Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Ĺťycie to nie bajka zamiast steka kotlety jajeczne, a na lody za zimno[baka]
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
(...)a na lody za zimno[baka]
Od wczoraj w TV Algida zaczęła się reklamować
(...) a na lody za zimno[baka]
Oj, opcy, nie znasz. Jeść lody zimą jest bezpieczniej niż latem (udowodnione naukowo). Sama jadłam lody przy prawie -30 stopniach, jak jeździłam do dziadków do Wilna. Na zewnątrz, na wolnym powietrzu, a nie w jakiejś przytulnej, cieplutkiej kawiarni.
Ja czekam na pierwsze relacje starszych osob! Ja 14 latek wiec eh...
A tak BTW to musi byc moja laska? Moze sa jakies chetne w szczecinie i chca to swieto spedzic z kims?? propozycja nie do odrzucenia!
Ostatnio edytowany przez n0need (2006-03-14 16:03:59)
Ja czekam na pierwsze relacje starszych osob! Ja 14 latek wiec eh...
A tak BTW to musi byc moja laska? Moze sa jakies chetne w szczecinie i chca to swieto spedzic z kims?? propozycja nie do odrzucenia!
hehe. 14 latek masz... ja w twoim wieku nie zawracałem sobie głowy dziewczynami. miałem inne zajęcie[szpan]. znasz 48 powodów dla, których piwo jest lepsze od kobiety?:D
Ja znalem porownanie piwa do c**ki jak znajde to wrzuce ~Wersus to co Ty robiles w wieku 14 lat? zolnierzykami sie bawiles?
oo tu juz mam :
"Mezczyzna majac do wyboru: wypad z kolegami do pubu czy wieczór z c... tzn. z kobieta ma zawsze ogromny dylemat. Dzisaj rozstrzygniemy ten problem!
1. Piwo jest zawsze mokre. Nad ci**a trzeba popracowac. Punkt dla PIWA.
2. Cieple piwo fatalnie smakuje. Punkt dla C***I.
3. Naprawde zimne piwo daje ogromna satysfakcje. Punkt dla PIWA.
4. Jesli po tym jak wezmiesz haust swojego ulubionego piwa, znajdziesz wlos miedzy zebami - mozesz zwymiotowac. Punkt dla CI**I.
5. Dziesiec piw jednej nocy i nie mozesz dojechac do domu. Dziesiec c***k jednej nocy, a nie chcesz nigdzie jechac. Punkt dla C***I.
6. Jesli uzyjesz zbyt duzo piwa w miejscu publicznym, twoja reputacja moze ucierpiec. Jesli uzyjesz c***i w miejscu publicznym - staniesz sie legenda. Punkt dla CI**I.
7. Jesli zatrzyma cie policjant i bedzie czuc od ciebie piwem, moze cie zaaresztowac. Jesli bedzie czuc od ciebie ci**a, moze ci postawic piwo. Punkt dla CI**I.
8. Normalnie nie spotyka sie starego piwa. Punkt dla PIWA.
9. Za duzo piwa i zdaje ci sie ze widzisz UFO, za duzo ci**i i zdaje ci sie ze widzisz BOGA. Punkt dla CI**I.
10. W wiekszosci krajów piwo jest opodatkowane. Punkt dla CI**I.
11. Jesli masz nastepne piwo, pierwsze sie nie wkur**a. Punkt dla PIWA.
12. Zawsze masz pewnosc czy jestes pierwszym, który otwiera swoje piwo. Punkt dla PIWA.
13. Jesli potrzasniesz piwem, wzburzy sie, ale po paru chwilach wróci do normy. Punkt dla PIWA.
14. Zawsze wiesz ile piwo bedzie cie kosztowac. Punkt dla PIWA.
15. Piwo nie ma matki. Punkt dla PIWA.
16. Piwo nigdy nie oczekuje od ciebie przytulania przez pól godziny po tym jak je wypiles. Punkt dla PIWA.
Punktacja koncowa: PIWO 9 C**KA 7Odwieczna zagadka zostala rozwiazana! "
edit: juz jest cenzura
Ostatnio edytowany przez Tkaczu (2006-03-14 17:04:21)
eeee, a gdzie cenzura?
nie no fajny tekst, Tkaczu:P
Ale radzilbym wprowadzic mala cenzure, bo w powietrzu czuc ze Gracol sie zbliza:D
Ja dostałem od koleżanki w szkole kanapkę. Niestety to nie stek, dugiej częsci święta też nie było.:)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
~Wersus to co Ty robiles w wieku 14 lat? zolnierzykami sie bawiles?
Zawiodę cie. Nie bawiłem się żołnierzykami:P. Moim innym zajęciem była właśnie degustacja piwa:D dlatego wspomniałem o tych 48 powodach.
A co twojego posta i porównania piwa do to naprawdę nie musiałeś tego wklejać[beznadzieja]
Piwo jak piwo razem z kumplem raz obaliliśmy pół litra:P to było coś:P;)
mi sie chce smiac, jak se przypomne jak pilam z kolezankami (i nie tylko ^^) za garazami kolo mojej szkoly ^^" teraz jak juz, to pije sie w domu
super to, macie podobne?
Ale radzilbym wprowadzic mala cenzure, bo w powietrzu czuc ze Gracol sie zbliza:D
Nie tylko on...
Imperare sibi maximum est imperium
u mnie to sie wino preferuje! :] piwo wszystkim zbrzydlo.. serio
u mnie to sie wino preferuje! :] piwo wszystkim zbrzydlo.. serio
hmmm... mi nigdy chyba nie zbrzydnie:D. a co do winka to sam pędzę[szpan]. w tym roku z ostrężyn[slina] i czerwonych porzeczek. hehe
Mam ten sam problem co Karol XD 14 lat xD troche za wczesnie na lodziki ;p
Haha Tkaczu ale sie uśmiałem ;p
Wino rlz ;p
Mam ten sam problem co Karol XD 14 lat xD troche za wczesnie na lodziki ;p
e tam za wczesnie.. jak sie znajdzie jakas naiwna panna, to nie masz o co sie martwic
ehh.. ide siotre pilnowac
Kisiel napisał:super to, macie podobne?
Na przykład to?
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Swoją drogą to nawet na miejscu bo z tematu o lodach i stekach zrobił się temat "kto co pije"
To nieprawda że nie ma ze mnie porzytku... zawsze moge służyć jako zły przykład
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna