Nie jesteś zalogowany.
Już myślałem, że pracę na ten temat piszesz na orientalistyce lub jakiejś realizacji filmu
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Zaraz na tym forum powstanie kolejna książka...
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Goły tyłek czy cycki sobie mogę na żywo zobaczyć... Choćby w Gliwicach w Queensie, ale już odpadających części ciała już nie pooglądasz codziennie... no chyba że należysz do ISIS. Dlatego brutalność jest ważniejsza w anime niz cycki.
Jednak cenzura to cenzura i każda jest zła. Poza tym na żywo nie zobaczysz takich dziewczyn jak w anime.
Jedno drugiego nie zastąpi.
Luk4S napisał:Goły tyłek czy cycki sobie mogę na żywo zobaczyć... Choćby w Gliwicach w Queensie, ale już odpadających części ciała już nie pooglądasz codziennie... no chyba że należysz do ISIS. Dlatego brutalność jest ważniejsza w anime niz cycki.
Jednak cenzura to cenzura i każda jest zła. Poza tym na żywo nie zobaczysz takich dziewczyn jak w anime.
Jedno drugiego nie zastąpi.
rly Ken?
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-08-07 00:28:17)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Bujdy na resorach. Postacie z anime istnieją naprawdę.
Chciałbym dopisać (bo Witax nie zrozumiał), że miałem na myśli takie miejsca, o których pisał Luk4S.
To nie była ogólna wypowiedź bo wiadomo, że postacie z anime (ludzie) są odpowiednikami prawdziwych osób (pomijam pewne różnice w wyglądzie czy w proporcjach).
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-08-07 00:56:35)
Takto ^_^, kochanie, albo to dziewczę jest tak słodkie, że aż ohydne, albo coś jest nie tak z moją męskością. Mogueś nie wstawiać
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
albo to dziewczę jest tak słodkie, że aż ohydne, albo coś jest nie tak z moją męskością.
Ta dziewczyna wygląda zbyt podobnie do lalki (sztucznie). Nie wolno przesadzać pod tym względem.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-08-07 02:17:33)
Nie no dobra, cofam to co powiedziałem...
Z tych 3 dziewczyn to ta w żółtych włosach jest najładniejsza. Te dwie to dla fetyszystów wielkich cycków.
Istnieje gdzieś wersja tego animu bez cenzury czy tak tylko rzucili parę obrazków?
Mnie to wygląda na orydynarnego szopa, ale co ja tam wiem.
Nie, na NicoNico były cztery pierwsze odcinki bez cenzury .
http://live.nicovideo.jp/watch/lv228989247
Ostatnio edytowany przez FAiM (2015-08-10 21:12:37)
Nie, na NicoNico były cztery pierwsze odcinki bez cenzury .
http://live.nicovideo.jp/watch/lv228989247
Są one gdzieś dostępne w internecie do obejrzenia?
Z tych 3 dziewczyn to ta w żółtych włosach jest najładniejsza. Te dwie to dla fetyszystów wielkich cycków.
Hana is love, Hana is life
Hana is love, Hana is life
Hana i Hanazawa Kana.
Jeśli w tym sezonie anime mają cenzurę, to jakie są to tytuły?
Chociażby Shinmai Maou no Testament BURST. Nie dość, że walą cenzurą na ekranie, to jeszcze wycinają całe sceny.
Valkyrie Drive Mermaid. Oczywiście w wersji AT-X podziwiamy panteon cyców, FUNi kupiło sobie wersję, która nawet majtki i bardziej rozchylone dekolty zakrywa.