Nie jesteś zalogowany.
Może ktoś uploadować Kot_Tsubasa_czesc_4 i Kot_Tsubasa_czesc_5 na jakiś serwis? Serwer ciągle leży a ochota na oglądanie jest :/
Folder na MEGA.
Reszta odcinków trochę później. Będą się powoli pojawiać.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-07-26 11:03:15)
Wielkie dzięki
Folder na MEGA.
Reszta odcinków trochę później. Będą się powoli pojawiać.
Jak ktoś ma wszystkie odcinki i dobre łącze, to może zrobić jakiegoś torka. Pewnie znajdą się chętni na ściąganie taką metodą.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2013-07-26 11:57:36)
Zdecydowanie torrent, dlatego grzecznie czekam, że ktoś go zrobi.
@UP
Weź ich czymś przekup. Na przykład 50 epkami Gintamy.
Inaczej. Albo torrent się pojawi, albo zero anime ode mnie.
Ehh, lepszych napisów do Bakemonogatari nie widziałem. Reszta wstawiona na ansi nie jest zła, ale na tych subach oglądało mi się najlepiej. Szkoda, że projekt został porzucony. ;(
Kolega chyba nie w temacie. Całość została wydana w 2013.
Taak? To proszę mnie oświecić, bo znalazłem tylko 8 epów wydanych przez was w tej formie. ;v W pierwszym poście jest to także zaznaczone. Co z odcinkami 9-15?
edit: dobra nieważne, mam tego twojego bloga i info, że wydałeś resztę odcinków. Tylko jak ja mam to pobrać? :v Jest tam jakiś link download do dropboxa, ale tylko error widzę ;F
edit2: w linku do mega, który podałeś na tej stronie kilka postów wyżej, też nic nie ma ;v
Ostatnio edytowany przez wojtek4567 (2015-05-30 16:14:59)
Taak? To proszę mnie oświecić, bo znalazłem tylko 8 epów wydanych przez was w tej formie. ;v W pierwszym poście jest to także zaznaczone. Co z odcinkami 9-15?
edit: dobra nieważne, mam tego twojego bloga i info, że wydałeś resztę odcinków. Tylko jak ja mam to pobrać? :v Jest tam jakiś link download do dropboxa, ale tylko error widzę ;F
edit2: w linku do mega, który podałeś na tej stronie kilka postów wyżej, też nic nie ma ;v
Szerloku, patrz na daty wpisów: 2013r. Dziwisz się, że linki martwe?
Szerloku, patrz na daty wpisów: 2013r. Dziwisz się, że linki martwe?
Tak, tak wiem. Myślałem, że może jednak sam czegoś nie dopatrzyłem, więc wolałem dla pewności napisać. Mam w takim razie pytanie: czy ktoś z posiadających te odcinki mógłby je gdzieś wrzucić? Bardzo proszę!
Ostatnio edytowany przez wojtek4567 (2015-05-31 21:22:12)
Istnieją jeszcze jakieś wciąż żywe linki do tego wydania?
Istnieją jeszcze jakieś wciąż żywe linki do tego wydania?
Istnieją na dysku MEGA z polskimi hardkami, ale niestety nie potrafię go podlinkować
Dziękuję.
Według anidb odcinki od 9 wzwyż zostały przetłumaczone przez Besamira, jednak nie potrafię nigdzie znaleźć hardów tego wydania - istnieją solfty?
rorek napisał:Dziękuję.
Według anidb odcinki od 9 wzwyż zostały przetłumaczone przez Besamira, jednak nie potrafię nigdzie znaleźć hardów tego wydania - istnieją solfty?
Tylko hardki były. Nawet je gdzieś mam. Jeśli autor nie ma obiekcji, mogę je wrzucić w poniedziałek.
Spoko, to takie stare, że jakoś specjalnie nie będę się spinał.
Obiecane:
Bakemonogatari 9
Bakemonogatari 10
Bakemonogatari 11
Bakemonogatari 12
Bakemonogatari 13
Bakemonogatari 14
Bakemonogatari 15
Za parę dni wywalę, chyba że ktoś wrzuci na MEGA. Potem to przepadnie, bo już wywaliłem z dysku