grane wychodzi na mnie Abyssa i Psyche, ale żaden z nam się jawnie nie przyzna. W sumie było mówione, że Vessin nie gra, więc no cóż jeśli chcecie kozła ofiarnego do hejtowania to jestem tutaj
Że tak sobie zażartuję, ja nie miałem zbyt dużo do "powiedzenia"
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ja sobie zażartuję "nafeeduję i pójdę afka i będę miał wy!@#$%ne na wszystko. To nic, że gdyby mnie nie zabrakło, to pewnie wygralibyśmy, bo 4v5 nawet na baronie rozwalili nas mając wszyscy very low hp - i tak poczekam aż skończą a potem pójdę sobie grać solo" - by psyche609 vel seba609
W ogóle czemu to zrobiłeś? Czy jakoś specjalnie płakaliśmy, że fedujesz? Bachory się tak zachowują, ale nie dorośli ludzie.
EDIT:
Mnie psyche przeprosił. Ciekawe, czy zrobi to samo z resztą drużyny, która na niego liczyła.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-02-05 09:51:58)
EDIT:
Mnie psyche przeprosił. Ciekawe, czy zrobi to samo z resztą drużyny, która na niego liczyła.
Mnie również.
Popieram.
Kwiatek doniósł, że wczoraj na kanale siedziały dwie niezidentyfikowane osoby. Jeżeli sytuacja się powtórzy, to zmieniam hasło na kanał główny oraz inne będzie na chat 1
i teraz wychodzi, że jestem kablem kapusiem i w ogóle
Co myślicie o tym, by usunąć team i założyć go od nowa w celu zdobycia wyższej dywizji?
Niegłupi pomysł.
ed. Mamy nowy ts:
178.217.191.155:7899
Kanał 16 AnimeSub hasło ansi
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2015-02-12 20:09:35)
Zlagowany LoL prawdę Ci powie o rzeczywistej lidze i dywizji
http://oi62.tinypic.com/2n19fyx.jpg
? Przecież to nie twój profil.
A że ex-diament/platyna w błocie, to wiesz, wszystko jest możliwe. ^^
Ostatnio edytowany przez senami (2015-02-14 20:12:31)
Ok, łopatologicznie - LoL mi zlagował i pokazał profil 'hybrydowo' - patrzyłem wcześniej na profil osoby z brązu, potem na kwiatka i takie coś wyszło. Sam screen dla kumatych miał być raczej żartobliwy.
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-02-14 20:13:29)
Mammoth, ja się uśmiałem xD Jestę brązę xD
Ogłoszenie parafialne
Abyss offline, stop.
W SMSie napisał, że wraca w przyszłym tygodniu, stop.
Napisał go 30 minut po północy, więc zapewne chodzi mu o przyszły po aktualnym (mamy poniedziałek), stop.
Jeżeli zobaczycie Abyssa online w grze, to będę to ja wbijał mu first wina na jego prośbę, stop.
Dzisiaj coś mi odwala i dlatego piszę jak debil... stop.
Od kiedy spłonęły światłowody w Warszawie mój internet stał się mocno niestabilny i nie mam jak grać w lola. Według dostawcy problem zniknie do piątku.
Ostatnio edytowany przez iruel89 (2015-02-17 20:59:38)
Nowy lepszy :\