Nie jesteś zalogowany.
Chichi, z ciekawości sprawdziłem innego playera i pokazuje inaczej:
Odnośnie kodowania strony:
Rozumiem, że jak będziesz budował dom, to zanim zaczniesz, pójdziesz zrobić każde narzędzie od początku?
Chyba że zamierzasz wbijać głową gwoździe... na jedno wyjdzie. Tak czy inaczej, zainwestuj w jakieś dobre biblioteki/frameworki, bo inaczej zajedziesz się.
Ostatnio edytowany przez Xandros (2015-05-06 22:53:07)
Chichi, z ciekawości sprawdziłem innego playera i pokazuje inaczej:
Pokaż spoiler
Player Vidfile.net jest od a-o. Na Google player sam kodował odcinek.
Ostatnio edytowany przez Sekitoshi (2015-05-06 22:57:24)
Na takim renderingu + layoucie długo nie pojedziesz (strona nie mieści się w monitorze 22cale/1650x1050).
ChiChi5, w prawym górnym rogu widzę logo Anime-Odcinki, props dla nich za nie usunięcie creditsa Yoru-Subs do gory + pewnie dodali linka do profilu na ANSI pod wideo (pare razy sie z tym spotkalem). To nawet nasze hardsuby są w lepszej jakości.
Google pogarsza jakość? o.O
Nie używałem go w tym celu więc się pytam, ale skoro miał wkodowane napisy w odcinek, to dlaczego usunęło mu czcionki? : D
Według mnie onlajny są bardzo wygodne, szczególnie jeśli chodzi o starsze serie, do których trzeba robić synchro i ciężko je w ogóle znaleźć
Ostatnio edytowany przez ChiChi5 (2015-05-06 23:06:04)
Według mnie onlajny są bardzo wygodne, szczególnie jeśli chodzi o starsze serie, do których trzeba robić synchro i ciężko je w ogóle znaleźć
Na polsze warunki może i tak. Po angielsku o niebo lepiej pobiera się z Nyaa/BakaBT.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zależy, jak ktoś jest ogarnięty to zrobi to szybko, dla laika będzie to problem. A czarną magią będzie to, jak film i soft będą miały różne fpsy. Dlatego najlepszym sposobem na to jest patrzenie na podstawie jakiej grupy zostały zrobione napisy. A wielu o tym zapomina
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
No tylko właśnie z niektórymi seriami będzie problem, mam na myśli takie przed 2000 rokiem lub takie które nie były popularne, znalezienie chociażby 1 seeda jest cudem w niektórych przypadkach
No tylko właśnie z niektórymi seriami będzie problem, mam na myśli takie przed 2000 rokiem lub takie które nie były popularne, znalezienie chociażby 1 seeda jest cudem w niektórych przypadkach
Nigdy nie miałem takiego problemu. Na anidb sprawdzasz nazwy grup. Jeśli w jakimś przypadku brakowałoby seedów to jeszcze pozostają inne angielskie grupy.
Od tego masz boty i irca
Edith: lub też bakabt do starszych serii.
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2015-05-07 00:02:07)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
@baca130, tak sobie czytam i czytam po pracy, i mam pytanie.
Będziesz kradł odcinki z A-O a potem się pytał tłumaczy czy możesz? czy pierw pytał a potem kradł?
@baca130, tak sobie czytam i czytam po pracy, i mam pytanie.
Będziesz kradł odcinki z A-O a potem się pytał tłumaczy czy możesz? czy pierw pytał a potem kradł?
A-O ma tłumaczy?
Gamedor napisał:@baca130, tak sobie czytam i czytam po pracy, i mam pytanie.
Będziesz kradł odcinki z A-O a potem się pytał tłumaczy czy możesz? czy pierw pytał a potem kradł?A-O ma tłumaczy?
Tak info
Chodziło mi bardziej o to że od nas będzie kradł odcinki a na ansi pytał sie czy może wykorzystać napisy (juz wtopione w odcinek a-o) to troche dziwna metoda, bo tu sie pyta o napisy a na a-o o playery już nie -_-
tu sie pyta o napisy a na a-o o playery już nie -_-
Bozia w końcu pokarała.
Mylisz się, mnie to nie razi bo i tak niedługo znikną te co ukradł, tylko logiki nie pojmuje
Sasha1 napisał:Gamedor napisał:tu sie pyta o napisy a na a-o o playery już nie -_-
Bozia w końcu pokarała.
Niby za co? Wypisujemy o zgody do serii, co możesz potwierdzić, bo nawet pisałam do ciebie.
A potem i tak robicie, co chcecie.
zozol napisał:Sasha1 napisał:Bozia w końcu pokarała.
Niby za co? Wypisujemy o zgody do serii, co możesz potwierdzić, bo nawet pisałam do ciebie.
A potem i tak robicie, co chcecie.
Tak się składa, że w takim wypadku nie używamy tych napisów.