Nie jesteś zalogowany.

Jestem za. Nawet specjalnie z niego wyszedłem, bo zaś zaczynaliście tam ludzi zgromadzać, zamiast jednej stałej piątki.

W takim razie poproszę o oddanie moich 3 winów tam nabitych 
chetnie bym pogral jezeli ktos potrzebuje do teamu, high plat1, mid. EU, nick reCTOOOOOr

Mi to obojętnie, zostałem zaproszony do teamu, przyjąłem zaproszenie. Jeśli mnie nie będziecie chcieli, zawsze można usunąć ^^ Chociaż pomysł stałej piątki fajny. Można się świetnie zgrać. U mnie minus to brak mikrofonu. Nic na to nie poradzę.
Ostatnio edytowany przez seba609 (2015-03-09 22:53:19)
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.

Życie bywa okrutne ^^
Mnie możecie liczyć jako TOP/ADC, ewentualnie nie liczyć w ogóle, jeśli komuś bardzo zależy na graniu i chciałby grać na stałe.

cóż w takim razie solo Q czeka - franek
grajta wygrywajta

Po zmianie systemu z Windows XP na Windows 7 mam dziwne opóźnienie w LoLu mimo niskiego pingu i 60 fps. Występuje niewielkie opóźnienie reakcji po wydaniu polecenia dla bohatera. Myślę, że mogę z tym grać. W międzyczasie spróbuję rozwiązać problem z supportem RITO. Gramy coś dzisiaj?
EDIT: Godzina 19:18 - zaliczam first wina i prawie zasnąłem - wtf?
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-03-14 20:18:59)
potrzebujemy jednego do 5v5 na teraz.. EU nick reCTOOOOOr albo netrunners Tion zapraszam 

Diablos, najnowszy odcinek bronzowych myśli jest chyba Tobie dedykowany, bo Katarina zrobiła Quadrę 
https://www.youtube.com/watch?v=iC6PiDvq8pI
7:20 - 7:55 

Nie sądziłem, że to kiedyś powiem, ale chylę czoła przed tym Teemo Szatanem. Ten PentaSteal był jeszcze lepszy od mojego  

Ja tam mogę, tylko ciężko mi grać ostatnio przez te bugi ze słuchawkami/mikro :/
Nadal ni cholery nie wiem, co może być przyczyną, nawet wujek Google w życiu o takim przypadku jak mój nie słyszał O_o

mogę pisać dzwonić - franek

Ja tam mogę, tylko ciężko mi grać ostatnio przez te bugi ze słuchawkami/mikro :/
Nadal ni cholery nie wiem, co może być przyczyną, nawet wujek Google w życiu o takim przypadku jak mój nie słyszał O_o
Pora wymienić na nowe -_-

Ale mówię, że to nie wina słuchawek, tylko w kompie mam coś zesrane, bo pod Rurka kompa podłączyłem te słuchawki i wszystko było cacy...
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-03-25 19:32:57)

http://eune.leagueoflegends.com/pl/news … dy-czekaja
Bierzem udział? Za samo zagranie meczy kwalifikacyjnych każdy gracz dostanie dopalacz i losową skórkę.
Jakbyście szukali kogoś do 5 to Ja chętny  .
.
Nick: EG Karpato

Można.
"Late jest nasz"