Nie jesteś zalogowany.
ja mam takie pytanko czy ktoś tłumaczy gangsta, bo na stronce animesub.info jest do 6 odc tłumaczenie, a na tej stronce do 8
Ostatnio edytowany przez Kamui_22 (2015-09-08 10:13:05)
ja mam takie pytanko czy ktoś tłumaczy gangsta, bo na stronce animesub.info jest do 6 odc tłumaczenie, a na tej stronce do 8
Pokaż spoiler
I pewnie nawet nie zauważyłeś, że zarąbali z animeon.pl? Jakiś ty niewinny.
Mają tam jakiegoś własnego tłumacza i tyle.
Ostatnio edytowany przez marek2fgc (2015-09-08 11:18:52)
Cześć, spodobała mi się seria Gallery Fake, udało mi się postawić na nogi dwa torrenty (muji i raw) ktoś byłby zainteresowany przetłumaczeniem pozostałych odcinków (14/37 przetłumaczone)?
Przydało by się poprawić
SHINMAI MAOU NO TESTAMENT
W wersji BD odcinki zostały wydłużone do 25-26 min
(dodatkowe sceny, głównie te ecchi ;D)
Przydało by się poprawić
SHINMAI MAOU NO TESTAMENT
W wersji BD odcinki zostały wydłużone do 25-26 min
(dodatkowe sceny, głównie te ecchi ;D)
Przecież robimy do tego hardki. I nie każdy odcinek jest wydłużony (bo czasami leciała pod koniec piosenka zamiast endingu, a na BD jej nie ma i jest normalnie ending), ale większość tak, a same dodatkowe sceny są hardkorowe.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Dzięki.
Planuje może ktoś tłumaczenie Yozakura Quartet: Tsuki ni Naku?
Odświeżam.
Czy ktoś by się podjął przetłumaczenia Sexy Commando Gaiden: Sugoiyo!! Masaru-san?
Kto nam przetłumaczy Uchuu Senkan Yamato 2199 Hoshimeguru Hakobune?
Będzie ktoś tłumaczył napisy do 15 odcinka Suisei no Gargantia??
Będzie ktoś tłumaczył napisy do 15 odcinka Suisei no Gargantia??
Nie wiem czy cię to usatysfakcjonuje ale na wbijamie jest już przetłumaczone.
Szkoda, że online a nie same napisy.
Szkoda, że online a nie same napisy.
Jak nie lubisz oglądać online, to możesz sobie z odpowiedniego hostingu pobrać odcinek na dysk
Już mam pobraną prawie 3-gigową kobyłę od ReinForce. Drugi raz nie chce mi się pobierać czy oglądać online. Najwyżej się poczeka, pewnie kwestia czasu jak ktoś zrobi napisy na Ansi.
Już mam pobraną prawie 3-gigową kobyłę od ReinForce. Drugi raz nie chce mi się pobierać czy oglądać online. Najwyżej się poczeka, pewnie kwestia czasu jak ktoś zrobi napisy na Ansi.
Jak wydam hardka, przypomnij mi się o same suby
Oglądanie 3GB bloata... tak bardzo sens i logika.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000