Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2
Nie mają pomysłu na nowego złodupa(jak on miał, Wszechmogący?), to próbują wskrzesić odgrzewanego kotleta. Słabo.
Widać, że zachowują tendencję sprzed lat. Seria DB była zajebista, ale same filmy to "pożal się Panie Boże".
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Kiedy zobaczyłem podtytuł bez plakatu pomyślałem odrodzenie Fuzji, ale zobaczyłem tego przyjeba Friezera i od razu dno. Znów odgrzany mocno nie smaczny kotlet. Mógłby Akira wskrzesić Bardocka i resztę Saiyan a nie znów Friezer.
Kiedy zobaczyłem podtytuł bez plakatu pomyślałem odrodzenie Fuzji, ale zobaczyłem tego przyjeba Friezera i od razu dno. Znów odgrzany mocno nie smaczny kotlet. Mógłby Akira wskrzesić Bardocka i resztę Saiyan a nie znów Friezer.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
Potwierdzono, że Goku osiągnie kolejny poziom nazwany "Super Saiyan God Super Saiyan".
ANN
No comment... Te nowe poziomy już zaczynają się robić nudne, bo i tak nie wnoszą nic nowego, a tym bardziej ciekawego... W dodatku sama fabuła, jak i ponowne pojawienie się Friezy są mocno naciągane i widać, że Toriyama-sensei nie ma już w głowie żadnych świeżych pomysłów. Moim zdaniem DBZ Movies powinny zakończyć się na w miarę dobrej czternastce!
Ostatnio edytowany przez Cafer90 (2015-04-10 17:23:58)
Macie niebieskie kontra złote na filmie. Mnie tam się podoba.
Powiem tak, dla fanów ok, ale jak ktoś się waha, to już nie będzie z niego zadowolony.
Wiek ktoś, kiedy film będzie miał premierę na BD/DVD? Bo jakoś konkretnej informacji nie potrafię znaleźć, wywala mi jedynie jakieś ogólne info o lecie 2015.
We wrześniuW październiku. Czyli na jesieni.
[Ed]
Tutaj masz więcej szczegółów.
Ostatnio edytowany przez vegeta391 (2015-07-31 02:54:08)
Szkoda, dobrze, że obczaiłem już jakiegoś camripa z ciekawości.
Tak w ogóle ten film jest dalszym ciągiem "Bitwy bogów", ale oba filmy są względem serii TV (także tej nowej - Super) niekanoniczne, tak?
Może też coś źle pamiętam, ale DBZ kończy się na tym, ze Goku odlatuje na trening z reinkarnacją Bubu, ale Pan ma już kilka lat, a w nowej serii się jeszcze nawet nie urodziła, więc akcja nowej serii wcale nie jest umiejscowiona po Zetce ani anwet po tych dwóch nowych filmach, jak to było wcześniej gdzieś pisane.
Może też coś źle pamiętam, ale DBZ kończy się na tym, ze Goku odlatuje na trening z reinkarnacją Bubu, ale Pan ma już kilka lat, a w nowej serii się jeszcze nawet nie urodziła, więc akcja nowej serii wcale nie jest umiejscowiona po Zetce ani anwet po tych dwóch nowych filmach, jak to było wcześniej gdzieś pisane.
Zarówno filmy, jak i nowa seria dzieją się po sadze Buu, ale przed końcem DBZ. Nigdzie oficjalnie nie pisano, że będzie to sequel DBZ/Kaia, którym nadal pozostaje jedynie DBGT. Choć wielu nadal ją tak tytułuje.
DB Super to alternatywa w stosunku do filmów + nowa historia. Czas akcji pół roku po pokonaniu Buu. Oba filmy były jak najbardziej "kanoniczne", ale tylko do czasu jej wystartowania. Do wszystkich trzech historię pisał Toriyama.
Ostatnio edytowany przez SoheiMajin (2015-07-09 18:41:57)
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Niby pierwsze odcinki mają się skupić na sielance i budowaniu fundamentów pod Berisa i Golden Frizea, czyli prawdopodobnie odgrzewane kotlety w lekko alternatywnej odsłonie. Resztą serii ma się skupić na nowych wrogach i szóstym wszechświecie, czyli nowa historia nie dziejąca się przed spotkaniem Goku i Uuba.
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Strony Poprzednia 1 2