Nie jesteś zalogowany.
Czarno widzę tę kontynuację. Chyba, że wyglądałaby tak:
http://bato.to/read/_/318546/dragon-bal … slations/1
Saitama rządzi!
Ostatnio edytowany przez Bajnor (2015-04-30 23:19:29)
Nie wiem na ile legitne...
Przecie widać, że jakiś lichy fanart.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Powiem tylko jedno - nie mogę się doczekać.
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Dlatego napisałem pewien komentarz ; p Z pewnością bardziej będzie pasować do Super niż do Absalona z tą jego kreską ^ ^
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Ciekawe, ciekawe. Czyżby jakiś inny wymiar, świat równoległy? Jakoś na inny wszechświat to trochę dziwne, bo co, każdy bóg zniszczenia ma swojego Whisa?, lol.
A, i super, że będzie Yuko Minaguchi
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2015-06-15 14:25:55)
Mnie bardziej ciekawi relacja Boga zniszczenia i jego opiekuna?
Ciężko określić te relacje... Ale co ciekawsze, Bóg zniszczenia nie będzie chyba tym złym, bo już nawet w kinówce było widać, że jak Buu, ma jednak "dobre serduszko".
Ciekawe zapewne będą spięcia między Bogiem zniszczenia i Buu właśnie, bo mają oni wspólne pasje.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Taka tam wypowiedź Toriyamy znaleziona na necie z eventu Dragon Balla.
Since it’s another universe, loads of new characters will turn up. I’ll do my best to draw the tons of character designs necessary, so I’m looking forward to this too.
You know, it suddenly occurs to me that somewhere along the line the Dragon Ball anime has become quite a huge story. Since I’m the guy who drew the thing, it’s a bit weird for me to say this, but when I first started out I never dreamed it would have a universe as a setting (laughs).
Ostatnio edytowany przez Sacredus (2015-07-01 15:59:40)
Kolejne dwa odcinki nudne jak flaki z olejem ; / Zapychacze.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
33 odcinek i w końcu coś ciekawego.
Muszę przyznać, że dobry Freeza jako obrońca wszechświata mnie zaciekawił.
Nie powiem, nowy świat zapowiada się ciekawie. Zwłaszcza ciekawią mnie Saiyanie.
W ich wszechświecie planeta Saiyan nie została zniszczona. Goku już zapowiedział wizytę.
Dobrze pamiętamy OP i przejście przez portal, więc będzie ciekawie. Coś czuję wizytę w nowym wszechświecie, nowe przygody, alternatywna rzeczywistość.
Może DBS w końcu się dobrze rozkręci.
Wyobraźcie sobie Goku walczącego ramię w ramie z Freezerem, by zaprowadzić pokój.
Dobrnąłem do 28. odcinka tego gówna i myślałem nad dropem. Mówisz, że dalej jest lepiej?
Od 32 odcinka po takim odcinku powtórkowym zaczyna się właściwe anime.
Myślę, że pierwsze 30 odcinków miało nigdy nie powstać, ale widać brakowało im materiału lub zrobili skok na kasę...
Niemniej, powoli zaczyna się coś nowego, dla mnie ciekawego.
Zastanawiam się co znowu wymyślili, że Goku mdleje xD Jak na razie to serię oceniam na 6/10 średniawe.
PC: i5 6600k, Gainward Phoenix GTX 970, DDR4 16Gb 3200Mhz.
Zastanawiam się co znowu wymyślili, że Goku mdleje xD Jak na razie to serię oceniam na 6/10 średniawe.
Może problemy z sercem?
Lub co ja podejrzewam, w jakiś sposób się podłożył.
Tanis napisał:Zastanawiam się co znowu wymyślili, że Goku mdleje xD Jak na razie to serię oceniam na 6/10 średniawe.
Może problemy z sercem?
Lub co ja podejrzewam, w jakiś sposób się podłożył.
Stawiam, że Freezer to dupek i otruł Goku, aby za wszelką cenę wygrać... wiadomo. Chociaż z dobrych pobudek, to nadal oszukiwał... zresztą czego spodziewać się po Freeezerzeeee...
Animacja w tej części Dragon Balla tak mocno boli....