Nie jesteś zalogowany.
To może inaczej: TIMELINE. Trzeci wiersz to kolejność chronologiczna. Teraz wątpliwości być nie powinno.
Dzięki to dużo wyjaśnia. Najważniejsze jest informacja, że pierwsza (pierwsze dwie?) ma miejsce przed incydentem z meduzą. Do zekranizowania zostały jeż tylko trzy części Owri oraz Zoku Owari, prawda? Można się nieco w tym pogubić.
Straszne, nie ma co oglądać na zimę. Jedynie Owarimonogatari, ale też bez szału...
Zimowy chart nie jest chyba jeszcze pełny. Gorzej, że na jesień też nie ma wiele - całe szczęście, że mam kilka serii do nadrobienia z poprzedniego sezonu.
Jeżeli dobrze widzę, to wiemy, ile będzie miało odcinków adaptacja dwóch tomów, ale jeszcze brakuje informacji dot. ilości odcinków adaptujących trzeci tom.
Jeżeli dobrze widzę, to wiemy, ile będzie miało odcinków adaptacja dwóch tomów, ale jeszcze brakuje informacji dot. ilości odcinków adaptujących trzeci tom.
Tak, ciągle debatują, w ilu pokazać 3. część, co nie zmienia faktu, że ponad 12 będzie. Koło 20 by nakazywała logika, ale tam swoją drogą. Tym razem nie powinni dodawać recapów
Stella maj waifu
Według fansubdb premiera bajki (Rakudai Kishi no Cavalry) już 3 października. Niech tylko spróbują jakiś słaby głos dobrać Stelli!
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
mierny gust masz zuchu żbsz
Ostatnio edytowany przez aryst (2015-09-11 22:09:54)
Stella maj waifu
Według fansubdb premiera bajki (Rakudai Kishi no Cavalry) już 3 października. Niech tylko spróbują jakiś słaby głos dobrać Stelli!
Przecież już dobrali, nawet masz na tym screenie:
CV: 石上静香
Np. na MAL-u możesz sobie sprawdzić gdzie już podkładała głos .
całe szczęście, że mam kilka serii do nadrobienia z poprzedniego sezonu.
Ja mam do nadrobienia z kilkanaście serii, które już są na BD.
No to już wiemy, ile będzie miało odcinków Owarimonogatari
To chyba wystarczająca ilość. Anime będzie zapewne świetne, a może jeszcze lepsze niż wcześniejsze monogatari.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-09-11 23:01:48)
Przecież już dobrali, nawet masz na tym screenie.
Ale ja to wiem, kocie. Pytanie, jak to wyjdzie w praniu. W Seirei wypadała ta laska dobrze, ale czy do Stelli będzie pasować, to nie jestem w stanie określić... ale bądźmy dobrej myśli. Oni tam różnie swoimi głosami potrafią czarować.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-09-11 23:09:54)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
No to już wiemy, ile będzie miało odcinków Owarimonogatari
Nieźle, 12 epów, w tym jeden godzinny, a jeszcze Vol.3 i Zoku do zekranizowania
mierny gust masz zuchu żbsz
W takim razie ja też XD
FAiM napisał:Przecież już dobrali, nawet masz na tym screenie.
Ale ja to wiem, kocie. Pytanie, jak to wyjdzie w praniu. W Seirei wypadała ta laska dobrze, ale czy do Stelli będzie pasować, to nie jestem w stanie określić... ale bądźmy dobrej myśli. Oni tam różnie swoimi głosami potrafią czarować.
Właśnie, obczaj minutę 15:05 pierwszego epa Seirei i minutę 15:48 pierwszego epa Dungeona.
W kwietniu wystartuje anime na podstawie serii gier Ace Attorney .
Widzę, że szefostwo w zarządzie Capcomu się chyba pozmieniało. Port Dragon Dogmy na PC, a teraz animek na podstawie serii o szalonych prawnikach, które ludzie chcieli od lat.
Jest już jakaś lista, co na AT-X leci jesienią bez cenzury?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Obecnie jedynie Valkyrie Drive: Mermaid ma kontrolę rodzicielską na AT-X - osobiście na więcej bym nie liczył, złote czasy AT-X już dawno minęły .
Czyli Rakudai będzie okrutnie wykastrowany z cycków, ech.
A ten kanał?
10/03 20:30
BS-Animax Gakuen Toshi Asterisk
To są dwa kanały czy jakiś inny kanał BS? Pewnie wszystko ocenzurowane?
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zapowiedziano adaptację spin-offu Muv-Luv "Schwarzesmarken".
http://seventhstyle.com/2015/05/19/muv- … confirmed/Premiera na jesień.
Ciekawe, czy to będzie 2x2-cour czy 4-cour.
Wpadka tłumaczy lub błąd redaktorski. Na jesień zapowiedziano pierwsze VN powiązane z tym LN. Anime ma się pojawić w styczniu.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-09-19 00:20:18)
Wieści prosto z Horribla:
Things to note:
- Kekkai Sensen's final episode will be released on Oct. 3rd
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zapowiedziano kreskówkę na podstawie Persony 5
Atlus announced a television anime special adaptation of its upcoming PlayStation 4/PlayStation 3 roleplaying game Persona 5 during the "Atlus Presents Persona Special Stage" event at Tokyo Game Show 2015 on Saturday. The staff promised more details will be announced in the future.