Nie jesteś zalogowany.
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
ortografi nie jest moja silna strona. Pewnie gdybym został skierowany na potwierdzenie tego dostałbym odopwiedni kwitek bez problemu ::D
ortografia i interpunkcja nie jest moja silna strona. Pewnie gdybym został skierowany na potwierdzenie tego dostałbym odopwiedni kwitek bez problemu (no cóz to wina ze nie uczyłem sie w podstawówce) Co do pustej sali to sie obawiam ze rzeczywiscie bedzie pusta o nadmiar ludzi sie narazie nie martwie Oki na forum juz poprawiłem Aha dzięki za lekcje poprawnej pisowni " prof.Miodku"
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-16 15:56:39)
ale widze, Ĺźe spamowanie to Twoja caĹkiem mocna strona[spam]:P a juĹź byĹo tu sporo o funkcji 'edit'. Jakby jakiĹ Mod tu zajrzaĹ to zapewne bez co najmniej upomnienia by siÄ nie obyĹo:P a co do prof. Miodka to mi daleko i dziÄki Bogu...
To po co bym miał do cholery robic to spodkanie?????????? Po co bym miał własna kase marnować na wynajecie sali???? A ty mi tu ze spamem wyjezdzasz. Chce jakies osoby sciagnać zeby sie odezwały a nie siedziały cichutko w domku przed monitorem własnego kompa . Życie to nie tylko świat wirtualny i komunikowanie sie przez GG, Tlen, czy przez foum badzi irca. Wiec zaprzeproszeniem nie pitol mi ze to co robie to spamowanie. Jestem ciekaw czy na żywo też tak jestes komunikatywny
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-16 20:08:54)
czy ludzie władują sie do pustej sali i będą stać?
Normalnie wybuchłem śmiechem, kiedy sobie to wyobraziłem - przynajmniej filarów by w sali nie brakowało.
a nie siedziały cichutko w domku przed monitorem własnego kompa
Mnie tutaj dobrze (cieplusio i milusio).
Ĺťycie to nie tylko świat wirtualny i komunikowanie sie przez GG, Tlen, czy przez foum badzi irca.
O, naprawdę?
Xa0 chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Mówiąc 'spam' miałem na myśli, że piszesz jeden post pod drugim a jest specjalnie taka funkcja wymyślona, żeby tego nie robić. Zresztą jak jakiś Mod tu się pojawi to z pewnością to zauważy i Ci o tym wspomni;] a idee spotkania jak najbardziej popieram! przecież sam napisałem, iż byłbym chętny i nie trzeba się od razu unosić:) Sam gest i idee zorganizowania tego spotkania jak najbardziej doceniam, tylko forma jej przedstawienia troche kuleje i to nie chodźi o to, że się czepiam tylko o to, żeby było lepiej i jakoś to wyglądało - ten temat. W końcu przecież reprezentuje nas - fanów z 3miasta. A jeszcze co do tego wcześniejszego o wejściu do sali i stania to po prostu jestem ciekaw jakiego rodzaju jest ta sala? bo jak to są 4 puste ściany to lepiej chyba na spacer iść:P pogoda się poprawia... słoneczko może będzie:D bo wiesz poza miejscem spotkania jeszcze jakaś organizacja czasu tego spotkania powinna być:)
ps. Tak jestem komunikatywny na żywo, jak spotkanie dojdzie do skutku to może się przekonasz:P
Ostatnio edytowany przez mastah (2006-03-16 22:08:29)
Ludzie, uspokójcie sie... liczą sie intencje, nawet jak by było 5 os przed empikiem to był bym happy, a skoro miała by być jakaś salka i zestawik 5.1 to zupełnie bosko.
No juz ustaliłem termin na 1 kwietnia w godzinach od 15 00 do 18 00 Dom Społeczny Zaspa ul plotów3 . Bedzie to co prawda mniejsza slaka ale 40-50 osb spokojnie się zmieści. Juz jestem w trakcie załatwiania projektora zobaczymy kumpel ma oddzwonić wieczoerem lub zostawić widomosc na GG. Takze jakąś projekcje anime bedziemy mieli
Co do zdjęci prowadzących na Zaspe to juz je mam tylko jeszcze musze obrobić także juz wkrótce bedą na forum
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-17 19:35:48)
Luuuuuuuuuudzie...powiem wam tylko jedno.. MANGOWE SPOTKANIA W GDANSKU ODBYWAJA SIE JUZ OD KILKU LAT!!!!! A spotykamy sie w kazda sobote pod KFC kolo dwprca PKP w centrum o godzinie 14.00 wiec po co organizowac nowe spotkania??!! Jesli jestescie zainterwsowani to zapraszamy. Ostatnio malo nas chodzi bo nauka bierze gore ale ktos napewno bedzie...
Co do spotkań mangowych w Gdańsku to takie istnieją już od dugiego czasu Co sobote o 14 pod KFC w Gdańsku Głównym :> Mnie tam już dawno nie było bo się stary zrobiłem i studia wyczerpują ale i także samo zainteresowanie M&A spadło. Czasem jeszcze na coś popatrze...
Na mangowe w Gda chodziłem sobie z 4 lata :> W Gdynia byłem tylko pare razy na Skwerze Kościuszki :>
No to tyle
Pozdro dla ekipy TriCity
Ostatnio edytowany przez Shiro (2006-03-18 11:26:13)
mhm projektor...
ty ~Xa0 to wiesz jak ludzi sciagnac
Wiem wiem o tych spodkaniach Tylko czemu o nich nigdzie nie pisaliscie .
No cóz ja z mej strony moge was zaprosić na to które odbedzie sie 1 kwietnia. chetnie bym was poznał
Dodałem na forum czesc zdjęć moze taki widok wam cos podpowie . Jak wiecie gdzie był Papierz w Gdansku na Zaspie to juz jest duzo i chyba bez problemu i tam traficie
Jeszcze jakies tam opisy dodałem nie wiem czy sie przydadza
Takze zaprasza na forum
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-19 18:26:22)
Jak się uda to chętnie wpadne na to spotkanko. Pewnie Kira też by się wybrała i pewnie jeszczę ktoś by się znalazł :>
Ja niestety 1 kwietnia mam zajecia w szkole, do tego fakultet .. i no MUSZE być. Ale jak w przyszłości jeszcze coś takiego się uda a mam nadzieję, że tak, to postaram się być.
Wpadaj do nas w soboty
oki doki
A wiec tak spodkanie bedzie od 15 00 do 19 00 1.04.2006 r.(jak bedzie zrzuta 35zł to beda nastepne godziny)
Kwestja projektora jest juz chyba załatwiona (wypozycze a nie połoze imprezy )
aaaaaaa tu wazny link zebyscie wiedzieli jak tam trafic
phpBB : Critical Error
Blad polaczenia. Odswiez strone za minute
i tak co minute
wrrrr wiem mi tez to wyskakuje zobacz z rana Ja jeszcze napisze do adminów
dodałem nowe fotki jak trafic z tramwaju 2,4,8 oraz autobusu 127,188
http://www.gdaskmangaanime.fora.pl/view … hp?p=61#61
Ostatnio edytowany przez Xa0 (2006-03-31 01:50:40)
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna