Nie jesteś zalogowany.
Jako że rak od tej cholernej gry ostatnio mocno u nas postępował, postanowiliśmy wybrać się z Abyssem na mały detoks, więc nie gramy w LoLa przez jakiś czas jak coś
POZDRO! (Abyss to to mniejsze xD)
Jest nawałnica raków, bo dzieci odpalają gry, a czas iść do szkoły, więc idą afk,
albo dostają złe oceny czy też mają inne fochy, więc trolują,
albo odpalają grę w szkole a akurat koniec lekcji i też idą afk.
Itp, itd. Imagine the possibilities!
Zalogowałem się do Tery pierwszy raz od roku i EU puste jak zawsze... ale o dziwo NA daje rade. Widać premiera na Steam dobrze tej grze zrobiła, a przy okazji dodali natywną obsługę padów.
Jako że rak od tej cholernej gry ostatnio mocno u nas postępował, postanowiliśmy wybrać się z Abyssem na mały detoks, więc nie gramy w LoLa przez jakiś czas jak coś
POZDRO! (Abyss to to mniejsze xD)
Ciekawie wygląda, jak się nazywa gierka?
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Gierka to TERA. Od niedawna dostępna też na steamie.
Ostatnio sobie wszedłem i zagrałem 2 normale, stwierdziłem, że nadal rak jest we mnie silny i wyszedłem.
Ale w przeciągu tygodnia muszę wejść i ranka zagrać, bo się redukcja zacznie T^T
Odkopuję temat, by poinformować, że w związku z tym, iż ostatnio padł serwer TeamSpeak, na którym był nasz drużynowy kanał, Abyss załatwił nam nowy:
Serwer: Fortalk.pl
Kanał: 27.AnimeSubInfo
hasło: to samo co było :V
Odkopuję temat, by poinformować, że w związku z tym, iż ostatnio padł serwer TeamSpeak, na którym był nasz drużynowy kanał, Abyss załatwił nam nowy:
Serwer: Fortalk.pl
Kanał: 27.AnimeSubInfo
hasło: to samo co było :V
Ptaki latają kluczem?
Drugie oficjalne spotkanie prawilnej części drużyny animesubinfo w naszej głównej bazie. Życzymy każdej fapującej istocie terabajtów nowych anime, pierdyliarda punktów w dywizjach lola i jak najwięcej hentajców od Kostka.
Życzą wyżej ukazani.
"Late jest nasz"
Nie, bo będziesz fapał :V
"Late jest nasz"
To i ode mnie łapcie życzenia noworoczne ansi lolowicze.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Przepraszam, że nie jesteśmy bronzami
Lupin, he's a nice man. Why he's cool, you know, he uses his walther. Yeah, the machine cries, bang bang.
Ehhh, nowy ts:
178.217.188.133
ch: 22
pw: szafa
"Late jest nasz"
Wy ciągle te tsy tak zmieniacie...
Bo ciągle padają tam gdzie idziemy :V
"Late jest nasz"