Nie jesteś zalogowany.
Piszcie co robicie na nudnej lekcji informatyki, gdy siedizcie w czytelni przed kompami itp.
Ja np. ostatnio w http://www.video.google.com wpisalem full metal panic i okazalo sie że ktos dodał cały 1 epek full metal panic fumoffu. To sobie w trakcie lekcji ogladalem online Tak sobie mysle może byśmy do tego video.google.com dodali jakies anime co wy na to ??
Ostatnio edytowany przez kurz_weber (2006-03-16 17:39:42)
IMHO to nie jest dobry pomysł, ta usługa chyba nie to tego została stworzona, ale mogę się mylić
Ja na mojej informatyce nie mogę się nudzić a jeśli choć troszkem tom odpalam googla i Tlen'a
BTW, masz błąd w linku.
Imperare sibi maximum est imperium
ok poprawilem linka http:// niedodalem
Co do przeznaczenia to napewno nie dot ego zostalo stworzone ale mozna to niecnie wykozystac. Niewiem tylko jak z legalnoscia tego, OAV wiadomo nie, ale mysle ze filmy emitowane w tv mozna udostepnic...
Co do informatyki to my mamy taka babke ze neiraz jej sie niechce lekcji prowadzic, albo ją prosimy zebysmy niczego nie robili
Ostatnio edytowany przez kurz_weber (2006-03-16 17:44:07)
Ja polecam ściągnąć WinAmpa, gdzie, w tv internetowej masz kilka programów anime, zresztą nie tylko. Jedna tv najczęściej odpowiada jednej-pewnej serii, tak więc to może wypełnić lukę w zbyt wolnym czasie na zajęciach .
hehe ja nie mam czasu na oglądanie czegoś na necie tym bardziej siadanie na Gadu czy coś. gościu robi nam programowanie albo jakieś inne. dzisiaj były na lekcji 3 osoby tylko to dla luzu zrobił nam obliczanie systemu binarnego:D
heh obliczanie systemu binarnego a macie juz mnożenie i dzielenie czy tylko jeszcze dodawanie i odejmowanie ??
hardcore macie A winamp odpada z dwuch powodow
- leci cos na co moge nie miec akorat ochoty i nie mam wyboru.
- zazwyczaj jest serwer pelny i niemozna sie wbic.
A ja będę oryginalny i napiszę, że... siedzę na ANSI A że większość przedmiotów mam przy kompach to jestem tu cały czas
Ostatnio edytowany przez gracol (2006-03-16 18:54:54)
Ja jeśli się nudzę to znaczy, że to co jest na zajęciach umiem w stopniu mnie zadowalającym. Idę wtedy do prowadzącego i prosze o info na temat materiału na cały semestr jaki będzie. Jeśli stwierdzam, że to co tam jest umiem, to na następnych zajęciach dogaduje się z prowadzącym, abym napisał, wykonał, czy co tam trzeba na zaliczenie przedmiotu już teraz i dał se z tym spokój. Większość po odpowiedniej argumentacji się zgadza
~Suchy Szkoła średnia rządzi się widocznie innymi prawami.:)
Ja z Panią od chemii drugi tydzień walczę, by mi tę tróję wstawiła i dała spokój jednak ona twardo stoi przy swoim i powtarza: "No Wojtuś nie ma się czego bać, jeszcze jedna trójka i będziesz miał z głowy". Ja jak się nudzę na matmie, czy czymś tego pokroju to wyciągam książkę, w tym moemncie jest to Solaris albo Historia - dzieje nowożytne i czytam. A na informatyce to bym robił jak Kane google, lub jak Gracol ANSI.
Ostatnio edytowany przez Winged (2006-03-16 19:35:55)
"Dla ludzkich zachowań nie mam nic poza życzliwością i nic poza śmiechem na pocieszenie bliżnich"
John Irving, "Świat według Garpa"
Ja mam takiego typka na infie, ze za wszystko wstawia 1. Jesli nie robisz to co on chce to odrazu palke wstawia. I go nie obchodzi, ze to co on nam zadaje to 6latek by zrobil. Masz robic i koniec. Ostatnio prawie dostalem pale, bo ustawialem sobie monitor. zal
obliczanie sie pytasz? własnie nauczył nas dodawania i odejmowania tylko. a umiesz może dzielenie i mnożenie jak tak to plis wutłumacz:D
ja raczej nie moge sie nudzic na infie bo teraz na studiach kierunek informatyka:D w tym roku koncze a w szkole sredniej to raczej light byl bo raczej nauczyciele nie widzieli o czym mowia:) a o jakie mnozenie Ci chodzi jak macierzy to moge wytlumaczyc a jak nie skminisz to programik Ci wysle do liczenia:D
aha To z t7ym Powerem to u kuzyna raz maiłem ale w innych olokicznościach:P
Mianowicie gram sobie W THPS2 (nic lepszego u niego nie pójdzie:P)
A gość ma przycisk Power usytuowany dosć nisko (w dodatku Komp stoi na podłodze obok nogi) więc łatwo sobie wyobrazić moją frustracje gdy straciłem dobrze 200k pkt z powodu niekontrolowanego odruchu nogi:P
hehehehe sa takie zle zaprojektowane obudowy np ja mam tak reset i to jeszcze dosyc latwo go wcisnac:/ czasami tez sie tak zrobilem:)
hehe.. przeginacie
Ja się z koleisiem dogadałem na infie co będzie i jak i wsio pinknie..
Tydzień roboty na wyższych obrotach niż reszta klasy i cały sem z głowy oraz 6 w dzienniku.
Podobnie na studiach. Musiałem coś robić na kompie, a że było to coś m/w o tym temacie co mieliśmy na laborce tylko, że o wyższym stoniu zaawansowania, to się dogadałem, że zamiast ćwiczeń itd, będe se robił to. I 2 pieczenie na 1 ogniu: zaliczone na 5 oraz zrobione to co miało być zrobione na inny przedmiot
ok możesz wytłumaczyć nie martw sie skminie:D