Nie jesteś zalogowany.
Powodzenia na egzaminie
Pan chyba nie w temacie, bo to już zdarzenie sprzed ładnych paru dni (jeśli to jest to, co ja myślę, a prawdopodobnie tak).
W skrócie: Spadłem ostatnio na samo dno n00bstwa i jebłem ragequita na rankedzie teamowym, uprzednio feedując Zeda 3/0 w 7 minucie, a jak mi później doniósł Abyss, mecz ten w sumie później dało się wygrać, więc spadł na mnie (słuszny zresztą) gniew drużyny i banan od RITO (trwający do 2 lipca, więc nie szukajcie mnie).
Korzystając z okazji, i tak, wiem, że rychło w czas, ale chciałbym tutaj wszem i wobec, publicznie, przeprosić was wszystkich za moje spierdolenie, a także podać się do dymisji jako kapitan drużyny, bowiem niegodzien...
Pan chyba nie w temacie, bo to już zdarzenie sprzed ładnych paru dni (jeśli to jest to, co ja myślę, a prawdopodobnie tak).
W skrócie: Spadłem ostatnio na samo dno n00bstwa i jebłem ragequita na rankedzie teamowym, uprzednio feedując Zeda 3/0 w 7 minucie, a jak mi później doniósł Abyss, mecz ten w sumie później dało się wygrać, więc spadł na mnie (słuszny zresztą) gniew drużyny i banan od RITO (trwający do 2 lipca, więc nie szukajcie mnie).Korzystając z okazji, i tak, wiem, że rychło w czas, ale chciałbym tutaj wszem i wobec, publicznie, przeprosić was wszystkich za moje spierdolenie, a także podać się do dymisji jako kapitan drużyny, bowiem niegodzien...
Lel wut xD
Masz bana? To i random champa nie dostaniesz jakby doszło do nagrody od RITO :/
Widzę tego TYLKO jeden plus - masz wymuszony urlop od gry
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-06-21 20:15:12)
Wybory czas zacząć xD
Ostatnio edytowany przez Abyss (2015-06-21 21:55:57)
"Late jest nasz"
Teraz moja kolej jako iz obrazilem Psyche - Sebastiana podczas gry gdzie komentowali ja znajomi gdyz dziwiek i obraz byly na telewizorze oznajomiam ze ewentualny flejm z mojej strony i lub moich znajomych lecial w kierunku abyssa za co pzlrzepraszam oraz osobiscie publicznie przepraszam Sebastiana za to ze odebral i lub byl flejm w jego kierunku oraz to ze bylo echo za co najmocniej przepraszam juz sie wiecej nie powtorzy. Przepraszam Cie Sebastianie. Mam nadzieje ze moze kiedys mi wybaczysz. Jesli ktos ma do mnie zale za tamta sytuacje prosze pisac tutaj lub na priv. Za brak interpunkcji przepraszam
Ponieważ nie mam czasu na granie więc nie chcę zajmować slota w teamie po za tym źle się zachowałem grając z teamem nie u siebie w domu z ts'em
Policzyłem sobie dzisiaj z okazji upału i nudów to, ile PZ potrzebuję, by wykupić wszystkie runy, które do wykupienia mi zostały. Potrzeba mi 139 920 PZ lub 97 944 przy promocji -30%. Mam 65600, więc braknie 32 344. A myślałem, że już uzbierałem ile trzeba :E
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-07-05 18:45:39)
Chłopaki, pamiętacie jeszcze o mnie? xD
"Late jest nasz"
Jestem.
Czekam.
Jak chcecie zobaczyć jak nas wczoraj na rankedzie gnoiła Master Tier Ahri, to możecie to zrobić tu: http://www.replay.gg/?r=EUN1&id=1225178 … 82WB2SD1M7
Vessin, lepiej nie oglądaj xD
Witam wszystkich.
Z tego co widzę macie wolne miejsce w drużynie, zaś ja bardzo chętnie bym ponownie dołączył.
Jako że rak od tej cholernej gry ostatnio mocno u nas postępował, postanowiliśmy wybrać się z Abyssem na mały detoks, więc nie gramy w LoLa przez jakiś czas jak coś
POZDRO! (Abyss to to mniejsze xD)