Nie jesteś zalogowany.
Właśnie, było dobrze, ale do czasu, gdy na ster w PO zasiadła Koparka. Ludzie, przecież ta kobieta to tłumok...
Kiedy był Tusk to prowadził jasną politykę zaciskania pasa, reformy emerytalnej, żeby to wszystko jakoś się trzymało.
Jednak weszła pani Koparka i zaczęła dawać wszystkim po kolei, jak to kobieta zresztą. Zaczęły się strajki, po kolei wszyscy, bo zobaczyli, że jedni dostali.
Tu mamy jeszcze obraz PSLu - partii, na którą zawsze głos oddawali rolnicy, jednak teraz minister rolnictwa rzuca obelgami w rolników, bo w kuluarach dostałoby mu się od kolegów, że wspiera ludzi, którzy mu zaufali...
Po będzie, ale PSL to ja ciemno widzę w następnych wyborach, tak jak SLD...
Czy ty może nie oglądałeś wczoraj wiadomości? Czy może ubecki TVN i zaje♥♥♥♥♥e publiczna TVP o tym nie wspomniała.
Wicepremier Bieńkowska mówi o tym jak przez 7 lat rząd gówno robił dla polskiego górnictwa i wszystko w końcu zaczęło się sypać. No, ale przecież dla nich ważniejsze było po obstawianie wszystkich stanowisk własnymi ludźmi(banda na bandzie pogania bandę, czy coś podobnego pani wicepremier mówiła), a nie jakiś gówno warte kopalnie.
Dodajmy do tego akcje z prowokacje ówczesnego szefa MSW który rzekomo kazał podpalić budkę strażniczą pod rosyjską ambasadą za co PO wtedy krytykowało PiS. Sam twój ukochany Donek zastanawiał się jakim alfabetem może być pisany scenariusz do tych wydarzeń. Teraz już wiadomo jakim PO-ubeckim. Skoro najważniejsze stanowisko w Polsce zajmuje obecnie osoba o bardzo podejrzanej przeszłości to czego tu się dziwić. Tych którzy nie wiedzą o co mi chodzi odsyłam przynajmniej do obejrzenia w całości tego wywiadu z autorem książki o bardzo ciekawej tematyce.
Książka "Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego" Wojciecha Sumlińskiego nawet przez chwile była wycofana z sprzedaży w Empiku. Miano ją wznowić 25maja czyli dzień po wyborach, ale widzę, że już można ją u nich nabyć.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany zobaczeniem do jakich to przeróżnych manipulacji dopuszczają się pseuda publiczne media to zapraszam to Republika TV i programu Kulisy Manipulacji. W 63 odcinku jest wyjaśnione czym są WSI których Bronek tak bardzo broni, a od 64 są już odninki związane z kampanią wyborczą i tym jak ona jest pokazywana przez poszczególne stacje.
Pierwszy raz jak PO dochodziło do władzy głosowałem na nich. Drugi raz i przy wyborach prezydenckich również. Teraz już takiego błędu nie popełnię. PO za te wszystkie lata zasłużyło sobie na porządnego kopa w dupę. Nie za podniesienie podatków czy wiek emerytalny, ale za te wszystkie afery i pitolenie prezydenta i rządu o złotym wieku.
Jeszcze tylko zdanie o tym co dzisiaj napisała Gazeta Wyborcza o tym co zaszło wczoraj w programie Tomasza Lisa. Gdzie ten sprzedajne wieprz posługując się wpisem z konta rzekomo należącego do Kingi Dudy, napuścił na nią swoich gości w tym innego sprzedajnego wieprza pana Karolaka. Po programie przeprosił więc dziwi mnie dzisiejszy artykuł(nie czytałem go z góry zaznaczam, natomiast w przeglądzie prasy na Republika TV redaktor o nim wspomniał )mniej więcej jego treść brzmi następująco: Jeśli ktoś dotąd nie zwymiotował z powodu polityki, to podzisiejszym programie Tomasza Lisa zrobi to napewn . Pytam się was czy tak powinna zachowywać się publiczna gazeta? Za wypłynięcie afery z spaleniem budki oczywiście obwiniają... no zgadnijcie kogo? O drugim temacie który wczoraj wypłynął w ogóle nie było wzmianki, a szkoda bo pani Bieńkowska tak pięknie wyraża się o jednym p-ośle z PSL-u.
Żeby była jasność nie wierze w ani jedno słowo Dudy, ale nie zmierzam ulec po raz kolejny temu pieprzeniu o tym jak to będzie źle jak PiS wygra.
Ostatnio edytowany przez Roxas (2015-05-19 12:19:34)
Tych którzy nie wiedzą o co mi chodzi odsyłam przynajmniej do obejrzenia w całości tego wywiadu z autorem książki o bardzo ciekawej tematyce.
Dzięki za nakierowanie na wykład, nawet ciekawy zwłaszcza, że lubię teorie spiskowe. Głosu na Komorowskiego jednak nie zmienię pomimo tych doniesień, alternatywa dla mnie wydaję się dużo większym zagrożeniem zwłaszcza jeśli fakty z wykładu są prawdziwe.
TVP Info zawiesiło program Pospieszalskiego z udziałem Pawła Kukiza bez podania uzasadnienia
Ciekawe dla czego?
Czyli są jednak jeszcze rzetelni dziennikarze w TVP. Niestety za swoje "nieodpowiedzialne" zachowanie został ukarany.
Myślę sobie, że gdyby przepływ informacji w TVP i innych prorządowych, a w zasadzie systemowych mediów, został uwolniony z pod cenzury. To Komorowski miałby problem w zakwalifikowaniu się do drugiej tury.
Krzykr niżej masz krótki filmik z udziałem Cejrowskiego jako komentarz do tego co chcesz zrobić.
„Nie wybierajcie śmieci”
Powiem wam tak, gdybym miał możliwość oddania głosu na Putina, zrobiłbym to.
On się przynajmniej nie pier****, tu macie milion teorii spiskowych i faktycznie, czasami są prawdziwe.
Np TVN i Wojewódzki z Komorowskim, niestety, jeśli ktoś ma swoją telewizję, to może tam zrobić program jaki tylko sobie zażyczy...
My możemy to oglądać, ale wszyscy wiemy jak jest.
Co do Republiki, nie uważam tego kanału, jest to strasznie prawicowa telewizja, która też pokazuje obraz świata(będzie płacz) wedle własnego "widzimisię".
Co do mediów w Polsce, to nie wiem, czy twoja Republika pokazała przejazd nocnych wilków takim, jaki był naprawdę.
Otóż ci motocykliści dojechali, czasem samochodami, ale dotarli. Na miejscu pożyczyli motocykle od normalnych ludzi, jakimi bywają Niemcy.
Nawet jeśli słyszeliście o tym, wiedzieliście, że razem z nimi jechali również Polacy oraz Czesi?
Ktokolwiek by nie wygrał, to i tak przegramy, bo politycy stawiają honor własny, własne pobudki wyżej niżeli dobro całego narodu.
Po co nam ten konflikt z Rosją?
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
niżej masz krótki filmik z udziałem Cejrowskiego jako komentarz do tego co chcesz zrobić.
„Nie wybierajcie śmieci”
Jakby sam Cejrowski śmieciem nie był, to może bym wziął go na poważnie
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-05-20 23:22:56)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Dlaczego Wojtek jest śmieciem?
Lubię Cejrowskiego, ale jak samo o sobie mówi "jest katolem".
dulu napisał:Dlaczego Wojtek jest śmieciem?
Czyli co mam przez to rozumieć? Że uważacie "katola" za "śmiecia"?
I dlatego jest śmieciem?
Pooglądaj jego programy np. wyśmiewanie innych kultur
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-05-20 15:13:07)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Chodzi o to, że czego by nie robił, to i tak idzie w zgodzie z kościołem, tzn "głosem z ambony".
Pooglądaj jego programy
np. wyśmiewanie innych kultur
Oglądałem i dalej nie wiem. Jak wyżej Sasha1 napisał - bo jest wierzący?
Witax napisał:dulu napisał:Dlaczego Wojtek jest śmieciem?
Pooglądaj jego programy
Programy ma ciekawe, ale są robione z perspektywy katolika. Wyśmiewa np Buddyzm, ale wg mnie to dobrze, bo na litość Boską... Idziecie do kościoła, a na wakacjach przytulacie posągi w świątyni, której przesłaniem jest oswojenie diabła. Trochę to dziwne, takie wyśmiewanie nie kultury, a LUDZI akurat u niego lubię.
Chodzi o to, że czego by nie robił, to i tak idzie w zgodzie z kościołem, tzn "głosem z ambony".
I dlatego jest tym śmieciem? Bez komentarza.
Programy ma ciekawe, ale są robione z perspektywy katolika.
Widziałem kilka odcinków Boso przez świat i opowiada jak normalny człowiek. Nie czuję tego, o czym piszesz.
Witax napisał:dulu napisał:Dlaczego Wojtek jest śmieciem?
Pooglądaj jego programy
A coś pisałem o jego wierze?
Dla mnie to zwykły pajac...
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-05-20 16:46:09)
Chryste, ale dlaczego jest tym śmieciem i pajacem?
Widziałem kilka odcinków Boso przez świat i opowiada jak normalny człowiek. Nie czuję tego, o czym piszesz.
+1
Chryste, ale dlaczego jest tym śmieciem i pajacem?
Zapewne dlatego, że wielki hejter nie potrafi znaleźć żadnego logicznego i powodu, tylko po prostu: nie lubię go bo nie i tyle
To takie kamijanowe pisanie dla samego pisania.
To takie kamijanowe pisanie dla samego pisania.
Dla mnie wystarczający powód by ktoś był pajacem, jak wyśmiewa kulturę i religie innych, ale jak tego nie widzicie to nie mój problem.
A gdzie niby Cejrowski wyśmiewa kulturę i religię innych? Proszę o dowód.