Nie jesteś zalogowany.
Ahem... Tak więc przypadkiem natrafiłem na reklamę napoju o takiejże nazwie... Spadłem z krzsła... Sami zobaczcie zresztą:
bueehehehhe....:D
swietne;] czekam az wprowadza ten napoj w polsce:P
Ostatnio edytowany przez karoleq114 (2006-03-14 16:34:08)
Ĺwietna reklama[okej] Ciekawe czy ludzie ze Square nad tym pracowali?:P
myhandhelds.pl - tam robię recki gier na Vitę i Switcha, zamiast tłumaczyć animu :V
Zakupy na Play-Asia $3 taniej z kodem MYPSVITA
Dobre dobre Fajna reklama Ale u nas i tak nigdy takiego napoju nie będzie Za słabo "grywalni" jesteśmy
Dobre dobre Fajna reklama Ale u nas i tak nigdy takiego napoju nie będzie Za słabo "grywalni" jesteśmy
Pani na obrazku u mnie właśnie wyjaśnia dlaczego tego u nas nigdy nie będzie.
Niezupełnie.... Dzisiaj byłem w Empiku mangę kupić i kolega (był ze mną) szukał Hellsinga tomiku pierwszego- pytał gościa z obsługi. Niesteyy na składzie nie było, a dostawa się zapowiadała. Pomoc nadeszła z najmniej spodziewanego kierunku - jakaś dziewczyna (może pod 21 lat) powiedziała nam że kupiła Hellsinga w księgarni tam i tam... Z tego wynika że fanów mangi i anime w Polsce jest dosyć dużo... Tylko że żyją w podziemiu i przygotowują się tam na trzeci Reunion Sephirotha... xP
Tak wracając do tematu to ten potion jakiś przereklamowany - tylko 100 HP daje xP
Ostatnio edytowany przez RiXeD (2006-03-14 16:59:24)
Znów się powstanie szykuje? I gdzie ta druga Japonia co nam Wałęsa obiecał
O tak... powstania to to, co tygryski czytające mange i oglądające anime lubią najbardziej[ukryty] Tylko trzeba określi dokładną datę. Miecz już wykuty, dzisiaj zaczynam czołg składać[cool], na strychu już armia ninja czeka na rozkaz ataku[ukryty] Jakby co to biorę na siebie województwo świętokrzyskie. No to kto się jeszcze do rewolucji dołącza?
ja tez ze świetokrzyskiego to ci pomoge
BTW co to za anime z tego screena?
Genshiken
ooo... powstanie się szykuje? i mi nikt nie powiedział? łeee... nie potrzeba pilotów kamikaze czasem
Już zabiłem prezydenta i umieściłem na jego miejscu swojego agenta... Co dalej...?
Nie, czekajcie... Muszę wyczyścić Bustera, bo od tej krwi mi zardzewieje xP
hm nie wiem ale a otym napoju słyszałem już dawno a o wyjściu w polsce to możemy pomaczyć najwyżej. Województwo Lubelskie zdobyte jakby co.
[cytuj]Już zabiłem prezydenta i umieściłem na jego miejscu swojego agenta... Co dalej...? [/quote]
Jeszcze tylko reszta rzadu... Moze zastapimy ich pokemonami:P Nie bedzie widac roznicy:D
Wystarczy jak napiszecie, osobe przeznaczana do kasacji i najlepiej gdzie i, o ktorej bedzie. Reszta ja sie zajme. Katane nie wyczyscilem po ostatnim razie, wiec nie ma problemu.
Trzeba czyścić bo się choroby roznosi xP
Może tak powrót do tematu?
[cytuj]Trzeba czyścić bo się choroby roznosi xP
Może tak powrót do tematu?[/quote]
hmmm a mnie tam bardziej zaciekawił temat powstania niz temat napoju
kapral Zielony melduje że Województwo Wielkopolskie zostało opanowane