Nie jesteś zalogowany.
Swoją drogą – kolega ze swoim UPC 250 chciał sprawdzić, skąd ONy biorą napy do nowych serii... taki internet jest za słaby na łunlajna, bo lag jak cholera. iks de
A już myślałem, że to po prostu mój net chodzi gorzej niż zwykle i godzinę ładuje jeden odcinek.
Coraz gorsze te sieciowe odtwarzacze... ciekawe, kiedy ludzi szlag trafi i zaczną uciekać z onlajnów.
Nawet odcinka nie idzie przewinąć, bo się player sypie, lol.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-06 15:58:22)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A ty jak zwykle musisz to przeżywać 5x mocniej... Twoja opinia się tu mało liczy bo jednak te 4mln wys mamy więc nawet staty nie planują zmaleć a cały czas rosną.
Nie ważne czy ci muli czy nie podoba i tak nikt cię nie poslucha i dalej będą oglądać, więc po co to? Dla hejtu, zabicia czasu? Dziewczynę sobie znajdź to się nie będziesz nudził.
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-06 16:06:58)
Czyli trafiłem w czuły punkt? Skoro na ONie playery tną tak, że nawet na dobrym necie ciężko coś załadować, to wątpię, aby u was było lepiej.
a cały czas rosną
Większe obciążenie odtwarzaczy = lag = szukanie alternatyw. Prosta matematyka.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
dobrym necie od kiedy UPC to dobry net ;p
No pewnie, że Nerwostrada lepsza. W ogóle widzę, że Gamedor wysyła teraz uplo do odpierania zarzutów. Trochę macie pecha – za dużo byłych członków A-O jest w J-T, żebym nie wiedział o tym za 5 minut.
PS: J-T ma 3,2 miliona, a to tylko grupa...
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czemu wysyła ? jak widzę jak płaczesz ze masz internet na wiaderka to co Ci poradzę że masz problemy z oglądaniem ;p
Nom, wszyscy od zlagowanych playerów mają słabe internety, to ich wina! Fajnie, że dwóm byłym uplo od was (z szybkim netami) laguje nawet bardziej niż mnie. iks de
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na pewno nie miesięcznie
Ja nikogo nie wysyłam, każdy widzi co wyprawiasz Xd ale i tak większość olewa cie.
A to ze dużo ludzi z ao jest w jinja to się ciesz, chyba że uważasz ich za gorszych..
Nie od dziś wiadomo że psujesz reputację jinja
PS: J-T ma 3,2 miliona, a to tylko grupa...
Bo u nas trzeba odświeżać stronę, żeby czytać/pisać na SB xD
Tempest napisał:Mnie jakoś Kamiyan nie obraża.
Bo jesteś w Jinja ;p
Ja jestem w JT, a Kamiyan hejci mnie z całego serca...
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-07-06 16:19:52)
no to mają problem jakoś mi na radiówce 8 mb nie zacina jakoś i da sie przewijać
Tak, bo uplo oglądają onlajn. Takie bajki to wiesz komu możesz wciskać?
W ogóle fajna polityka – tnie ci? Zmień neta. I nie obchodzi nas to, że już masz neta 100 mb, iks de.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-07-06 16:22:46)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kamiyan3991, to są realia, tylko ty to kolorujesz i nazywasz bajka xd
Kamiyan3991, to są realia, tylko ty to kolorujesz i nazywasz bajka xd
Taa? To dlaczego sam tutaj niedawno pisałeś, że oglądasz na dysku? Wkurza wiecznie zlagowany player nawet na szybkim necie, co?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Gamedor napisał:Kamiyan3991, to są realia, tylko ty to kolorujesz i nazywasz bajka xd
Taa? To dlaczego sam tutaj niedawno pisałeś, że oglądasz na dysku? Wkurza wiecznie zlagowany player nawet na szybkim necie, co?
Bo jak coś upam to po co mam kasować z dysku odcinek i oglądać online?
A jak nie upam to oglądam z dziewczyną online na str, i tyle na temat.
Kamiyan3991 napisał:Gamedor napisał:Kamiyan3991, to są realia, tylko ty to kolorujesz i nazywasz bajka xd
A jak nie upam to oglądam z dziewczyną online na str, i tyle na temat.
A pulpit serialami masz zawalony tak zupełnie przypadkiem?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
hryspin napisał:no to mają problem jakoś mi na radiówce 8 mb nie zacina jakoś i da sie przewijać
W ogóle fajna polityka – tnie ci? Zmień neta. I nie obchodzi nas to, że już masz neta 100 mb, iks de.
nie, wiesz bleacha 366 ep pobierałem sobie na dysk.. -,- oczywiście ze oglądam ;p
btw oglądając online i tak sie pobiera ale mniejsza ;p
Ostatnio edytowany przez hryspin (2015-07-06 16:34:59)
Gamedor napisał:Kamiyan3991 napisał:Taa? To dlaczego sam tutaj niedawno pisałeś, że oglądasz na dysku? Wkurza wiecznie zlagowany player nawet na szybkim necie, co?
A jak nie upam to oglądam z dziewczyną online na str, i tyle na temat.A pulpit serialami masz zawalony tak zupełnie przypadkiem?
Że ja? ja jestem przeciwnikiem zawalonych pulpitów, kiedys miałem jak upałem 24 odcinkową serię i kilka innych ale ogółem nie mam zawalonego, właściwie nie muszę ci się spowiadać z mego pulpitu ;o http://scr.hu/2ci4/ds48x
Kamiyan3991 napisał:hryspin napisał:no to mają problem jakoś mi na radiówce 8 mb nie zacina jakoś i da sie przewijać
W ogóle fajna polityka – tnie ci? Zmień neta. I nie obchodzi nas to, że już masz neta 100 mb, iks de.nie, wiesz bleacha 366 ep pobierałem sobie na dysk.. -,- oczywiście ze oglądam ;p
btw oglądając online i tak sie pobiera ale mniejsza ;p
Yu-gi-oh - 770 odcinków,
conan - 782 odcinki, 20 filmów, masa speciali,
pokemony - 878 naliczyłem obecnie, kilkanaście filmów, speciale. itp.
Wszystkie pobrane na dysk. Czym wobec tego jest taki Bleach?
Ostatnio edytowany przez wtas (2015-07-06 17:00:12)
Okej, to teraz widzę to tak, tłumacze oglądający online i ludzie z online oglądający z dysku.
Yyy, w piekle zamarzł ogień pod kotłem.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!