Nie jesteś zalogowany.
Subarashi napisał:Jak wszyscy, to i ja: co z Yoną?
To ktoś na to w ogóle czeka?
Co to za zdziwienie? Nie zostało porzucone, więc czekam. Ale skoro ma być po maturach, a te trwają do końca maja, to chyba dalej czekać nie będę. Już wystarczająco długo kiszą się te odcinki w folderze.
hanzou napisał:osa0072 napisał:Ja mam pytanie o High School DxD 3 bo napisy są do 1 i 2 epka a dalej nic. Czyżby hanzou zrezygnował, czy jakiś inny powód?
Przy okazji czekam na nowe napisy do Food Wars i My Romantic Comedy s2.
Pozdrawiam.DxD pojawi się w całości po wyjściu wszystkich odcinków. Każda moja kolejna seria będzie wychodzić w ten sam sposób.
Co spowodowało taką decyzję z której raczej nie ma co się cieszyć?
Gra zwana potocznie życiem. Praca, związki, inne hobby. Tłumaczenie co tydzień zaczęło mnie męczyć. No i Putin.
Subarashi napisał:Jak wszyscy, to i ja: co z Yoną?
To ktoś na to w ogóle czeka?
Podbijam, nie żeby tylko Subarashi czekał na resztę tłumaczenia do tego zacnego animu
Hanzou, czy wydanie napisów po wyjściu wszystkich odcinków dotyczy też Yahari Ore No Love Come wa Machigatteiru. Zoku gdzie jesteś korektorem?
Przecież napisy cały czas wychodzą.
Pytam tylko, bo zazwyczaj suby były w poniedziałek a do 6 dzisiaj nie ma
Nie. Yahari nie pójdzie ścieżką DxD (bo w przeciwieństwie do tej drugiej serii, nie ma wszechcenzury).
Log z czatu:
Pon Maj 11, 8:50:50pm
Rinchan26: yahari napisy dzisiaj będą?
Pon Maj 11, 9:41:42pm
Redzio: moich nie, nie mam ostatnio czasu
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-05-12 17:50:04)
Jak w logach powyżej - trochę za dużo rzeczy zwaliło mi się ostatnio na głowę. Niemniej odcinki będą szły w miarę regularnie.
Planujecie wydać hardsuby Tsukimonogatari?
Oczywiście. Pewnie nawet jeszcze w tym roku.
Kiedy można się spodziewać zaległych napisów do 6 i 7 odcinka 2 sezonu Yahari???
Kuogami napisał:Kiedy można się spodziewać zaległych napisów do 6 i 7 odcinka 2 sezonu Yahari???
Ponawiam pytanie.
To i ja dołączę
krwiopalczasty napisał:Kuogami napisał:Kiedy można się spodziewać zaległych napisów do 6 i 7 odcinka 2 sezonu Yahari???
Ponawiam pytanie.
To i ja dołączę
Kiedyś na pewno
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Kiedy można się spodziewać zaległych napisów do 6 i 7 odcinka 2 sezonu Yahari???
Pewnie w czerwcu. Planuję wrócić na stary tor do końca emisji, ale zobaczymy, jak to będzie.
Skoro dział pytań to mam pytanie:
Akatsuki no Yona -> Czy to będzie skończone (matury były jakiś czas temu :p)? Chciałbym uzupełnić kolekcję o końcowe napisy, ale się doczekać nie mogę.
Nie wiem, może jestem wyjątkiem ale mnie się ta seria bardzo podobała, miała swój klimat, trochę przypominała 12 królestw (Juuni Kokki)
Kiedyś też zadałem to pytanie na stronie grupy i dostałem nawet odpowiedź:
#2 | Red dnia maj 28 2015 20:02:26
Wpół do piątej.
mam nadzieje że skończą yonę, fajne anime, szkoda by było, żeby był drop :{