Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Po pierwszym odcinku stwierdzam, że nie jest źle. CGI trochę wali po oczach, piosenka główna wali tandetą, ale to stare Sailor Moon i to widać. Usagi dalej niezdarna, bohaterowie starzy się nie zmienili - nawet ten pryszczaty okularnik ten sam. Trochę dziwny jest ten motyw z kwiatami - Utene mi to przypomniało
Edit.
Zapomniałem, jeszcze ten motyw "wzywania pomocy" jest trochę dziwny...
Po prostu napisz, że wszystko było tandetne a nie dziwne, wtedy każdy będzie wiedział o co chodzi
Ostatnio edytowany przez Yagami_Raito8920 (2014-07-05 14:04:06)
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Yagami_Raito8920 napisał:Po prostu napisz, że wszystko było tandetne a nie dziwne, wtedy każdy będzie wiedział o co chodzi
Nie, bo mimo wszystko dobrze się bawiłem
Może to z przyzwyczajenia się do pierwszej serii, ale dla mnie, to było słabo wykonane, jeszcze te CGI, widzisz i nie grzmisz, Boże. Na razie, za cholerę, nie mogę wystawić temu dobrej oceny. Jestem zbyt wymagający?
Sailorki mają powód do dumy
Sailorki mają powód do dumy
Pytanie, czy dalej tak będą oglądać kolejny odcinek
Najbardziej boli mnie fakt,że w tych 26 epkach spokojnie zmieściliby 2 pierwsze sezony
max-kun napisał:Najbardziej boli mnie fakt,że w tych 26 epkach spokojnie zmieściliby 2 pierwsze sezony
Mnie boli, że to jest niedorobione
Mnie boli, że przekładali to przez dwa lata, miał być hit a wyszedł kit
Ja się nie dziwię Japończykom, że aż takie reakcje były jeszcze przed premierą.
Napisał byś im "dupa" na płocie, a oni by to polizali
Mnie boli, że to jest niedorobione
Racja. Fabuła i kreska ujdą. Ba nawet opening i ending. Tylko mogliby się nad nami zlitować i zrezygnować z tej transformacji ala simsy w 3d
Tak prezentuje się Sailor Merkury Przemiana + gif
Trailer 3 odcinka [Oglądać na własne ryzyko, bo pojawia się nowa przemiana]:
http://www.youtube.com/watch?v=-2JOKkaHKpc
Planowana premiera 3 odcinka: 2 sierpnia 2014
Nie wiem, czy to prawda ale na malu pisano,że w tych 26 epkach chcą zmieścić wszystkie sagi. Jak sądzicie uda im się
Ostatnio edytowany przez max-kun (2014-07-21 19:39:12)
2 lipca 2014? Toć jest już 21 lipca albo ja się nie znam.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
Kami Squad wydało Moon Pride w 4 volu Pierdółek. Więcej na naszym blogu
Jako, że seria się zakończyła postanowiłem się wreszcie za nią wziąć. Patrzę kto tłumaczył i widzę, że w ostatnim odcinku Ariel z ulgą wspomina, że "wreszcie koniec". Myślę sobie - każdy ma swoją opnię i nie zrażając się tym zerknąłem na stronę Commie szukając realesów i znów im dalszy odcinek tym więcej narzekania. Co się do diabła stało w dalszych epizodach, że cały ten hajp gdzieś wyparował? Seria miała się trzymać mangi więc albo coś piekielnie spieprzyli z przedstawianiem fabuły albo z oprawą audiowizualną. Mam więc pytanie, warto się za to zabierać czy może lepiej oszczędzić sobie rozczarowania?
Mam przyjemność wszem wobec i każdemu z osobna ogłosić, iż udało nam się skończyć Czarodziejki (chyba bez szczególnych uszczerbków na zdrowiu, chociaż...).
Seria (moje wielkie rozczarowanie roku, nawet przy całej mojej sympatii i sentymencie ten remake jest zwyczajnie zły) zekranizowała dwa arci z pięciu (siedem i pół tomu na osiemnaście wydanych) i byłoby lepiej, gdyby kolejne trzy wcale nie powstały... nie męczmy się (ale mam jakieś niedobre przeczucie...).
Nie tylko Ariel zmuszała się do tłumaczenia.
zerknąłem na stronę Commie szukając realesów i znów im dalszy odcinek tym więcej narzekania
Kilka razy pisali, że to najgorsze animu, jakie kiedykolwiek powstało.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Animazon napisał:zerknąłem na stronę Commie szukając realesów i znów im dalszy odcinek tym więcej narzekania
Kilka razy pisali, że to najgorsze animu, jakie kiedykolwiek powstało.
To jest gorsze od Boku no pico i Mars of destruction razem wzięte. Po obejrzeniu grozi ci rak
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna