Nie jesteś zalogowany.
Co najmniej do końca tygodnia tematem przewodnim we wszystkich POpapranych kanałach informacyjnych będzie teraz jak to A. Macierewicz skompromitował się w USA. Biorąc pod uwagę, że sala wypełniona była po same brzegi a na końcu wypowiedzi ludzie bili mu brawo nie wiem o jaką kompromitacje chodzi. Co za idiota w ogóle pozwolił mu na jakiekolwiek publiczne wystąpienie. W PIS musieli doskonale sobie zdawać sprawę, że jak by coś niewłaściwego chlapnął publicznie to ten temat byłby wałkowany na okrągłą przez media. A na materiał o tym, że prezydent Komorowski wypożyczył ponad 100 różnego rodzaju rzeczy z pałacu prezydenckiego byłem prezydentowi Bronisławowi Komorowskiemu brakuje niestety już miejsca w informacjach.
Prawdziwe "tłumy" na wiecu Ryszarda Petru. ZOBACZ jak manipulują mainstreamowe media
Jak dla mnie to z tych "tłumów" te 5%będzie mu ciężko uzbierać a co dopiero 9,3%. No, ale jak to się mówi nie ważne kto głosuje ważne kto liczy. Skoro PSL w samorządowych wyborach uzbierał ponad 20% to wszystko może się zdarzyć.
Chyba nie ma co tu "bić piany", ostatecznie wybór należy do abonentów nc+, albo sie zdecydują na interwencję, albo nie.
Nie mniej trudno się nie zgodzić z tym, że taka "przeprowadzka" stanowi dla stacji tv utrudnienie z dotarciem do potencjalnego odbiorcy.
Przecież żaden szanujący się prawicowiec nie wykupi abonamentu w żydomasońskiej, lewackiej stacji. Także czilaut.
Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.
I tak frekwencja będzie na poziomie 30%. A te 70% będzie siedzieć na dupie przed telewizorem i marudzić jak to w Polsce jest źle. PiS czy PO obie te partie są warte tyle co nic, napisał bym ze są gówno warte, ale na gównie może coś wyrosnąć. Pytanie, na ile możemy jeszcze nazwać się Rzeczpospolita Polska, a ile w nas imperium europejskiego zwanego przekornie Unią. Czy UE nie przypomina wam czegoś? Było tego trochę w historii, różnie powstały - skończyły tak samo
Czy UE nie przypomina wam czegoś? Było tego trochę w historii, różnie powstały - skończyły tak samo.
Stany Zjednoczone jakoś trwają w takiej formie do dziś.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Co zapewnia trwałe spojenie pomniejszych jednostek w jedno duże państwo? To przede wszystkim jednorodność kulturowa i językowa. Te warunki spełnia Wielka Brytania i USA.
Co zapewnia trwałe spojenie pomniejszych jednostek w jedno duże państwo? To przede wszystkim jednorodność kulturowa i językowa. Te warunki spełnia Wielka Brytania i USA.
A my nie mamy jedności kulturowej? W zasadzie kraje Europy są pod tym względem bardzo podobne. Główna bariera to język, ale w zasadzie możemy bez większych problemów komunikować się po angielsku, niemiecku czy rosyjsku. Nie bez powodu wiele razy mówiło się o "Stanach Zjednoczonych Europy".
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
"Niezależne" (od myślenia) media manipulują jeszcze bardziej, bo nie był to żaden "wiec", tylko konferencja prasowa
"Niezależne" (od myślenia) media manipulują jeszcze bardziej, bo nie był to żaden "wiec", tylko konferencja prasowa
Mnie w zasadzie dziwi, że ludzie wstawiają newsy ze strony, która sama siebie nazywa "Niezależną" i nie zapala im się czerwona lampka czy coś. Przecież jak niezależna, to kto ją finansuje? Skąd mają informacje? Zero myślenia.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Odezwał się wielki myśliciel który uważa, że Nowoczesna nie mam nic wspólnego z PO. Zero myślenia.
Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, że jest to strona prawicowa i będzie ona grała na korzyść PIS. Kto ją finansuje tego nie wiem, ale na pewno nie mają pieniędzy z publicznych reklam, bo trafiają one do gazety wyborczej i jej podobnych prorządowych gazet.
I tak frekwencja będzie na poziomie 30%. A te 70% będzie siedzieć na dupie przed telewizorem i marudzić jak to w Polsce jest źle. PiS czy PO obie te partie są warte tyle co nic, napisał bym ze są gówno warte, ale na gównie może coś wyrosnąć. Pytanie, na ile możemy jeszcze nazwać się Rzeczpospolita Polska, a ile w nas imperium europejskiego zwanego przekornie Unią. Czy UE nie przypomina wam czegoś? Było tego trochę w historii, różnie powstały - skończyły tak samo
Stawianie znaku równości pomiędzy PIS-em a PO jak dla mnie jest nie sprawiedliwe. Wydaje mi się, że frekwencje będzie jednak powyżej 50%
Skąd wiesz, że to była konferencja a nie wiec?
Odezwał się wielki myśliciel który uważa, że Nowoczesna nie mam nic wspólnego z PO.
Proszę cię. Gość nigdy nawet nie był politykiem. Przez większość życia zajmował się pracą w bankach i firmach Wielkiej Czwórki.
To wy dorabiacie sobie do tego jakieś chore teorie. Jak do wszystkiego zresztą. Każdego trzeba opluć i wrzucić do jednego koryta.
Stawianie znaku równości pomiędzy PIS-em a PO jak dla mnie jest nie sprawiedliwe.
Bo? Jedno i drugie to mafia. Tyle że PIS mafia kościelna wyznająca kult prezesa, a PO to już taka typowa, gdzie każdy ciągnie w swoją stronę. Z dwojga złego wolę świecką mafię.
Kto ją finansuje tego nie wiem.
Też mi zagadka. W zasadzie oni nawet nie potrzebują finansowania, bo biorą po prostu informacje z mediów i przeinaczają/dorabiają do nich swoje teorie spiskowe. Tak to nawet ja mogę stronę prowadzić.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Prawdziwa manipulacja
http://myslkonserwatywna.pl/cnn-wybieli … z-oregonu/ <<<
Znowu muszę powołać się na super niezależny portal. Z tego co pamiętam na stronie TV republika też to było, a oryginalnie pochodzi to z gazety polskiej codziennie.
http://niezalezna.pl/71591-wczoraj-w-po … owoczesnej
Co mnie obchodzi, że on nic z polityką nie miał wspólnego jak jego ludzie już mają.
Znowu muszę powołać się na super niezależny portal. Z tego co pamiętam na stronie TV republika też to było, a oryginalnie pochodzi to z gazety polskiej codziennie.
http://niezalezna.pl/71591-wczoraj-w-po … owoczesnej
Co mnie obchodzi, że on nic z polityką nie miał wspólnego jak jego ludzie już mają.
A kto ma do niego dołączać, jak nie ludzie, którzy chcą się przefarbować? Polityków nie bierze się z ulicy. Pewnie ma ich z PO, PiS, SLD i miliona innych formacji. Uwzięliście się, żeby powiązać go z PO i tyle.
Zresztą sama Niezależna to źródło tyle warte, co opinia pierwszego lepszego pijaka spod bloku. Nawet nie chcę wiedzieć, ile razy oni tam przeinaczyli fakty, żeby pasowało im do teorii.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Nie to ty próbujesz uciec przed rzeczywistością. Masz prawo głosować na kogo chcesz tylko nie wciskaj innym kitu, że Petru taki święty jest.
10murzynków® @10murzynkow 15.03
W tych niepewnych czasach spokojnie myślę o przyszłości, bo wicepremier i minister obrony mojego kraju mówi do lampy
Kamiyan tak wychwala platforme bis, a nie podał jeszcze żadnego argumentu dlaczego są tacy super. No może oprócz tego że Petru jest bankowcem... Bo to że nie uczestniczył w polityce to też nie prawda.
Kto myśli inaczej to oszołom, uwziął się i "każdego trzeba opluć i wrzucić do jednego koryta". Podasz mu jakiś argument to albo źródło mu się nie podoba, albo stwierdza że to zaleta...
PO i PIS to dwie mafie, ale członkowie tych mafii w PO bis to ok...
Nie to ty próbujesz uciec przed rzeczywistością.
Proszę cię. Nie usłyszałem jeszcze żadnego sensownego argumentu za tym, że Petru = PO. Politykiem nie był, ludzi z polityki jakichś musi sobie dobrać, a program podobny do PO sprzed kilku lat, bo też liberalny. A wszystkie teorie spiskowe z różnych "Niezależnych" to włóżcie sobie między bajki.
Kto myśli inaczej...
Och, czyżby? Przecież to wy próbujecie na siłę forsować swoją rację.
Bo to że nie uczestniczył w polityce to też nie prawda.
Czekam na twarde dowody. Bo to, że coś kombinował z UW ponad 10 lat temu i ostatecznie nic z tego nie wyszło, to bardzo many argument. A sam Petru nie był jedynie jakimś bankowcem. Poczytaj sobie, co to jest Big 4/Wielka Czwórka. Przez jakieś trzy lata współpracował z PWC.
Ne podał jeszcze żadnego argumentu dlaczego są tacy super.
W sumie była dyskusja kilka stron temu.
PO i PIS to dwie mafie, ale członkowie tych mafii w PO bis to ok...
Pewnie, że okej. Zawsze lepiej spróbować czegoś nowego i dać szanse kompetentnej osobie, niż ciągle trwać w marazmie. Bo kto tam inny ma się nadać? Kukiz? Korwin? No prośba. Chcecie w końcu tych zmian, czy nie chcecie?
Idealnego kandydata nie wyciąga się z kapelusza. Zresztą takie pojęcie w ogóle nie istnieje.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-08 19:16:59)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chcecie w końcu tych zmian, czy nie chcecie?
I znowu ludziom kit wciskasz.
NowoczesnaPO+Czerwoni+Paligłup+ZSL+ZwłokiPO już widzę te zmiany.
Bo kto tam inny ma się nadać? Kukiz? Korwin? No prośba. Chcecie w końcu tych zmian, czy nie chcecie?
Ty tak na serio?
Już nieraz pisałem, że zmiany chcę i dlatego nie będę głosował na tego typu partie. Głosuję jak zwykle na Korwina, który jak tylko dostanie władzę, to zmieni kraj, a nie obieca, że zmieni.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-10-09 10:20:26)
Kamiyan3991 napisał:Chcecie w końcu tych zmian, czy nie chcecie?
I znowu ludziom kit wciskasz.
NowoczesnaPO+Czerwoni+Paligłup+ZSL+ZwłokiPO już widzę te zmiany.
Kitem jest stawianie znaku równości między PO a Nowoczesną.
Głosuję jak zwykle na Korwina, który jak tylko dostanie władzę, to zmieni kraj, a nie obieca, że zmieni.
Nom, w UE bardzo prężnie idą mu te zmiany. Szczególnie spanie i układanie Pasjansa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A co może zrobić innego? Widziałeś reakcje ludzi na temat imigrantów gdy wypowiedział się Korwin? Przecież ci ludzie maja rozum niczym karaluchy. Przynajmniej pokazał jak żałosny jest parlament UE. Do imigrantów powinni strzelać na granicy, a nie im pomagać. Tutaj jest cywilizowana europa, a nie jakieś gówno. Ja nie chce tych brudów tutaj. Powinni zamknąć granice UE i jak któryś się dostał jakimś cudem - to albo do obozu pracy, albo kulka. Szybko by im się odechciało. P-R-O-S-T-E .