Nie jesteś zalogowany.
Bzdury piszesz. Komentarze widzą wyłącznie ci, który wpłacili datki na ratowanie f.pl.
Bo od teraz komentarze są widoczne jedynie dla kont premium .
Precz z dyskryminacją.
Bzdury piszesz. Komentarze widzą wyłącznie ci, który wpłacili datki na ratowanie f.pl.
To znowu ktoś cię wkręcił, bo jedynie dostałeś konto premium na rok - taka zapomoga .
Jako, że z powrotem mam już elektryczność w domu, zjem śniadanie i obadam co jest z tymi kontami premium komentarzami.
Edit
Podczas śniadania wyłączyli mi prąd jeszcze dwa razy .
OK, wyczyściłem puste komentarze i oceny.
Dodałem też komentarz o treści
Test "we" 'we' ; . , / ? < > [] () !@ ~ & *
i się dodał.
Jeśli komuś jeszcze wstawi się "bezreściowiec" proszę o zacytowanie jego zawartości.
Ostatnio edytowany przez Kane (2015-07-26 10:36:17)
Imperare sibi maximum est imperium
w moim przypadku brak możliwości zalogowania się na stronie przekierowuje mnie tylko do strony logowania
Hey -> Pomimo braku komentarzy Chaos Dragon: Sekiryuu Sen`eki ep03 licznik wskazuje (1).
Pozdrawiam.
Poprawione.
w moim przypadku brak możliwości zalogowania się na stronie przekierowuje mnie tylko do strony logowania
Panowie, panowie, szczegóły!
Napisz krok po kroku co robisz.
W obecnej sytuacji jest tak:
1) napisałeś, że nie działa ci logowanie na stronie
2) wylogowałem się więc na stronie
3) kliknąłem "zaloguj" (mam auto-uzupełniony login i hasło)
4) zalogowało mnie
Wniosek: działa / kłamiesz albo niedokładnie opisałeś problem
Po prostu nie wiem jak to opisać
zostałem wylogowany przez przeglądarkę
mam auto uzupełnianie zawsze samo mnie loguje na głównej stronie a jak nie to wystarczyło w ciśniecie "loguj"
teraz jak wcisnę loguj to mnie przekierowuje do strony logowanie i tyle
jak widać na forum normalnie się loguje
Po prostu nie wiem jak to opisać [...]
Sprawdź teraz, jeśli nadal nic, to wyślij mi na @ swoje dane do logowania.
sprawdziłem nic się nie zmieniło, ale spróbowałem przypomnienia hasło chociaż nowego nie otrzymałem to po drugiej próbie przypomnienia mnie zalogowało
W komentarzach do napisów nie wyświetlają się słabe oceny. Przed chwilą jeden dodałem i klops.
W komentarzach do napisów nie wyświetlają się słabe oceny. Przed chwilą jeden dodałem i klops.
Prawdopodobnie poprawione.
Udało mi się dodać słabą ocenę, potem zmienić ją na średnią i bardzo dobrą, po czym ustawić brak oceny.
Propsy.
W napisach do nowego filmu Smoczych kul pokazuje bardzo dobrą ocenę, mimo że nikt takiej nie dał.
Ostatnio edytowany przez Sasha1 (2015-07-26 18:58:43)
Propsy.
W napisach do nowego filmu Smoczych kul pokazuje bardzo dobrą ocenę, mimo że nikt takiej nie dał.
Zdaje się, że autor tego dzieła wystawił ocenę bardzo dobrą, co było widać przed "naprawą".
"-1 osób oceniło napisy bardzo dobrze" - Animesub zaczęło stosować metody rodem zza wschodniej granicy? Drobny bug w ocenach pod Smoczymi kulami.
Ech, to pewnie pozostałości źle dodanych komentarzy - czyli w czasie, gdy ich dodawanie było zepsute.
Zobaczę, czy da się to odkręcić.
Kane, będzie ansi 2.0?
Czy po prostu zrobisz update tego silnika z nowymi opcjami?
Bo nie wiem dlaczego się zabraleś za tą wersję teraz xD
Ostatnio edytowany przez Gamedor (2015-07-26 22:06:43)
Po powiększeniu na cały ekran okna z komentarzami, okno nie jest na środku jak dawniej.