Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję aktywnego linka/torrenta do filmu "Ibara no Ou" (eng King of Thorn) - 720p mnie najbardziej interesuje, ale może być lepsza.
Poszukuję napisów do Dragon ball Kai wersja Animeclipse od odcinka 99 do końca serii Buu. Są napisy od odcinka 1 do 98 natomiast nigdzie nie ma reszty... Czy ktoś się tym jeszcze zajmuje??
Szukam napisów do: Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai: Movie. Byłoby miło gdyby ktoś udostępnił napisy
Ostatnio edytowany przez Kunikov (2015-09-01 18:06:07)
Szukam linka do [CalChi] Welcome to the NHK [DVD,WMV9,AC3] Byłbym wdzięczny i jeszcze gdzie znajde napisy do hanayamata od odcinka 8 z gory dziekuje
Ostatnio edytowany przez soxik (2015-09-02 20:00:08)
Szukam aktywnego DDL do Seitokai Yakuindomo S2 wersja bluray.
Jest na mega Paseriego
Dziękuje
Ostatnio edytowany przez kasza manna (2015-09-10 12:42:31)
Tego nawet na prywatnych trackerach nie ma, musi ktoś najpierw dopasować napisy do BD i nikomu sie nie spieszy jakoś.
A nie było hardsubów PL do tego?? Paseri czy jakoś tak.
Szukam aktywnego DDL do [Utsukushii-Raws] Eikoku Koi Monogatari Emma - Molders Hen
max-kun
A próbowałeś tu: irc://irc.rizon.net/Utsukushii-Raws ?
Jeśli nie torki, to może na ircu jest dostępne?
max-kun
A próbowałeś tu: irc://irc.rizon.net/Utsukushii-Raws ?
Jeśli nie torki, to może na ircu jest dostępne?
Od lipca mam nowego operatora neta, który nałożył blokadę na irc, więc muszę szukać dalej, ale dzięki
Sprawdź może tego torka.
Kopnąłem się na irca, i tam dostałem tegoż linka. Nie wiem czemu, u mnie ten torek stoi na "znajdowaniu peerów", ale wskazujący, po odpaleniu go miał 5 MBit/s pobieranie, więc jak nie masz zblokowanych torków, możesz spróbować i może Ci zaskoczy.
Ps.
Dostałem jeszcze namiar na chomika, więc jak nie z jednego miejsca, to z drugiego powinieneś móc pobrać.
Powodzonka.
[Edit]
BitTorrent zawisł na "znajdowaniu peerów" (brak na białej liście bakabt), natomiast rekomendowany uTorrent 2.2.1 ruszył "z kopyta" i pociagnął ze wspomnianą wcześniej prędkością.
I po problemie
Ostatnio edytowany przez roobalek (2015-09-12 16:01:53)
Poszukuję TORRENTY:
[Doki] Joukamachi no Dandelion (odcinki 8-11, bo wszędzie zostały usunięte, w tym także linki na serwerach)
Ja pobierałem stąd DDL
Ostatnio edytowany przez max-kun (2015-09-27 23:53:37)
Poszukuję TORRENTY:
[Doki] Joukamachi no Dandelion (odcinki 8-11, bo wszędzie zostały usunięte, w tym także linki na serwerach)
Na animetosho są działające magnetlinki i ddl.
edit:
@max
Właśnie linki do torrentów z ich strony nie działają (tylko 12 jeszcze żyje)
Ostatnio edytowany przez wtas (2015-09-27 23:51:23)
@max
Właśnie linki do torrentów z ich strony nie działają (tylko 12 jeszcze żyje)
To w takim razie zwracam honor