Nie jesteś zalogowany.
Shinigami22 napisał:Hej.
Ktoś może wie gdzie w zakątkach internetu można pobrać wersje raw anime Ushinawareta Mirai wo Motomete od 8 do 12 ep?Ściągasz wersję Horrible i wywalasz skrypt?
A od HorrobleSubs nie są czasem hardusby ?
bodzio napisał:Shinigami22 napisał:Hej.
Ktoś może wie gdzie w zakątkach internetu można pobrać wersje raw anime Ushinawareta Mirai wo Motomete od 8 do 12 ep?Ściągasz wersję Horrible i wywalasz skrypt?
Potwierdzam, są. Oglądałem ten shit z Funi i nie wytrzymałem.
Shinigami22 napisał:bodzio napisał:Ściągasz wersję Horrible i wywalasz skrypt?
Potwierdzam, są. Oglądałem ten shit z Funi i nie wytrzymałem.
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Źródło Funi, czyli jasne.
Liczyłem na grupę [Penguin], ale niestety dropneli te anime na 7 ep, więc szukam na nyaa.se za raw-ami, lecz tylko przeklęty HS ma dokończoną serię wraz z nieszczęsnymi hardsubami.
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2015-03-03 23:05:13)
Liczyłem na grupę [Penguin], ale niestety dropneli te anime na 7 ep, więc szukam na nyaa.se za raw-ami, lecz tylko przeklęty HS ma dokończoną serię wraz z nieszczęsnymi hardsubami.
A Zero-raws, Leopard-raws, Ohys-raws?
Jeśli chodzi o stałą ilość FPS, to Leopard-raws na 99%.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-03-03 23:09:22)
Dzięki
Więc wychodzi na to że są dwa sposoby zapisu tytułu tego anime:
"Ushinawareta Mirai wo Motomete"
"Ushinawareta Mirai o Motomete"
Nie mogli się zdecydować na jedna wersje ?
PS: Napisy do całej serii w j. ang. http://www.nyaa.se/?page=search&cats=0_ … o+Motomete
Ostatnio edytowany przez Shinigami22 (2015-03-04 01:08:05)
Mam pewien problem.
Byłem zmuszony przywrócić ustawienia fabryczne w telefonie z systemem android i przepadły mi wszystkie aplikacje.
Nazwy części pamiętałem i je przywróciłem.
Niestety kilka apek przepadło bo nie pamiętam jak się nazywały a były przydatne. Czy ta historia jest gdzieś do odzyskania?
Dodam na koncie google jest tylko to co po resecie widać i w telefonie, wcześniejszych aplikacji nie mogę znaleźć.
Wiecie może, czy jest szansa aby orange anulowało rachunek? Wysłałem im w grudniu rezygnację z usług (niestety nie priorytetem...).A tu po dwóch miesiącach w ciągu których myślałem, że usługę wyłączyli, przychodzi rachunek z marzec. Jest jakaś forma pisma na to, czy trzeba ten jeden rachunek przeboleć i wysłać rezygnację jeszcze raz?
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Nie uznali rezygnacji, bo nie wysłałeś priorytetem?
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Nie uznali rezygnacji, bo nie wysłałeś priorytetem?
Pewnie w grudniu na styczeń, ale przekroczył termin.
W takich wypadkach: polecony z potwierdzeniem. Zawsze.
A tak to musisz płacić.
Tak myślałem. Za głupotę się płaci. Sam nie wiem dlaczego nie wysłałem z potwierdzeniem.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Chyba poleconym nie wysłałeś. Co ma priorytet do tego, skoro on przeważnie skraca czas dostarczenia o ileś tam dni, a przy takich umowach liczy się data nadania przesyłki. Oni mogli przesyłkę dostać, ale nie ma na to żadnego dokumentu.
Niezła żenada. Mowa o prowadzących i ich przygotowaniu do tematu. I te napisy na ekranie. : )
Dx51 napisał:Niezła żenada. Mowa o prowadzących i ich przygotowaniu do tematu. I te napisy na ekranie. : )
Straciłem 5 minut życia oglądając reklamy w internecie ! To jest żenada. Sam materiał na poziomie tej telewizji
Straciłem 5 minut życia oglądając reklamy w internecie ! To jest żenada.
Ja nie miałem żadnych reklam. Adblock działa. : )
Niestety u mnie ostatnio o adblock nie daje sobie rady z natrętnymi reklamami przed video...
Lepsza rozwiązanie to krówka.