Nie jesteś zalogowany.
Wiosną pierwszego roku w liceum Oumae Kumiko, która grała w orkiestrze w gimnazjum, idzie zobaczyć takową wraz ze swoimi koleżankami, Katou Hazuki i Kawashimą Sapphire. Spotyka tam swoją byłą znajomą, Kousakę Reinę. Mimo że Hazuki i Sapphire ewidentnie chcą dołączyć do klubu, Kumiko nie przejawia zainteresowania nim. Nadal pamięta zajście pomiędzy nią a Reiną podczas przeglądu orkiestr dętych w gimnazjum...
Tłumaczenie: Eagor
Korekta: Nefematve
Typesetting: DarkMnich
Odcinek 1
Odcinek 2
Odcinek 3
Odcinek 4
Odcinek 5
Odcinek 6
Odcinek 7
Odcinek 8
Odcinek 9
Odcinek 10
Odcinek 11
Odcinek 12
Odcinek 13
Ostatnio edytowany przez Eagor (2016-03-19 21:17:08)
Usnąłem przy tym w połowie pierwszego odcinka. Hardkory z was.
PS: do postu na górze zapomniałeś dodać odnośnik do najnowszego odcinka.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-06-16 22:15:47)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Pokaż spoiler
Dzięki za tłumaczenie. Ta perełka (na pewno wizualna) to zdecydowanie obowiązkowe anime do obejrzenia jak dla mnie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-06-17 19:12:32)
Usnąłem przy tym w połowie pierwszego odcinka. Hardkory z was.
PS: do postu na górze zapomniałeś dodać odnośnik do najnowszego odcinka.
Może nie hardkory, lecz ludzie, potrafiący docenić różne rzeczy a nie tylko ilość akcji w odcinku.
Od strony audio jest całkiem nieźle a wizualnie ta seria jest na poziomie filmowym. Widać na co poszła kasa z gej-serii o pływaniu
(9 MB gif warning)
Ostatnio edytowany przez Subarashi (2015-06-19 02:00:00)
Fabularnie nie jest to jakieś wybitne dzieło, ale bardzo miło się to ogląda, no i wizualnie naprawdę fajne. Jak dla mnie 6/10, ale zobaczę, jaka będzie końcówka, może podniosę do siódemki ocenę.
Fabularnie to również K-On nie miało się czym pochwalić, ale pod innymi względami było już bardzo dobre. Natomiast w przypadku Hibike to już sama strona wizualna bardzo zachęca do oglądania. Mało jest tak ładnych serii TV.
Odcinek 06
Przy okazji dodam, że odcinki 7 i 8 są w korekcie.
Szkoda, że nie wyrobiliście się do końca sezonu - nie lubię zaczynać nowych serii, jeśli nie skończyłem poprzednich, więc obejrzałem resztę po angielsku.
Nie ma sensu się śpieszyć bo dopiero w grudniu oglądanie tego anime będzie miało jak dla mnie sens. 16 grudnia wychodzi ostatnia płyta BD.
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=cmt&id=54048
Ja tam zachęty nie potrzebuję bo już od dawna planowałem to anime obejrzeć. Wizualnie zachęca niesamowicie.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-07-10 09:11:35)
Planujecie tłumaczyć OAV lub specjale?