Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9
Przecież to jest adaptacja LN, a nie mangi, więc nic dziwnego, że jest więcej gadania zamiast akcji.
Index to też adaptacja LN, a ma w sobie więcej akcji, niż gadania
A co ma jedno do drugiego? Przecież może być zarówno przegadana manga, jak powieść napakowana samą akcją.
21
No i zaczęła się ekranizacja 10 tomu .
Obecnie, oczywiście tylko w wersji web, dostępna jest jedynie ponad połowa, jednak - według moich obliczeń - ostatni rozdział powinien wyjść przed emisją ostatniego odcinka albo tydzień po .
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-02-28 16:09:30)
Nie jestem pewien tych informacji, ale otrzymałem info iż jutro dostaniemy dwa ostatnie odcinki, więc czy to prawda ?
Jedynie wiadomo, że jutrzejszy odcinek zostanie wyemitowany w Japonii z przynajmniej pół godzinnym opóźnieniem ze względu na emisję meczu koszykówki .
Też słyszałem, że mają być dwa odcinki. W sumie lepiej by było.
Ciekawe kto te ploty rozsyła .
Ciekawe kto te ploty rozsyła .
Np. wbijam, które uwielbia karmić się plotkami i w nie wierzyć.
Sami je sobie wymyślają?
Myślę że ramówka stacji jest bardziej wiarygodnym źródłem .
Sami je sobie wymyślają?
Mają taki nawyk. Bodaj już po pierwszym sezonie Loga pisali, że będą 3 sezony po 25 odcinków.
Nawet na NAZI chyba ktoś powoływał się na to źródło. iks de
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Sami je sobie wymyślają?
Myślę że ramówka stacji jest bardziej wiarygodnym źródłem .
Nie rozumiem chińskich znaczków. Emisję w tym tygodniu ma jeden odcinek?
Wg. tej rozpiski, 21.03 o godzinie 6:00 czasu lokalnego, pojawi się 24. odcinek, natomiast 28.03 o godzinie 5:30 czasu lokalnego, odcinek ostatni.
Zdjęcie rozpiski:
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-03-21 01:02:04)
Tak, będzie jeden odcinek. Skąd niby wziął się pomysł, że będą wyemitowane dwa ep?
EDIT:
Uprzedzony o sekundy...
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-03-21 00:57:59)
Tak, będzie jeden odcinek. Skąd niby wziął się pomysł, że będą wyemitowane dwa ep?
EDIT:
Uprzedzony o sekundy...
http://www.loghorizon.wbijam.pl/
[anime] Dwa odcinki na zakończenie drugiej serii.
Bajki piszą... jak zawsze.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Jako że na kanale, na którym zazwyczaj nadawany jest Log Horizon, w dniu dzisiejszym w tym czasie emitowany jest ważny mecz baseballowy, odcinek 24. został przesunięty o kilka godzin. Tłumaczenie wykonam dzisiaj wieczorem i polska wersja znajdzie się na stronie w nocy z soboty na niedzielę - będę robił wszystko, byście dostali ją do rąk jeszcze przed północą. Nie potwierdziły się również wcześniejsze zapowiedzi o podwójnym odcinku na zakończenie serii - odcinek 25. zostanie nadany standardowo za tydzień. Proszę o cierpliwość.
A jak tak liczyłem na ten podwójny odcinek! Jak oni mogli wyssać sobie takie info z palca, a potem pisać, że jakieś plotki się nie potwierdziły
Napisałem wczoraj komentarz na wbijam (po północy - czyli w sumie dzisiaj), że skąd mają to info o tych dwóch odcinkach, powołując się na tą rozpiskę podaną przez FaiMa. Komentarz się nie pojawił na stronie, za to pojawił się news, że jednak będzie jeden odcinek.
Pewnie im się przyśniło, tak samo jak to, że 24 odcinek został wyemitowany o kilka godzin później .
Bo ostatecznie odcinek rozpoczął się o 18:25, a normalnie powinien lecieć o 17:30 .
Haha, Wbijam byle głupotę napiszę, a cały internet jak małpy powtarza (patrz spoiler).
Zaraz wyjdzie, że tylko NAZI jest wiarygodnym źródłem informacji. iks de
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Hm.
Tak se kukam na pierwszy sezon. Nie zauważyłam w sumie osobnego tematu, więc tu napiszę.
Jeśli mam być brutalnie szczera - miałam spore obawy co do bajki, bo pamiętałam SAO, gdzie SAO to dno i 7 metrów mułu, gdzieniegdzie pukanie od drugiej strony, bajka dla japońskiej gimbazy z amebami w czaszkach zamiast mózgu, więc jak obczaiłam główny motyw tejże kreskówki, to stwierdziłam, że ryzyk fizyk.
Nie powiem, że się zawiodłam, nie powiem, że jestem zadowolona.
Wyszłam z założenia, że bajka będzie tak samo gówniana jak SAO, więc oczekiwałam od mniej wybitnie mało, jeśli nie zero, okazała się być lepsza.
Ale tylko tyle. Bycie lepszym od totalnego gówna nie czyni jeszcze bajki dobrej. Jest po prostu... przeciętna. Taki zabijacz czasu, który w sumie nie utknie na dłużej w pamięci.
Ty dulowaty userze!
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9