Nie jesteś zalogowany.
01: Temat
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-07-03 13:21:04)
Wywiad donosi, że jakieś popierdółki wrzuciły odcinek na onalajny. W związku z tym od drugiego odcinka wracamy do starej, dobrej i sprawdzonej metody - linki na maila.
To zapisz mnie na liste e-mali, wyślę priv.
Ostatnio edytowany przez Grucha00 (2015-04-12 17:16:20)
Też bym prosił o wpis na listę.
Również bym prosił o wpis na listę.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Przyłącz się do akcji "Nie wspieram onlajnów".
W takim razie mam pytanie... Czy owa lista jest tą samą listą co była wcześniej, czy coś się zmieniło i są nowe zapisy? Nie chciałbym zostać pominięty, dlatego się pytam. ;]
Ta sama. Jestem za leniwy na robienie nowej.
Czyli mnie nie ma na tej liście?
Jednak zrobisz może wyjątek i dodasz nas w sumie 5 osób? A jeśli nie, no cóż życie to nie bajka
To zrobimy kontr listę i puścimy parę linków na lewo ;]
Wywiad donosi, że jakieś popierdółki wrzuciły odcinek na onalajny. W związku z tym od drugiego odcinka wracamy do starej, dobrej i sprawdzonej metody - linki na maila.
Jakbyś doskonale nie wiedział, że do tego prędzej czy później dojdzie... Rozgłos i lizanie dupy o suby - musiało ci tego naprawdę brakować ^^
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-04-12 17:43:40)
Och, wydało się.
Sacredus trochę mnie zabolały Twoje słowa, jeśli moja prośba wygląda jak lizanie dupy o suby to podziękuje, najwyżej obejrzę ze słabszymi napisami.
Wybaczam ci. Ale jedynie dlatego, że masz awatar Sagary.
Oglądam już długo animu, korzystałem z Twoich napisów nie raz i cenię sobie wasz wkład w pracę nad napisami. Nawet sam zrobiłem jedne napisy.
Oglądam już długo animu, korzystałem z Twoich napisów nie raz i cenię sobie wasz wkład w pracę nad napisami. Nawet sam zrobiłem jedne napisy.
On raczej się nie czepia o to, że prosicie o napisy, tylko ogólnie o samo podejście Besa
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-04-12 19:23:48)
Przeżywacie jak stonka wykopki. To nie pierwsza taka drama z napisami i pewnie nie ostatnia.
Kto wysłał prywatną wiadomość, niech się nie spina. Średnio mi się chce odpisywać, ale większość powinna trafić na jakąś testową listę wysyłkową (o ile kogoś przynajmniej trochę kojarzę z forum).
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-04-12 20:49:29)
(o ile kogoś przynajmniej trochę kojarzę z forum).
Mnie kojarzysz aż za nadto. Ale nie ważne ile razy ostatnio pisałem do ciebie z zapytaniem. O tyle ani razu nie odpowiedziałeś mi na cokolwiek
Besamir napisał:(o ile kogoś przynajmniej trochę kojarzę z forum).
Mnie kojarzysz aż za nadto. Ale nie ważne ile razy ostatnio pisałem do ciebie z zapytaniem. O tyle ani razu nie odpowiedziałeś mi na cokolwiek
Bo jesteś na czarnej liście.
max-kun napisał:Besamir napisał:(o ile kogoś przynajmniej trochę kojarzę z forum).
Bo jesteś na czarnej liście.
No to teraz wszystko jasne, dlaczego