Nie jesteś zalogowany.
Gdyby ktoś ogarnięty miał ochotę coś "dla nas" poripować z BDMV, to chętnie przyjmiemy pomoc. Bo choć ripy są w internecie, to zdecydowanie za dużo ważą. Szczegóły na PW.
~Shounen . DBNao.net . Grupa Mirai . Cytaty z anime
141.
Przypomnienie:
Gdyby ktoś ogarnięty miał ochotę coś "dla nas" poripować z BDMV, to chętnie przyjmiemy pomoc. Bo choć ripy są w internecie, to zdecydowanie za dużo ważą. Szczegóły na PW.
Czy jest szansa, żeby albo wytłumaczyć mi jak ściągaćz MEGA by nie pobierało się na dysk C albo wrzucać na Torrenty tak samo jak Dragon Ball Super? Byłbym wdzięczny (męczę się z mega bo nie chcę ściągać na dysk C
Czy jest szansa, żeby albo wytłumaczyć mi jak ściągaćz MEGA by nie pobierało się na dysk C albo wrzucać na Torrenty tak samo jak Dragon Ball Super? Byłbym wdzięczny (męczę się z mega bo nie chcę ściągać na dysk C
Przecież w momencie, kiedy pasek pobierania dojdzie do 100% na ekranie pojawia się okienko, w którym możesz sobie wybrać miejsce, gdzie przeglądarka ma zapisać plik.
Z tym, że zapisuje się bezpośrednio na dysku C i po zajęciu miejsca na dysku C możesz przenieść plik gdzie chcesz.
Xam10, tak było dawniej. Teraz jest (przynajmniej u mnie) bardzie chytrze.
Diablos, jaka przeglądarka? Jak firefox, to dodatki->mega->opcje. Tam masz magiczną funkcję z wyborem ścieżki.
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai
Przypuszczam, że to zależy wyłącznie od ustawień przeglądarki. Jeśli jest ustawiony katalog domyślny pobierania, to o nic nie pyta.
Przypuszczam, że to zależy wyłącznie od ustawień przeglądarki. Jeśli jest ustawiony katalog domyślny pobierania, to o nic nie pyta.
Nie był bym pewien. MEGA korzysta z pewnej "sztuczki" i możliwe, że tymczasowo pliki są ładowane do innego folderu niż domyślny folder pobierania.
Z zainstalowaną wtyczką plik tymczasowy u mnie zawsze ląduje tam gdzie ma zostać pobrany plik.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Zobaczę jeszcze z wtyczką (domyślnie pliki lądują na F jednak to nic nie daje) Aktualnie korzystam z Chroma ale to znajdę wtyczkę bez problemu Dzięki w takim razie
edit 1
wtyczka nic nie pomogła, nic się nie zmieniło dalej zapisuje bez zapytania gdzie ma zapisać, czyli zapisuje dalej na C >.<
Ostatnio edytowany przez Diablos (2015-08-24 20:20:58)
a)Zmień przeglądarkę.
b)Zgłoś się do supportu (albo google, albo mega).
wikia o smoczych kulach - chcesz pomóc rozwijać polską encyklopedię Dragon Balla - wpadnij i zostaw po sobie ślad
MAL, YT, Eien no toku sentai