Nie jesteś zalogowany.
Major s6 15/25 2014.11.22-~Yoda_Dzedaj_Mistrz, był bym niezmiernie wdzięczny pewnie nie tylko ja:)
8 +31+31+9= do trzech miesięcy brakuje ponad tygodnia. Dodam po 22 jeśli się nic nie zmieni.
Jindevil napisał:Major s6 15/25 2014.11.22-~Yoda_Dzedaj_Mistrz, był bym niezmiernie wdzięczny pewnie nie tylko ja:)
8 +31+31+9= do trzech miesięcy brakuje ponad tygodnia. Dodam po 22 jeśli się nic nie zmieni.
szczerze to nie liczyłem ile mineło od wstawienia ostatnich napisów ale jestem ci niezmiernie wdzieczny za podjęcie się tego zadania jesteś wielki:)
Ostatnio edytowany przez Jindevil (2015-02-09 20:10:52)
Tak dla pewności. On nie doda napisów, tylko dopisze do listy, że seria jest niedokończona.
Mushi-Shi: Next Passage (2014) 14/22 ostatnie napisy ~olek_mi 2014.11.01
Można wykreślić Hetalię, Kamiyan przejął tłumaczenie.
Jindevil - dzięki od tego jestem
Sasha1 -
andyy_m- dodałem
Areki- wykreśliłem
Kidou Senshi Gundam Unicorn (aniDB), 6/7 (2014.05.24) ~otakuJaro
Z informacji od autora dowiedziałem się, że kilka miesięcy temu pad mu dysk, a miał przetłumaczone prawie połowę odcina, więc raczej nie ma co liczyć na dokończenie
Ostatnio edytowany przez Nesbro (2015-02-12 15:36:14)
Nie porzuciłem projektu, ale praca, studia dzienne i konieczność tłumaczenia od nowa sprawiają, że na szybkie dodanie siódmego epa nie ma co liczyć z mojej strony. Tak więc dla innych droga wolna. Aczkolwiek jeśli nikt nie będzie tłumaczył, skończę, co zacząłem.
Nie porzuciłem projektu, ale praca, studia dzienne i konieczność tłumaczenia od nowa sprawiają, że na szybkie dodanie siódmego epa nie ma co liczyć z mojej strony. Tak więc dla innych droga wolna. Aczkolwiek jeśli nikt nie będzie tłumaczył, skończę, co zacząłem.
Sam przecież oceniłeś szanse powstania napisów, jako marne.
otakuJaro napisał:Nie porzuciłem projektu, ale praca, studia dzienne i konieczność tłumaczenia od nowa sprawiają, że na szybkie dodanie siódmego epa nie ma co liczyć z mojej strony. Tak więc dla innych droga wolna. Aczkolwiek jeśli nikt nie będzie tłumaczył, skończę, co zacząłem.
Tak można ocenić ten przecinek w zdaniu.
otakuJaro napisał:Nie porzuciłem projektu, ale praca, studia dzienne i konieczność tłumaczenia od nowa sprawiają, że na szybkie dodanie siódmego epa nie ma co liczyć z mojej strony. Tak więc dla innych droga wolna. Aczkolwiek jeśli nikt nie będzie tłumaczył, skończę, co zacząłem.
Napisałem, że marnie z postępami. Nie przeinaczaj moich słów.
Dołączam się pod prośbą o dokończenie Mobile Suit Gundam Unicorn.
A w między czasie jest też inna seria zaczęta i nieskończona :
Tytuł : Space Battleship Yamato 2199
Ilość odcinków : 2/26
Autor : ~seba609
Data ostatnich napisów : 2012.06.09
Link do aniDB : http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=8787
A w między czasie jest też inna seria zaczęta i nieskończona :
Tytuł : Space Battleship Yamato 2199
Ilość odcinków : 2/26
Autor : ~seba609
Data ostatnich napisów : 2012.06.09
Link do aniDB : http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?sh … e&aid=8787
Wielkie dzięki
Bakuman 3 (18/25) AniDB
Ostatnie napisy - 2013.04.14
Autorzy - różni
Z tego co widziałem napisów dalej nie ma w bazie animesub a na liście niedokończonych anime go nie ma.
Przeoczenie czy jest jakiś inny powód?
yunaito napisał:Bakuman 3 (18/25) AniDB
Ostatnie napisy - 2013.04.14
Autorzy - różniZ tego co widziałem napisów dalej nie ma w bazie animesub a na liście niedokończonych anime go nie ma.
Przeoczenie czy jest jakiś inny powód?
Propozycję do listy podają użytkownicy, ja jestem za bardzo leniwy by szukać samemu.
Tytuł dodany.
Ostatnio edytowany przez krzykr (2015-03-09 01:02:31)
edit
Ostatnio edytowany przez krzykr (2015-03-09 01:02:21)
Mógłby ktoś dokończyć akatuski no yona tłumaczyć?
Nawet nie masz pojęcia jak mi się nie chce sprawdzać jaki ten tytuł ma numer w bazie anidb.info
Mógłby ktoś dokończyć akatuski no yona tłumaczyć?
Przecież niedawno wyszły napisy.
Ogarnij się.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000