Nie jesteś zalogowany.
Napisałem tylko w dwóch grupach, więc mi musisz się tak szarpać o to...
Dzięki wielkie za link.
Kiedy można sie spodziewać napisów do Mahouka Koukou no Rettousei
Zapraszam na stronę i proszę spojrzeć na drugi news od góry.
Pytanie dość nietypowe, a mianowicie - wiecie, że na Waszej stronce jest błąd? Po kliknięciu na aktywne hardsuby pokazują się zakończone i vice versa.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Co ciekawe, jeszcze nikt nie zgłosił tego błędu, ponieważ prawdopodobnie nikomu nic takiego się nie zdarzyło. U mnie wszystko działa.
Spróbuj wyczyścić dane strony w przeglądarce.
Edit: Chyba że to Tobie coś się pokićkało.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2014-12-15 08:40:12)
Przyznaję, mój błąd, nie spodziewałem się, że to może być łącze
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Napisy do drugiego sezonu Nisekoi będziecie wydawać normalnie czy w formie hardsubów po wyjściu BD, jak to było w przypadku pierwszej serii?
Zgodnie z pierwowzorem.
Dzięki za odpowiedź. ^^
Pytanie odnośnie Shinmai Maou no Testament i Durarar!x2 Shou, w jakim czasie można spodziewać się dokończenia wydania napisów?
Pytanie odnośnie Shinmai Maou no Testament i Durarar!x2 Shou, w jakim czasie można spodziewać się dokończenia wydania napisów?
Testament hanzik chce wydać na BD. A Durarar!x2 Shou mamy porzucone, co można zauważyć na naszym pod forum i stronie grupy. Powodem jest zaginięcie w akcji Vinca.
Ja mam pytanie o High School DxD 3 bo napisy są do 1 i 2 epka a dalej nic. Czyżby hanzou zrezygnował, czy jakiś inny powód?
Przy okazji czekam na nowe napisy do Food Wars i My Romantic Comedy s2.
Pozdrawiam.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Ja mam pytanie o High School DxD 3 bo napisy są do 1 i 2 epka a dalej nic. Czyżby hanzou zrezygnował, czy jakiś inny powód?
Pozdrawiam.
DxD pojawi się w całości po wyjściu wszystkich odcinków. Każda moja kolejna seria będzie wychodzić w ten sam sposób.
Jak wszyscy, to i ja: co z Yoną?
Yona przeszła już swojego największego wroga (mnie), więc pojawi się pewnie po maturach.
A ja robię także dwie rozszerzone, więc do poniedziałku nie spodziewajcie się żadnej akcji ode mnie.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-04 21:34:04)
Jak wszyscy, to i ja: co z Yoną?
To ktoś na to w ogóle czeka?
No czeka Yona jako anime mi się bardzo podoba i bym całość obejrzał i jak widać nie tylko ja
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
osa0072 napisał:Ja mam pytanie o High School DxD 3 bo napisy są do 1 i 2 epka a dalej nic. Czyżby hanzou zrezygnował, czy jakiś inny powód?
Pozdrawiam.DxD pojawi się w całości po wyjściu wszystkich odcinków. Każda moja kolejna seria będzie wychodzić w ten sam sposób.
Co spowodowało taką decyzję z której raczej nie ma co się cieszyć?