Nie jesteś zalogowany.
Stare dzieje xD Team z zeszłego sezonu, chłopaki się posypali i teraz nie ma z kim grać, dlatego słabo w tym sezonie na solo (brak chęci i motywacji xD). W każdym razie, jakbyście kiedyś potrzebowali 5 to jestem do usług
Zazwyczaj problemu z czasem nie mam, także wystarczy dać tylko jakieś info na PW czy w samej grze, a reszte ewentalnie się ustali później
Tak tylko informuję, by nie przyjmować ode mnie żadnych wiadomości, bo jakiś brudas z egiptu mi włamał się na konto xD
ed. Super typek, nawet fejsa chciał mi skroić :\
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2015-04-28 09:31:22)
Z przyczyn zdrowotnych będę nieosiągalny przez najbiższe dni.
"Late jest nasz"
'Jestę szatanę'
http://oi61.tinypic.com/wrghmx.jpg
666 w pionie xD
6 win ranked in a row.
ÓSMA seria do plat III w tym sezonie (dziesiąta wliczając poprzedni). Ten loss ranked na dole to teamówka :E
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-04-29 19:09:25)
Perfekcyjne staty Vi
"Late jest nasz"
Przeprosiłem :<.
Wywaliło rurę w pensjonacie i zalało mi całą piwnicę. Siła wyższa zarządziła moje wyjście.
Ostatnio edytowany przez karpato (2015-04-30 17:32:30)
Perfekcyjne staty Vi
Ło, wygrać 4v5 to jest prawdziwa sztuka. Gratulacje!
A ja w soloq...
After all these series balance is finnaly restored
http://oi60.tinypic.com/do2bg3.jpg
Do ośmiu razy sztuka.
No i Wam GJ w 4v5
Ok, teraz ważna informacja. Miesiąc maj (tylko maj) będzie dla mnie przewalony. Zdecydowałem się wziąć robotę na nocki, a w weekendy dodatkowo pracuję w dzień, więc moja sytuacja ze snem jest dość trudna, dlatego nie życzę sobie telefonów. Mogę grać TYLKO wtedy, gdy jestem zalogowany. Nie wiecie, czy może zaraz wejdę? SMS. Brak odpowiedzi = nie, nie wejdę.
W praktyce mogę grać przeważnie w godzinach 9-11 (max 12) rano i ~18-20 (20 najpóźniej ostatnia gra, a w dodatku w tych godzinach pewnie będę jeszcze spał)
Teraz mam przesrane. Obudzono mnie telefonem, potem nie mogłem zasnąć, zaraz idę do roboty, a potem od razu z tej jednej na drugą, więc spać pójdę około 16 dnia jutrzejszego. Arigatou Gozaimasu :E
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-04-30 20:10:57)
Karpatka infromuje, iż nie będzie go do końca tygodnia.
"Late jest nasz"
Prawdopodobnie od jutra bd. ale do końca tygodnia odpadam z rankedów.
Powód jest prosty. Matka podczas mojej nieobecności zainstalowała jakiegoś wirusa i to gówno zaszyfrowało Mi wszystkie pliki czyt: (+150 serii których jeszcze nie obejrzałem, 3000 zdjęć, całą muzykę itp). Przywracanie systemu, 4 antywirusy itp nie dało rady nic zrobić oprócz usunięcia wirusa ale pliki przepadły do lamusa. Więc przez ten tydzień wątpię, że bd w jakimkolwiek humorze, żeby coś zagrać itp.
"Bo Kacper wiesz. Dostałam jakiś email od poczty, że niby paczki nie odebraliśmy a na tablecie nie działało więc odpaliliśmy to u ciebie ale też nic. Więc pojechaliśmy z Ojcem na pocztę a tam powiedzieli, że to wirus. Co? Usunęło Ci wszystko? Ale to chyba nic się nie stało hihihihi"
Od dzisiaj zamykam pokój na klucz...
Czytałem wczoraj o tym! Twoja matka nie zna polskiego - ta wiadomość była pisana z translatora bez określenia osób i bez żadnych odmian. Było piknie wszystko widać xD
http://niebezpiecznik.pl/post/falszywe- … a-ci-dysk/
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-05-14 09:48:29)
Zwolniło się jedno miejsce w drużynie z powodu odejścia Diomecke (przyczyna nieznana).
"Late jest nasz"
Sorry drużyno, wracam do DPD. Następują jednak pewne zmiany, bo jak poszedłem do oddziału poprosić o możliwość powrotu okazało się, że z utęsknieniem na to czekali. O dziwo uznali mnie za bardzo dobrego pracownika. Co w związku z tym mi zaproponowali?
Pracę 'dla najlepszych' w godzinach 4:00-12:00 (wcześniej 23:00-7:00) oraz podwyżkę 3 zł brutto za godzinę, a także nie 15, a 20% premii za 100% frekwencji, także nie mam zamiaru odrzucać tej oferty. Spać będę chodził najpóźniej o 20:00, także ostatnią grę zacząć mogę o 19:00 (nie dotyczy weekendów).
Wracam do starego trybu, czyli ostatnia gra najpóźniej 20:00. Praca od 4 do 12 wymaga innego skilla, którego trudno by było zdobyć.
Chyba wsio jasne. Zresztą ostatnio i tak rzadko gramy :E
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-06-17 19:42:02)
Ja jeszcze przez najbliższy tydzień będę raczej rzadko dostępny, bo w piątek mam egzamin poprawkowy, a w niedzielę diagnostyczny, który zdecyduje, czy będę mógł robić dodatkowe kursy na drugim roku. Jednak trochę będzie się trzeba pouczyć. Ale od poniedziałku wakacje, będzie można napierdalać