Nie jesteś zalogowany.
Nie lepiej to wydanie. O ile nie chcesz hardków wydawać.
Ewentualnie raw.
To ma być gotowy MKV z napisami w kontenerze. O tym wydaniu wiem... po prostu nie jestem do końca przekonany, bo jest w 8 bitach.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Szukam piosenki ryo (supercell) feat. Hatsune Miku - Sekiranun Graffiti w 720p, najlepsze byłoby ISO, ale jak nie ma, to się chyba MP4 zadowolimy... Torrenty martwe, linki wygasły, nigdzie tego znaleźć nie mogę x.x"
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-08-05 00:11:34)
Ja mam jedyne coś takiego: Sekiranun Graff
Onlajnowej jakości mówimy nie. Miejscami to paskudnie wygląda...
Szukam piosenki ryo (supercell) feat. Hatsune Miku - Sekiranun Graffiti w 720p, najlepsze byłoby ISO, ale jak nie ma, to się chyba MP4 zadowolimy... Torrenty martwe, linki wygasły, nigdzie tego znaleźć nie mogę x.x"
W trochę dziwnym miejscu, nawet nie spodziewałem się, że to znajdę.
Ostatnio edytowany przez 123fluxbbfan (2015-08-05 11:25:58)
Błędy są po to by iść do przodu, determinacja to twoja siła.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
link zniknie do jutra. Heh
Dzięki, któraś z tych wersji chyba się powinna nadać (na moje oko ta pierwsza jest ładniejsza). Chyba nie ma co liczyć na nic lepszego ^^"
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-08-05 11:24:30)
No to sobie teraz link usunę, jak jest w quote XD
W końcu wersja mobilna forum może nawet w tym roku XD ale za sprawą update silnika forum. Heh
Aj, wybacz.
Ostatnio edytowany przez Areki-chan (2015-08-05 11:23:33)
A wybaczam linkowanie zgodnie z trybunałem w UE nie jest łamaniem prawa. Xd Tylko może jakaś menda zgłosić i usuną.
kuru napisał:Ja mam jedyne coś takiego: Sekiranun Graff
Onlajnowej jakości mówimy nie. Miejscami to paskudnie wygląda...
Popierałaś, czy tylko sprawdziłaś podgląd online?
Chociaż to już nie ma znaczenia, bo te wersje powyżej są lepsze.
Popierałaś, czy tylko sprawdziłaś podgląd online?
Chociaż to już nie ma znaczenia, bo te wersje powyżej są lepsze.
Pobrałam. Wszystkie powyższe wersje się miejscami pikselują, ale podana przez Ciebie najbardziej.
Wiesz co jak chcesz lepszej wersji to tylko na ruskich stronach, tam jest wszystko a nawet i więcej. Nie chcę być nie miły ale mi znalezienie linku zajęło minutę 3 czy 4 strona w google, teraz to często ludzie mają problemy z używaniem wyszukiwarek. Czasem wystarczy wpisać nazwę w japońskim alfabecie a znajdzie bo w angielskim już nie ma, taka mała podpowiedż.
123fluxbbfan napisał:link zniknie do jutra. Heh
Demonis Angel napisał:Dzięki, któraś z tych wersji chyba się powinna nadać (na moje oko ta pierwsza jest ładniejsza). Chyba nie ma co liczyć na nic lepszego ^^"
Możesz jeszcze tę wersję sprawdzić.
Proszę wszystkich użytkowników o przesyłanie mi nieudostępnionych synchronizacji.
O mnie.
Lista synchronizacji.
Link do folderu na pw.
Możesz jeszcze tę wersję sprawdzić.
To już w ogóle jest jakościowa tragedia...
Szukam strony skąd mogę pobrać film do tych napisów http://animesub.info/szukaj_old.php?pTi … o+Mukou+ni
Na bakabt.me (więcej seedów) i nyaa.se jest bez problemu dostępny.
Czyli mam założyć, że te napisy nie rozjadą mi się przy innych wersjach? No cóż po próbuje...
Jak ASS do wydania BD miałby się rozjechać?