Nie jesteś zalogowany.
Ale że co? To jest ten twój argument?
"Nie ma żadnego powodu, żeby Polak uczył się niemieckiego dla Niemców".
ed:
Poza tym nie można tego dyskusją nazwać, ponieważ rzucasz linkami, które przemawiają na twoją niekorzyść. Chłopie.
Ostatnio edytowany przez dulu (2015-05-20 22:41:19)
Ale że co? To jest ten twój argument?
"Nie ma żadnego powodu, żeby Polak uczył się niemieckiego dla Niemców".
ed:
Poza tym nie można tego dyskusją nazwać, ponieważ rzucasz linkami, które przemawiają na twoją niekorzyść. Chłopie.
Gadka o tym ze nie warto się uczyć języków, ta wypowiedz o niemieckim była durna, tak samo niemiec nie ma powodu by się uczyć dla polaków. Ale dałem to bardziej dla śmiechu.
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-05-20 22:52:27)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
I wg ciebie to czyni z niego, a w takim razie i z innych podobnych, co to teraz jest - inteligentnego chama?
A sam zna ich z pięć. Dziwne. Spisek jakiś.
I wg ciebie to czyni z niego, a w takim razie i z innych podobnych, co to teraz jest - inteligentnego chama?
A sam zna ich z pięć. Dziwne. Spisek jakiś.
Po prostu nie podobają mi się jego niektóre pseudo inteligentne gadki... Nie, nie mam ochoty już wymieniać.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
I to ma być powód zwyzywania go jak psa? Daruj już sobie, bo się sam pogrążasz.
Następnym razem od razu napisz, nawet gdzieś pod spodem, że nie będziesz się do rozmowy przykładał, będziesz jedynie kamijanował - pisał dla pisania, tak bez większego sensu. Wtedy nie będę nawet odpowiadał.
I to ma być powód zwyzywania go jak psa? Daruj już sobie, bo się sam pogrążasz.
A wyzywanie komorowskiego od śmiecia jest spoko? Chodzi mi o wypowiedz Roxasa.
Sam przyznałem ze z śmieciem przesadziłem...
Teraz będzie ze jestem za komorem?
@dulu
Nie chce siedzieć pół dnia ns śledzeniu jego życiorysu... Nie wiedziałem ze z tego wyjdzie taka burza.
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-05-20 23:14:06)
Trzeba było nie używać zwrotów, na które sobie człowiek nie zasłużył. Na przyszłość radzę staranniej dobierać słowa.
Trzeba było nie używać zwrotów, na które sobie człowiek nie zasłużył. Na przyszłość radzę staranniej dobierać słowa.
Wezmę to do serca
Serce zawodzi, lepiej wbić to głowy.
Uwaga! film propagandowy (wycięte z kontekstu i nie ma nic wspólnego z prawdziwymi intencjami bohaterów).
dulu napisał:Trzeba było nie używać zwrotów, na które sobie człowiek nie zasłużył. Na przyszłość radzę staranniej dobierać słowa.
Wezmę to do serca
To za mało. Włóż worek od kartofli, posyp się popiołem i wrzuć filmik na jutuba jak się biczujesz. Wtedy ci uwierzymy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Uwaga! film propagandowy (wycięte z kontekstu i nie ma nic wspólnego z prawdziwymi intencjami bohaterów).
Ach ta propaganda. Toż to przewyższa TVP i TVN
Ciekaw jestem jutrzejszej frekwencji wyborczej :-)
Oby jak najniższa.
Oby jak najniższa.
Jak Tusk coś takiego powiedział to była na niego nagonka.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Marsmall napisał:Oby jak najniższa.
Jak Tusk coś takiego powiedział to była na niego nagonka.
Jak dobrze pamiętam to chodziło o referendum w sprawie odwołania HGW, gdzie frekwencja była ważna. Jutro nie ważne jaka frekwencja, wybory będą ważne i dlatego piszę, że lepiej, aby była jak najniższa. Powód? Jak będzie frekwencja 50%, to obojętne kto wygra, będzie się chwalić, że aż tylu ludzi go poparło. Frekwencja 30% by pokazała, że nikt już nie chce POPiSu.
Tylko tyle i aż tyle.
Myślałem, że chodzi o to, że niska frekwencja sprzyja Dudzie.
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Frekwencja 30% by pokazała, że nikt już nie chce POPiSu.
Tylko tyle i aż tyle.
Nie bardzo. Słyszałem już eksperta, który twierdził, że niska frekwencja = zadowolenie z obecnego stanu rzeczy.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Frekwencja może wynieść i 10%, kogo to będzie obchodziło, jeśli wygra?
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Co jak co, ale mina Komorowskiego bezcenna. Chyba nie chciał uwierzyć w wynik wyborów. WSI możemy pożegnać, a czy będzie dobrze? Nie wiem. Uważam, że gorzej być nie może.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-05-24 22:34:20)