Nie jesteś zalogowany.
Besamir napisał:(o ile kogoś przynajmniej trochę kojarzę z forum).
Mnie kojarzysz aż za nadto. Ale nie ważne ile razy ostatnio pisałem do ciebie z zapytaniem. O tyle ani razu nie odpowiedziałeś mi na cokolwiek
Pro hint: napisałem większość, a nie wszyscy.
Jak się zbiorę, jutro będzie v2. Piosenki się doda.
A nie lepiej napisać prośbę na PW zamiast spamować ten temat?
Skoro już piszę, to napiszę o bajce. Średnia przez duże Ś, ale i tak będę tracić czas na tę bajkę.
V1 podprowadzone od Flaxa, v2 się jeszcze pomyśli.
Ciekawa baja
V2 poszło na maila.
Dzięki za odcinek, akurat jestem w drodze na Corsykę jak dotrę to ściągnę.
Usunąłem przez nieuwagę wiadomość z linkiem do drugiego odcinek będę wdzięczny, jeśli podeśle mi ktoś nowy na pw.
Nie podsyłajcie. To ukryta opcja rosyjska.
Usunąłem przez nieuwagę wiadomość z linkiem do drugiego odcinek będę wdzięczny, jeśli podeśle mi ktoś nowy na pw.
Dopiero co Cię dodałem do listy i już masz jakieś problemy. Poważnie obsługa maila jest taka trudna?
Poza tym wiadomość po wywaleniu powinna wylądować w koszu. Jak ją usunąłeś również stamtąd, Twój problem.
Infernus napisał:Usunąłem przez nieuwagę wiadomość z linkiem do drugiego odcinek będę wdzięczny, jeśli podeśle mi ktoś nowy na pw.
Nie podsyłajcie. To ukryta opcja rosyjska.
Wydało się, ale nie mów nikomu
A to 2 ep został już wydany?
Był wydany jako pre-release dla donatorów. Reszta dostanie później.
To wszystko wyjaśnia wyrzuciłem link do pierwszego odcinka
Infernus napisał:Usunąłem przez nieuwagę wiadomość z linkiem do drugiego odcinek będę wdzięczny, jeśli podeśle mi ktoś nowy na pw.
Dopiero co Cię dodałem do listy i już masz jakieś problemy. Poważnie obsługa maila jest taka trudna?
Poza tym wiadomość po wywaleniu powinna wylądować w koszu. Jak ją usunąłeś również stamtąd, Twój problem.
Nie, ale coś za dużo spamu mi w ostatnim czasie przysyłają
Ostatnio edytowany przez Infernus (2015-04-17 23:18:45)
Drugi odcinek rozesłany.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-04-26 15:51:45)
Trochę się dziwiłem, gdy przyszedł mail z informacją o szóstym odcinku, ale na szczęście link prowadził do właściwego - piątego.
Dzięki za szybkie wydawanie.
Anime makes you stupid