Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję anime DearS od grupy Blitz. Torrenty wszystkie martwe, na xdcc nie ma.
Poszukuję rawów (jakichkolwiek) do anime Sousei Seiki Devadasy. To, co dostępne jest na żywych linkach w necie, zwykle okazuje sę wersją a4e z paskudnym znakiem wodnym lub hardsubem.
Może ktoś z was ma coś takiego w zbiorach lub ma sprawdzonego linka, skąd coś takiego można pobrać?
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...
Szukam polskich napisów do 21-25 odcinka One Outs
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Wie ktoś, gdzie można dorwać żywego torrenta do pierwszego sezonu Ookiku Furikabutte, najlepiej od razu całości?
Ostatnio edytowany przez coellus (2015-07-16 21:18:11)
Ty dulowaty userze!
Wie ktoś, gdzie można dorwać żywego torrenta do pierwszego sezonu Ookiku Furikabutte, najlepiej od razu całości?
Proszę Central-Anime - Avi | Jakość taka se
Zapoda ktoś link do tej ruskiej strony z napisami?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Poszukuję napisów do zakresu odcinków 142-159 Dragon Ball Kai - mogą być angielskie, byle miały synchro z wersją [SOFCJ-Raws].
Dzięki wtas przegapiłem tą grupę, nie wiem jak, przebiłeś opcję Sprawa nieaktualna.
Szukam rawów [Leopard-Raws] do Cross Game. Torrenty są martwe od jakiegoś czasu. Znalazłam na chomiku, acz tę opcję wolałabym pozostawić jako ostateczność.
Może być też wersja [ANBU]. Do obu jest synchro, więc w zasadzie mi obojętne.
Ostatecznie mile widziana jakakolwiek wersja, która nie jest hardsubem.
Może ktoś ma namiary albo mógłby wstawić na mega (czy coś takiego). Interesują mnie odcinki od 20 do 50...
@down: Dzięki
Ostatnio edytowany przez Kaera18 (2015-07-26 18:30:33)
Na baka jest wersja ANBU
Szukam gołego BD do drugiego sezonu Working. Najlepiej w ISO.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie lepiej to wydanie. O ile nie chcesz hardków wydawać.
Ewentualnie raw.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Szukam polskich napisów do filmu Ginga Tetsudou 999 (1979) i do Ginga Tetsudou 999: Andromeda Shuuchakueki. Hardkami i Softami też nie pogardzę .
Szukam polskich napisów do filmu Ginga Tetsudou 999 (1979) i do Ginga Tetsudou 999: Andromeda Shuuchakueki. Hardkami i Softami też nie pogardzę .
Na anidb masz nawet napisane, że są polskie wydania hardkowe tych animców.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-07-31 16:47:07)
marek2fgc napisał:Na anidb masz nawet napisane, że są polskie wydania hardkowe tych animców.
Wiem, ale nie wiem gdzie można je pobrać?.
To popytaj w temacie, czy ktoś je jeszcze ma.
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=257061
http://animesub.info/forum/viewtopic.php?id=256837&p=3
Dziękuję bardzo