Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Zgadzam sie we wszystkim co napisal w poczatkowych postac Kisiel. (nie we wszystkich, bo nie doczytalem do konca )
Ragnarok 2 nie ma szans z pierwsza czescia.
Btw, Robiac postac z 1 str, 1 vit, nie zginalem na lunaticu. <hahaha>
P.S. Tak jak Kisiel zerwalem z RO jakies 5 miesiecy temu. Gralem wieloma postaciami, ale tylko jedna przeszedlem na upera i jest to Stalker. (serv z rate 3/3/3)
Ostatnio edytowany przez Psychopata (2006-03-14 16:53:30)
Mavet napisał:vbo nie przypominam sobie zeby w tej grze wystepowal inny Taki lunaticowy Krolik
wiec sorka ale.. XD ZABIL CIE LUNATIC HA HA HA HA HA xD co prawda miales prawo
ale zeby lunatic XD ;] ale powodzenia moze w 2 jak zaczniesz grac to CIE "LUNATIC" nie zabije ;PMogła być to jeszcze eclipse wezwana z DB. @Mavet ja nie gram na high rate i niegdy już nie będę. z RO skończyłem około 5 miesięcy temu i nie wrócę. Swoją drogą odnośnie azury łezka mi się w oku kręci (grałem tylko monkiem/championem[okej]) - dmg 600k? bauahahaha na rate 5k/5k/2k ? to nic wielkiego , sam na qRO miałem dmg ponad 1 milion a na 3/3/3 - 60k.
wiesz ten tegus ;P ja tam zawsze prubuje eksperymentowac a szczegulnie Championem
;] tylko ze ja mowilem ze moja Asura jest na potwory? ja mowilem jaka osiaga na
MVP na PVP osiaga wiecej ;] nie martw sie ;] wkoncu Postac PVP ... albo WOE:P
Btw na Rate 3/3/3 mialem Championa zabieral 55k Asura ;] na rate 2/2/2 mialem
Sinxa (assasin) i rozwalal kazdego na pvp nyo chyba ze trafil sie Champion
z Asura powyzej 100 k ;] ja teraz nie gram narazie problemy :/ duze problemy
wiec nie mam czasu grac;] a 2 moze nie pobic 1 ;p ale kto wie kto wie ;]
ah a jeszcze jedno ( na high rate server chodzilo mi nie az 5 k tylko 20/20/100 )
jak dla mnie to nie ma co porownywac. bo RO2 jest w 3d kompletnie. a RO2 nie ;p miejmy nadzieje ze duzo sie nie zmieni w obsludze postaci itd bo to by byla lipa ;p
wiesz ten tegus ;P ja tam zawsze prubuje eksperymentowac a szczegulnie Championem
;] tylko ze ja mowilem ze moja Asura jest na potwory? ja mowilem jaka osiaga na
MVP na PVP osiaga wiecej ;] nie martw sie ;] wkoncu Postac PVP ... albo WOE:P
Btw na Rate 3/3/3 mialem Championa zabieral 55k Asura ;] na rate 2/2/2 mialem
Sinxa (assasin) i rozwalal kazdego na pvp nyo chyba ze trafil sie Champion
z Asura powyzej 100 k ;] ja teraz nie gram narazie problemy :/ duze problemy
wiec nie mam czasu grac;] a 2 moze nie pobic 1 ;p ale kto wie kto wie ;]
A czy ja mówilem że na potwory? 1mln dmg był na prawie kazdy MVP a na pvp lipa jak ludzie posiadali ghostringa - czyli co drugi.
Na rate 2/2/2 azura ze 100k dmg jest niemozliwa!! chyba że na tym serverze są customy a takich nie trawię po prostu i większość osób też. Jedyne pewne są z oryginalnymi itemkami od Gravity i działaniem skillów. Stat reseter??? Warper?? WTF? - kto gra na serverze z tym jest n00b i tyle[zezik]
ha ha ha jeszcze zalezy jaki server Kisielku ;P (lolz XD ) wiesz ghostring niby
dobry jest ;P ale nie zawsze ;] a co powiesz na Slocik Wagnhak +10 4 Hybrydid Card
a z tym rate 2/2/2 uwierz mi jest ... wystarczy tlyko dobrze pokombinowac co prawda
na serverze BYLY customy ;P nyo i pwoeim ze tam nawet uzywalem ;P niektorych ale .... ;]
btw co do tego stats reset i warper WTF ? nyo wiesz kazdy gra 4 fun ja np te High RAte server traktuje jako FUn zeby pocwiczyc staty ;] i zeby potem sprawdzic na 3/3/3 albo podobnym ;P a cooz...
"jak dla mnie to nie ma co porownywac. bo RO2 jest w 3d kompletnie. a RO2 nie ;p miejmy nadzieje ze duzo sie nie zmieni w obsludze postaci itd bo to by byla lipa ;p"
ee 2 RO2 ;P jedno w 3d a 2 nie ;P XD supcio to powiedziales lolz ;P chodzilo ci chyba o RO1 ;p
Jak testujesz postac na high-rate to po co uzywasz cutomów? przeciez jak wrocioz na low-rate i tam ich nie będzie to co ci po nich?
Ghostring nie jest dobry? czy ja mówiłem o innym ataku niż azura/gillotyne fist? Zauważ proszęże azura zawsze jest statusu NEUTRAL i nie ważne że zalozysz wind, fire czy inną broń. Ghostring jak wiesz redukuje dmg od zwyklej broni do 20-25% (zalezne od dex i stopnia ataku broni przeciwnika) więc jest jak znalazl dla crusów i vit knightów. Nie mówię ze dla innych nie ale lepiej uzywac go dla ich wyższych form - transcendent/high.
zeby nie dostac w pierdziel odrazu po wejsciu na pvp ;P albo WOE whatever..
ale powiem ci ze nie kazdy jest VIT Knightem czy crusem btw to sa slabe postacie
i czesto sa jako tank na WOE bo jak widzialem to zaden knight sien ie przbylizal do chammpiona mimo ghostring card i tak dobry gracz rozwali Vit Knighta z Asury
przynajmniej ja ich rozwalalem bez problemu nyo moze raz trafil sie dobry gracz
z Vit Kngihtem wtedy to dostalem baty (huh ;;_;;) (polec jakies serverki )
ale pamietaj ze zostaje nam Championom Asura ktora jest zalezna OD STR , INT , i DEX
btw mam pytanie ile twoj Hp mial champion ? bo moj z kartami to prawie 7 k hp ma na rate 3/3/3 (wiecej bilem w kartach dodajacych dex itd itp )
Ostatnio edytowany przez Mavet (2006-03-15 16:41:03)
70k? chyba o jedno 0 za duzo napisales
Mój champ miał 11k (bez armoru z peco) i 12,4k (armor z peco)
Jedyne słuszne severy teraz to EuphRO i Ethereal-RO
VIT Knighci i Crusowie to nie są złe postaci trzeba sie po prostu na nich znać!
Asura jest zależna (w kolejności od najważniejszego)
- ilości str postaci
- broni
- maksymalnego SP (a nie int jak napisales, int zwiekszy ci maksymalne SP) - bo to jest jasne ze jak udezysz z plnym swoim SP to masz 100% swojego max dmg z azurki, jak udarzysz z 50% Sp to dmg będzie do tego wprost proporcjonalny
- ilości dex postaci - na zmniejszenie rozrzutu dmg zadawanego ataku i po przekroczeniu odpowiedniej i lości, zwiększenia go.
Wszystko jasne?
uhh gome gome gome ;P rzeczywiscie pomyla 7 k ;P
wiesz ... ale polowa graczy w RO sie nanich nei zna ;]
dlatego twierdze ze latwo rozwale vit kngitha z moim uzbrojeniem
SP - INT to chyba banalne nie ? musisz podwyzszyc INT zeby meic sp
chyba ze wolisz sobie z Kart dowalic SP a reszte polecisz w vit albo cus..
dex czyli Spel cast inc. ;P dobrze mowie ? czyli inaczej
nie ma czekania na czary ;] i ataki
tak ostatnio zauwazylem bardzo ciekawa rzecz ;] ze W INT Wogole mzoesz nie ladowaca
a to sobie dorobic kartami z SP a reszte dodac w str co wychodzi na to ze
masz wiekszy DMG albo ev w vit dodac Bo Dex z tego co wiem nie oplaca sie powyzej ilus tam dodawac ...
Strony Poprzednia 1 2