Nie jesteś zalogowany.
Zainteresowanych pl wersjami VN odsyłam tutaj (tak, ktoś tłumaczy Tsukihime).
Jakby ktoś nie wiedział to Lightning Warrior Raidy ma również polskie napisy. Grałem w nią wiele lat temu (w kontynuację również), ale pamiętam, że tłumaczenie było bardzo słabe. Prawie, że dno.
http://www.hongfire.com/forum/showthrea … ranslation
Z dobrym polskim tłumaczeniem to nigdy nie grałem w VN.
Jednak to naprawdę zachęcające. Poniżej Saya no Uta.
Grał ktoś w Maji de Watashi ni Koishinasai!?
Jeśli tak, to kiedy się zalicza inne dziewczyny? Główne dziewczyny to po openingu wybierasz która pasuje, a poboczne? VNDB ma napisane że do zaliczenia jest sporo dziewczyn ale historia na to nie wskazuje :/
Drugi już Visual Novel Bundle na groupees:
Już rano nakład był wyczerpany
Dla zainteresowanych, którzy przeoczyli: demo Kara no Shoujo - The Second Episode dostępne tutaj w wersji eng.
Tutaj można oddać głos w sprawie Muv-Luv dodatków itd. na kickstarter, który ma wystartować pod koniec sierpnia/początek września. Jest tam dla przykładu informacja o wersji PC Muv-Luv Photon Flowers & Photon Melodies
No to jedziemy
Jest już wstępny opis Muv-Luv na kickstartera, klik. Zapowiada się smakowicie
Dla zainteresowanych, którzy przeoczyli: demo Kara no Shoujo - The Second Episode dostępne tutaj w wersji eng.
Czyli kontynuacja świetnej (choć niesamowicie okrutnej, dramatycznej, chorej i wzruszającej) Kara no Shoujo (detektywistyczna VN). Kara no Shoujo - The Second Episode fabularnie jest jeszcze lepsza, dłuższa i grafika wyższej lepszej jakości.
The Fruit of Grisaia Unrated Version
To świetnie, ale niestety jak czytam to mozaika będzie zachowana.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-09-01 19:21:55)
Hunter Killer napisał:Dla zainteresowanych, którzy przeoczyli: demo Kara no Shoujo - The Second Episode dostępne tutaj w wersji eng.
Czyli kontynuacja świetnej (choć niesamowicie okrutnej, dramatycznej, chorej i wzruszającej) Kara no Shoujo (detektywistyczna VN). Kara no Shoujo - The Second Episode fabularnie jest jeszcze lepsza, dłuższa i grafika wyższej lepszej jakości.
Znasz jap na tyle, by móc spokojnie przeczytać VN? Fajnie. Ja czekam na pełną lokalizację eng.
Znasz jap na tyle, by móc spokojnie przeczytać VN? Fajnie. Ja czekam na pełną lokalizację eng.
Niektórzy znają, a ja przeczytałem bardzo wiele informacji odnośnie fabuły. Akcja tej gry dzieje się zarówno w przeszłości jak i w teraźniejszości. Jest dwóch głównych bohaterów, a nie jeden jak w Kara no Shoujo. Prawie wszystko wiem o fabule tej gry (łącznie z tym kto jest głównym mordercą dziewczyn - oczywiście chore te morderstwa niesamowicie).
Szkoda tylko, że
A tak w ogóle wiesz, że będzie Kara no Shoujo 3?
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-09-02 19:22:51)
Hunter Killer napisał:Znasz jap na tyle, by móc spokojnie przeczytać VN? Fajnie. Ja czekam na pełną lokalizację eng.
Niektórzy znają, a ja przeczytałem bardzo wiele informacji odnośnie fabuły. Akcja tej gry dzieje się zarówno w przeszłości jak i w teraźniejszości. (...) Prawie wszystko wiem o fabule tej gry(...)
Nie wiedziałem, że jak będę oglądał "na jutubie lets pleje" to będzie znaczyło, że sam zagrałem w tę grę.
Ostatnio edytowany przez Eftar (2015-09-02 20:27:40)
Dzisiaj coś trochę dziwnego. Przedstawiamy VN związane ze Starcraft 2. Niemożliwe? A jednak, klik.
Wystartował kickstarter dla Muv Luv, klik.
Edit.
Ufundowano w 8h.
Ostatnio edytowany przez Hunter Killer (2015-09-25 07:06:48)
Północnoamerykański wydawca Sekai Project ogłosił wydanie sześciu VN-ek.
Wagamama High Spec, Darekoi, The Orchard of Stray Sheep, Yume no Sono, Highway Blossoms, Japanese School Life.
ANN
Wystartował kickstarter dla Muv Luv, klik.
Edit.
Ufundowano w 8h.
Chyba się skuszę na Trilogy Physical Collector's Box :]
Ostatnio edytowany przez kuru (2015-09-27 16:26:25)
Chyba się skuszę na Trilogy Physical Collector's Box :]
Bierz, bierz, warto (sam sobie już go zaklepałem). Trzeba jakoś dobić do tych 720 000
Swoją drogą już zdobyty drugi cel - specjalne treści do odblokowania, OST-y i pewne ulepszenia.
Przed rozpoczęciem Kickstartera ogłoszono, że jeśli wypadnie pomyślnie, mają zamiar zabrać się za serie poboczne i ogólnie uniwersum. To dopiero początek, cytując autorów.
Parę nowinek.
Muv-Luv osiągnięcie z historiami pobocznymi zdobyte
Zostało dodane nowe, ostatnie osiągniecie za 900k, w którym mamy CODEX w wersji fizycznej + figurka dla każdego, kto zamówi serię w wersji fizycznej za free
Wyszło demo eng wersji od Mangagamer (jakiś czas temu w sumie) VN euphoria, klik. Kogoś pewnie zainteresuje
Do każdej kolekcjonerki dodadzą figurkę, bo nie każdy zestaw z fizycznymi nośnikami pod to podchodzi.
Jeśli tempo się utrzyma, to dojdziemy do 900k$. Liczę na ten fizyczny codex.
I dzięki za info o euphorii.
Parę nowinek.
Muv-Luv osiągnięcie z historiami pobocznymi zdobyte
Zostało dodane nowe, ostatnie osiągniecie za 900k, w którym mamy CODEX w wersji fizycznej + figurka dla każdego, kto zamówi serię w wersji fizycznej za free
Teraz się modlę żeby dobili do tych 900000$, bo chętnie "przytulę" CODEX z artbookiem i drugą figurkę
Wyszło demo eng wersji od Mangagamer (jakiś czas temu w sumie) VN euphoria, klik. Kogoś pewnie zainteresuje
Wcale mnie to nie interesuje