Nie jesteś zalogowany.
Ale w takim wypadku powinieneś być przeciwnikiem ludzi xD bo kogo to wina że nie zwracają uwagi na informacje zawarte w odcinku i pod odcinkiem? Onlajnow?:0
Akurat z tego, że szara i gimbusiarska masa onlajnowa jest tępa, to się śmieje od dawna. Po prostu nie ma sensu podkreślać oczywistej oczywistości.
Nie jest pierwszą osobą, nie kłam, wiele osób się wam skarżyło
No bo komu by nie przeszkadzało jakieś dupne logo w rogu ekranu?
Ciebie nie da się przegadać
Hej, i wzajemnie. Przecież to, że Gamedor nie założy/nic nie zrobi żadnymi blokadami to wiemy wszyscy, a mimo to uparcie próbuje zaklinać rzeczywistość, heh.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-05 16:39:17)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
szara i gimbusiarska masa
Gdyby to ktoś inny napisał to ok, ale od ciebie to trochę traci sens..
I tak pewnie 95% czytelników tego tematu się zastanawia po co my dyskutujemy z tobą, właśnie 1 na skype mi to samo napisał xD
Kamiyan ma chyba dobry dzień, więc ja spasuje bo upał
Nie jest pierwszą osobą, nie kłam, wiele osób się wam skarżyło
Dobra trochę koloryzuję, przyznaję. Ale nadal nie uważam, że jest to jakaś wielka niewybaczalna skaza w napisach.
I tak pewnie 95% czytelników tego tematu się zastanawia po co my dyskutujemy z tobą, właśnie 1 na skype mi to samo napisał xD
Podejrzewam, że chyba nawet ten sam, co mnie. I jak to po co? Takie spamowanie o pierdach jest dobra dla zabicia czasu.
Zresztą ja się z prawdą nie mijam – no bo kto głównie ogląda bajki onlajn? Dzieci, które nie znają angielskiego, a jakość im zwisa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co do onlajnów, ostatnio znalazłem jeden bardzo dziwny: http://www.animek24.cba.pl/ - z lektorem z Ivony
Pytają się chociaż o zgodę?
Ostatnio edytowany przez Nala_Alan (2015-07-05 17:12:16)
Co do onlajnów, ostatnio znalazłem jeden bardzo dziwny: http://www.animek24.cba.pl/ - z lektorem z Ivony
Raczej nie, jakieś 2 miesiące temu znalazłem tam "naszą" Sydonię
i również uznałem za dziwny twór (ogląda tak ktoś? o.O) & zero prośby o zgodę. ^^
Ps:
Swoją drogą temat będzie istniał wiecznie, żeby ludzie mogli pomarudzić sobie & przypomnieć, dlaczego onliny są takie złe.
Ps2: A gdzie jest napisane, że mod nie może wyrazić własnego zdania?
Btw. Na bezrybiu rak i ryba.
Ostatnio edytowany przez Rein (2015-07-05 17:33:55)
Tłumaczenie: Jinia Temple
Korekta: Kamil001, Lektor: Kamil001
WTF...!
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-05 17:20:06)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Wrzucałem to już kiedyś na "coś wesołego", trzeba przeglądać forum, a nie onlajny.
Game, lubię cię, ale nic na siłę.
Kam, tak jak wyżej, nic na siłę plus daj jeszcze bardziej na wstrzymanie, bo jeśli ktoś z onlajnów pyta o napisy, to najszybciej trafia na zapytaj.Onet coś tam, coś tam...
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Nala_Alan napisał:Pytają się chociaż o zgodę?
Tłumaczenie: Jinia Temple
Korekta: Kamil001, Lektor: Kamil001WTF...!
I wywalili nasze kredki, a do piosenek nie dali czcionek...
To jest gwałt.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Ps:
Swoją drogą temat będzie istniał wiecznie, żeby ludzie mogli pomarudzić sobie & przypomnieć, dlaczego onliny są takie złe
Mod powinien być neutralny a nie przypominać jakie to onlajny są złe, czyli stawiać się w 1 świetle, Kane mógłby sam zająć się moderacją a nie brać byle kogo
Gate: Jieitai Kanochi Nite Lektor
Lektor + Hardusb
Odcinek PierwszyTłumaczenie: Jinia Temple
Lektor, Korekta: Kamil001Miłego Seansu
Nie dość że HardUSB (nowy standard USB? dopiero przecież jakieś Type-C stworzyli ), to jeszcze nadal piszą waszą nazwę przez i a nie j
Ps:
Swoją drogą temat będzie istniał wiecznie, żeby ludzie mogli pomarudzić sobie & przypomnieć, dlaczego onliny są takie złeMod powinien być neutralny a nie przypominać jakie to onlajny są złe, czyli stawiać się w 1 świetle, Kane mógłby sam zająć się moderacją a nie brać byle kogo
Akurat post Reina był dość sarkastyczny. Zresztą... jego to Ty szanuj, bo to jedyny sensowny moderator na tej stronie, i ktoś, z kim można na spokojnie pogadać bez żadnego chamstwa. Bo wiemy, jak to jest z tym drugim panem.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-05 17:33:20)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja to się aby dziwię jaki porządek tu panuje, jestem też adm forum, nawet jakiś czas ten sam silnik miałem, mam też modów jak na ANSI i dbam o porządek, więc pomijając już całkowicie świat anime a wracając do świata forumowiczów to trochę naciągane.
Sam temat nie skasuja nawet jak napisałem że wrzucę wszystkie napisy ao, bo tu liczą się bardziej staty wyś tematu i ilość postów niż napisy anime, bo przecież szkoda skasować tak duży opszerny temat który ładnie Google wypozycjonowało
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-05 17:40:15)
Sam temat nie skasuja nawet jak napisałem że wrzucę wszystkie napisy ao, bo tu liczą się bardziej staty wyś tematu i ilość postów niż napisy anime, bo przecież szkoda skasować tak duży opszerny temat który ładnie Google wypozycjonowało
Wiemy, że chciałbyś pozbyć się niewygodnych dla ciebie informacji. Nie ma lekko.
Akurat ten temat można czytać dla rozrywki, strony około 100 to nawet śmieszne są
Ja już na tym nie ucierpie, ale ANSI tak, bo coraz mnie nowych osób tu jest.
Obecnie ANSI ma 138tys odsłon miesięcznie, najmniejszy onlajn chodźby ten z ivona ma więcej, a jak chcecie zachęcić nowych ludzi do rejestracji i stałego pobytu tu? Takimi tematami? Jak tak to długo to wszytko nie pociągnie, błędy hostingu czy bazy danych nocami na ANSI są coraz częstsze...
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-05 17:52:04)
Ja już na tym nie ucierpie, ale ANSI tak, bo coraz mnie nowych osób tu jest.
Obecnie ANSI ma 138tys odsłon miesięcznie, najmniejszy onlajn chodźby ten z ivona ma więcej, a jak chcecie zachęcić nowych ludzi do rejestracji i stałego pobytu tu? Takimi tematami? Jak tak to długo to wszytko nie pociągnie, błędy hostingu czy bazy danych nocami na ANSI są coraz częstsze...
Ludzi może i mało, ale prędzej padną onlajny, niż ta strona. Tego możemy być pewni.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-05 17:57:05)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gdy zostaną sami przeciwnicy, wtedy ta str padnie jak nic.
Pomyśl sobie że każdy fan online który robił napisy i wrzucał je tu, zacznie kasować swoje prace, bo nie zniesie tej jednostronnosci... A nie 1 się taki znajdzie i nie 1 już tak zrobił :/
Gdy zostaną sami przeciwnicy, wtedy ta str padnie jak nic.
Pomyśl sobie że każdy fan online który robił napisy i wrzucał je tu, zacznie kasować swoje prace, bo nie zniesie tej jednostronnosci... A nie 1 się taki znajdzie i nie 1 już tak zrobił :/
Who cares? Out of side, out of mind.
Witam wszystkich! Widzę, że wam tu coś odwala, więc postanowiłem się pojawić
Osobiście nic nie mam przeciwko pobieraniu, ani oglądaniu online. Każdy może robić co chce,
ale to nie powód, by obrażać anime online. Wiele stron robi to dla fanów, a nie dla zysków,
lecz są i takie, które tylko mamonę trzepią z tego.
Trochę piszę od rzeczy, bo jest upał jak cholera, ale chodzi mi o to, że anime online nie jest złe.