Nie jesteś zalogowany.
karoleqq masz db na plytak czy na dysku?? jak na plytak to jakich?? cd czy dvd ??
Mam na 8 plytach dvd - wszystkie odc db dbz dbgt i pare kinowek i speciali:D (brakuje ok 2 odc lacznie ze wsyztskich serii i chyba z 3 sa zepsute ale ogolnie wsyztsko spox:))
ahaaa,spoko, pytaie teraz czy moglbys to pozyczyc gdzies na 2 dni
Oczywiscie w formie cos za cos:D
masz gg albo skype??? to zaraz sie dogadamy
animek_8 pod avatarem (to taki rysunek pod nikiem karoleq114) jest napis "skąd: Białystok" a pod nim są "PM" i "GG" (skrót GG oznacza Gadu-Gadu) więc jak na niego wciśniesz to masz numer !!! Ale jak chcesz to się odwzwij do mnie to bedziesz mieć więcej anime niż tylko DB.
Kurak nadal nie mam twojej listy...
poprawiłem Jania
Ostatnio edytowany przez Miszczu_beer (2006-03-06 17:57:00)
Miszczu wyluzuj dzieciaki sobie pomyślały że czat[ej] i juz nie wszyscy muszą byc tak inteligętni jak ty
hehehe nie zwrocilem na to uwagi
OKA już wszyscy co chcieli dostać spis anime to dostali...
Teraz pytanie co dalej??? Tam jest propozycja co, gdzie i kiedy więc czy w Sobotę 11 Marca ktoś się deklaruje na to spotkanie i ewentualnie wymianę??? Odezwa ludzie !!! (najlepiej jak najszybciej przez GG) Bo jeśli wypali to trzeba do tego czasu ustalić kilka rzeczy, a jak nie to nie !!!
Mi pasuje kazda sobota do 2010 roku wiec czekam tylko na wasze propozycje:P
Dobra kolejna wersja spisu poszła w neta !!! wszyscy co się zgłosili to dostali na maila!!! i mamy kolejnego chętnego !!! miki999 !!! Spotkanie organizacyjne w tą sobotę o 12.00 !!! niezamnijcie !!! narazie tylko ustalić kto co chce !! bez wymiany !!! Nadal czekam na kolejnych chętnych!!! na terenie Białegostoku i okolic
Raport Mniejszosci
Właśnie wruciłem z pierwszego konwentu w Białymstoku i moge żec że było zajebiscie wino i kobiety lały siestrumieniami a właściwie kobieta a mniejsza z tym A tak na serio
To było nawet sporo ludzi 10 fajna atmosfera:D i ciekawi ludzie ;P i zajebiście ;P i all napewno jeszcze tu się pojawią jakieś sprawozdania bardziej opszerne
Mnie niestety nie bylo:P zabardzo nie moglem bo bylem u dentysty, a przede wszytskim mi sie nie chcialo:P A umowiliscie sie na jakies wymiany czy bylo to spotkanie czysto rozrywkowe?:D
Ja tez nie mogle a raczej sie spuznilem[baka]Ale na nastepne spotkanie mam zamiar sie zalapac
Hmm dawno nie byłem na forum ale tak patrze że czasami ołaca się tu zaglądnąc.
A więc Białystok się kłania
Szkoda że nie ma już u nas konwentów.
Ostatni WTC 2004 (Whitestock Trade Konwent ) był całkiem niezły
A motyw ze spaleniem słupa energetycznego oraz z dziurami w piwnicy po strzelaniu z łuku przez braterstwo to wogóle pierwsza klasa.
Albo ostatnia noc przy battle royale po pijaku to już wogóle kosmos.
W każdym bądź razie Wysoki Stoczek i Dziesięciny się kłąnia i pozdrawia wszystkich z tej naszej mieściny
pozdro 4 ALL
Witamy nowego fana anime w tym zadupiu:P
Jesli chcesz zglos sie do Miszczu_beera i daj mu liste:D bedziemy mieli dodatkowa osobe do wymiany:)
ludzie szukam jakiegos fajnego naprawde wciągającego anime, które moze mnie naprawde wciągnąc. jak ktoś zna coś takiego niech mi poda nazwe albo coś w tym stylu.
Herman, polecam opcje "szukaj na forum" sa tematy o anime o roznej tematyce, chyba ze jestes z bialegostoku, to zupelnie zmienia postac rzeczy:P
karoloq14 dzięki za poradę zaraz to sprawdzę a niestety nie jestem z białego stoku[respekt]