Nie jesteś zalogowany.
Druga seria traktująca o ciężkiej pracy w restauracji. Anime oparte na mandze Takatsu Karino.
Codzienne perypetie Takanashiego, który próbuje wyleczyć Inami z jej wstrętu do mężczyzn, co też sam, często i gęsto, przypłaca zwijaniem się po podłodze z bólu. Robi to, bo jest męczennikiem, ale też dla własnych, niecnych korzyści. Jedną z jego koleżanek z pracy jest niziołek - Taneshima, która to, choć starsza od naszego protagonisty, jest niższa. Dość mocno. Ot kurdupel z metra cięty. Ale nasz Souta takie lubi, bo jego mózg jest spaczony do tego stopnia, że tylko to, co małe - jest i urocze. Reszta już nie. Poza tym garść gagów, miłostek czy zwykłych uszczypliwości. Seria trzyma poziom wcześniejszej.
Technikalia:
Rozdzielczość: 1280x720
Źródło: BD-rip
Napisy: polskie .ass
Kontener: mkv
Tłumaczenie: bodzio
Korekta: Besamir, slymsc
Marnował swój czas: Yenot
Gra ze mną w tanki, przez co nie mam czasu na animu: Judysz
Odcinki będą do pobrania na kanale.
Wydane: 01
Pomocne: IRC
Ostatnio edytowany przez bodzio (2015-10-11 21:37:25)
Dzięki, brakowało mi drugiego sezonu do rozpoczęcia trzeciego
Dzięki, brakowało mi drugiego sezonu do rozpoczęcia trzeciego
W zasadzie nie jest to specjalnie potrzebne. Jedynie drobnych pierdółek nie załapiesz.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
A ty znów zaczynasz coś, czego nie skończysz?
Po pierwsze: to już jest praktycznie skończone, tylko bodzio składa w żółwim tempie. xD
Po drugie: weź Ty lepiej wydaj Kimi no uso.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-10-11 22:11:49)
Były kiedyś na ansi, ale potem zostały wywalone.
Fajnie, że projekt w końcu ruszył, oby z kopyta. To może idąc za ciosem, udostępnicie również hardka Servant x Service?
Wiedziałem, że lepiej nie wychodzić z ukrycia... Wszystko w swoim czasie.
W związku z panującym szaleństwem w tym temacie zapytowuję się jak idą prace nad drugim workingiem i czy ewentualnie jakaś pomoc nie jest potrzebna (w końcu naumiałem się, na stare lata, robić synchro pod ścieżkę dźwiękową)?
W związku z panującym szaleństwem w tym temacie zapytowuję się jak idą prace nad drugim workingiem i czy ewentualnie jakaś pomoc nie jest potrzebna (w końcu naumiałem się, na stare lata, robić synchro pod ścieżkę dźwiękową)?
No w sumie to wystarczy obejrzeć i zmuksować, ale jakoś inne animu mi teraz w głowie.
Czyli jeszcze tylko 2 lata do końca? Szaleństwo normalnie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Czyli jeszcze tylko 2 lata do końca? Szaleństwo normalnie.
Co ty ćpasz? Twoje wnuki będą to oglądać, a o bodziu będą pisane legendy
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Co to za gest dobrej woli, że pierwszy był tylko na kanale, a ten wylądował na publicznym torku?
Przecież wcześniej czy później i tak wszystko na torrentach ląduje. Nie tylko ten pierwszy odcinek W!!, ale i prawie całą Ranmę bez większego trudu można znaleźć ...
Ostatnio edytowany przez art3k (2015-12-29 19:20:30)
Dzisiaj jakieś święto, czy co?
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
bodzio napisał:Co to za gest dobrej woli, że pierwszy był tylko na kanale, a ten wylądował na publicznym torku?
Spóźniony i nieśmiały prezent na święta, jak wszyscy to wszyscy. Na Maszynistów nadal czekamy...