Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio wzieła mnie chętka na filmy, poniekat z powodu długiego czasu, w jakim ściagaja się serie.
Więc chciałem się zapytać czy warto sciagać nastepujace pozycje:
1. Fullmetal Alchemist Der Eroberer von Shambala
2. Shin Angyo Onshi
3. Steamboy
4. Full Metal Panic the movie
5. Naruto The Movie
6. Gatchaman The Movie
7. X- The Movie
Jesli możecie to podajcie jakiś, który się wam bardzo podobał.
Z trych co wymieniĹeĹ mi siÄ podobaĹ "X", dorzucÄ jeszcze Howl's moving castle i Spirited away oraz Grave of the fireflies.
SwojÄ grogÄ skorzystam, gdzie znalazĹeĹ ten film [cytuj=Constans73]4. Full Metal Panic the movie [/quote]???Jestem bardzo ciekawy.
fullmetal- warto obejrzeć oczywiście jeśli ogladałeś serial w innym wypadku nie psuj sobie zabawy i zacznij ogladać serial
steamboy- jest bardzo fajny (w każdym razie mnie sie podobał )
Naruto The Movie- jak najbardziej, dla fanów obowiązkowa pozycja dla nie fanów też
pierwsza pozycja obowiazkowa do obejrzenia [okej]
Tylko i wyłącznie gdy oglądało się serie!![szpan]
Ja dolaczam sie do FMA - movie, ale obowiazkowo po seri TV!!
naprawde warto:D
Ostatnio wzieła mnie chętka na filmy, poniekat z powodu długiego czasu, w jakim ściagaja się serie.
Więc chciałem się zapytać czy warto sciagać nastepujace pozycje:1. Fullmetal Alchemist Der Eroberer von Shambala
Conquetor of Shambala i zaoszczedzimy sobie niemca >.> oczywiscie polecam ten tytul i jest on obowiazkowy po serii ;]
Czy ja wiem czy taki obowiązkowy. Przyjemny do obejrzenia, lecz jeśli patrzy się na niego przez pryzmat serii to jest delikatnie mówiąc średni. Nie podobały mi się też "pewne pomysły" związane z postaciami, ale nie będę pisał o co chodzi, żeby nie spoilerować. Ten kto widział będzie wiedział.
wiesz jezeli obejrzales serie to jakby nie patrzec to jest kontynuacja wiec ciezko tego nie obejrzec/
wiesz jezeli obejrzales serie to jakby nie patrzec to jest kontynuacja wiec ciezko tego nie obejrzec/
Może i kontynuacja, ale robiona IMHO dla kasy (takie odcinanie kuponów). Tak jak kolejna OVA, która wychodzi chyba za miesiąc.
Czy ja wiem czy taki obowiązkowy. Przyjemny do obejrzenia, lecz jeśli patrzy się na niego przez pryzmat serii to jest delikatnie mówiąc średni. Nie podobały mi się też "pewne pomysły" związane z postaciami, ale nie będę pisał o co chodzi, żeby nie spoilerować. Ten kto widział będzie wiedział.
dokladnie film nie dorasta do piet serii.Jak dla mnie niektore rzeczy byly wymuszone na sile[placze]
no tez sie dziwie bo o takim czyms nie slyszalem jak fmp movie
Ostatnio edytowany przez johny_lennon (2006-03-15 20:56:16)
Aori napisał:wiesz jezeli obejrzales serie to jakby nie patrzec to jest kontynuacja wiec ciezko tego nie obejrzec/
Może i kontynuacja, ale robiona IMHO dla kasy (takie odcinanie kuponów). Tak jak kolejna OVA, która wychodzi chyba za miesiąc.
kogo to obchodzi ze to komercha >.> przeciez wszystko w tych czasach jest robione dla kasy. czy seria FMA z poczatku byla darmowa? lub czy jezeli chcesz ja w TV puscic to ssasz z neta i puszczasz? NIE! musisz wykupic licencje za co pakujesz hajs >.>
Nie przeczę, że serie dla kasy nie są robione, bo są - przecież nikt nie jest instytucją charytatywną. Chodzi mi tylko o to, że widać, że FMA Movie zrobiony został tylko i wyłącznie dla kasy, co niestety odbiło się na jego jakości. IMHO, niedopracowany z płytkim pomysłem na zakończenie.
Gracol ja tego nie wymyśliłem to nasz pan, który zapytuje podał w 4 tym punkcie w/w tytuł
Faktycznie --> pomyłka edytorska, bo nic innego nie jest możliwe
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-15 21:01:58)
zakonczenie nie jest super ale juz jest nastepna OAV`ka w drodze [czy OVA`ka?]
Dziwna sprawa z tym "FMP the movie" siÄ zrobiĹa:P. SĹyszaĹem o OAV'ce, ale o filmie??
a teraz powiedzcie ktore anime nie jest takie jak tylko widza ze zdobywa popularnosc to juz zaczynaja kombinowac albo robia zapychacze albo jakies kiepskie filmy byle tylko wyciagnac z tego jak najwieksze korzysci finansowe
zakonczenie nie jest super ale juz jest nastepna OAV`ka w drodze [czy OVA`ka?]
No właśnie...w drodze...i teraz, czy zaserwują nam kolejną papkę, czy też faktycznie pokażą klasę Mam nadzieję, że to drugie
Ps. OVA,OAV - bez różnicy.