Nie jesteś zalogowany.
Oho, bardzo ciekawi mnie, na czym polega chaos w takich Niemczech czy Szwecji, gdzie większość ludzi chciałaby mieszkać.
Dobrze wiesz o co chodzi, albo udajesz głupa. Chodzi o tzw. "problem imigrancki", chodzi o to, że w Szwecji jest 55 dzielnic z prawem szariatu, do którego nawet szwedzka policja się nie udaje, bo się boi. Gwałty na porządku dziennym. To, że są zarobki i lepsza gospodarka, to nie znaczy, że tam nie ma chaosu.
Nie będę komentował, sami znajdźcie sobie na to odpowiedź.
Ostatnio edytowany przez Marsmall (2015-10-11 12:18:01)
Witax napisał:Tak, na pewno media manipulują jego wypowiedziami. To tak samo wiarygodne, jak media niezależne.
No przecież internet to podstawa, towarzyszu Witax. Na takim Onecie czy Niezależnej same mądre rzeczy piszą.
Może zamiast pierdolić bzdury, poszukajcie sobie całych wypowiedzi Korwina i porównajcie je z tymi co przedstawiają wam jakże cudowne media. Różnica jest dość spora, zwłaszcza w momentach, gdy do bardziej radykalnych wypowiedzi są dorzucane wcześniej wycięte z innej wypowiedzi. Szukanie naprawdę nie boli. Już nie jedno wideo porównujące całe wypowiedzi z tymi pokazanymi przed media wala się po internecie.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Nie interesują mnie teorie spiskowe.
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
To nie teoria spiskowa. Masz do dyspozycji oryginalne nagrania i te z mediów. Wystarczy porównać.
"problem imigrancki"
Problem "multikulti", którego w zasadzie uniknąć nie sposób. No niestety, ale kraje rozwinięte mają niską dzietność i nie załatwi tego żadna polityka socjalna, bo tutaj zwyczajnie chodzi o wygodę oraz inną mentalność.
Nie interesują mnie teorie spiskowe.
A tam zaraz teorie. Wystarczy rzucić "w TV same kuamstwa, a w netach najmojsza prawda" i tyle. Do tego to się głównie sprowadza. A Janusz już nie raz w różnych studiach pieprzył trzy po trzy. W internetach to się nawet dowiemy, że to nie on układał Pasjansa na posiedzeniu, tylko jego brat bliźniak. Jego rosyjsko-niemiecki engrisz to też drobny wypadek przy pracy (a z Donalda to się śmieją).
Lista Nowoczesnej
Więcej sponsorowanych zestawień. Nawet dowalili się górnolotnie: "działacz" UW, chociaż ponad 10 lat temu coś tam miał wspólnego, a nawet potem w sejmie nie był. Już lepiej było wynaleźć jakiegoś "dziadka z Wermachtu". Try harder.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-13 17:52:46)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Witax napisał:Nie interesują mnie teorie spiskowe.
A tam zaraz teorie. Wystarczy rzucić "w TV same kuamstwa, a w netach najmojsza prawda" i tyle. Do tego to się głównie sprowadza.
Z twojej strony to oczywiście spodziewałem się takiej ignorancji. A nagrania, o których mówię też pochodzą od twoich bogów z mediów, nie są nagrane jakimś shitfonem gdzieś w bramie.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2015-10-13 18:02:02)
Kamiyan3991 napisał:Witax napisał:Nie interesują mnie teorie spiskowe.
A tam zaraz teorie. Wystarczy rzucić "w TV same kuamstwa, a w netach najmojsza prawda" i tyle. Do tego to się głównie sprowadza.
Z twojej strony to oczywiście spodziewałem się takiej ignorancji. A nagrania, o których mówię też pochodzą od twoich bogów z mediów, nie są nagrane jakimś shitfonem gdzieś w bramie.
Gdzie ja twierdziłem, że uważam media za coś wiarygodnego? Taka sama wiarygodność jak media niezależne
Wszystko co widzisz w internecie uważasz za prawdę?
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-10-13 18:45:20)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
ad 1. Takie stwarzasz wrażenie.
ad 2. To teraz licytujemy się kto co uważa za prawdę? Czy to media czy internet nadal to samo gówno. Wyraźnie wskazałem, żeby obejrzeć całą wypowiedź i porównać z tą przedstawianą głównych mediach, a nie kamiyanować i modlić się do gówno wartych mediów i blogerów.
ad 1. Takie stwarzasz wrażenie.
ad 2. To teraz licytujemy się kto co uważa za prawdę? Czy to media czy internet nadal to samo gówno. Wyraźnie wskazałem, żeby obejrzeć całą wypowiedź i porównać z tą przedstawianą głównych mediach, a nie kamiyanować i modlić się do gówno wartych mediów i blogerów.
Znowu mi coś wmawiasz... Tak samo mogą być zmanipulowane te nagrania z internetów Biedny Korwin taki niewinny, tylko media manipulują jego wypowiedziami.
Tak jak mówisz to licytacja, ale ja nie zamierzam licytować.
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-10-13 19:04:02)
kostek00 napisał:ad 1. Takie stwarzasz wrażenie.
Znowu mi coś wmawiasz... Tak samo mogą być zmanipulowane te nagrania z internetów
Biedny Korwin taki niewinny, tylko media manipulują jego wypowiedziami.
Wszystko może być, ale w tym wypadku to nie ma większego znaczenia. On zbyt często na wizji gada od rzeczy, żeby wierzyć w jakieś wyimaginowane manipulacje.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Masz ty te swoje wyimaginowane manipulacje. To też nie jest dowód?
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2015-10-13 19:35:00)
Masz ty te swoje wyimaginowane manipulacje. To też nie jest dowód?
Przeczytaj ponownie to co pisałem...
O co konkretnie ci chodzi? Bo trochę tam już napisałeś.
O co konkretnie ci chodzi? Bo trochę tam już napisałeś.
Tak samo mogą być zmanipulowane te nagrania z internetów.
Tak samo nie muszą.
Wszystkie wypowiedzi Korwina tak zmanipulowane? Nie róbmy sobie jaj
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-10-13 20:14:18)
kostek00 napisał:O co konkretnie ci chodzi? Bo trochę tam już napisałeś.
Tak samo mogą być zmanipulowane te nagrania z internetów.
Tak samo nie muszą.
Od tego ma się rozum, najpierw pomyśleć i poszukać, a dopiero ewentualnie uwierzyć.
Wszystkie wypowiedzi Korwina tak zmanipulowane? Nie róbmy sobie jaj
Już nie jedź tak po skrajności. Wszystkich nie, ale dużo manipulują wypowiedziami tych co nie są za rządem i nie tylko. Co zrobili, gdy były strajki z acta? Pokazali jakąś małą mieścinę, gdzie było 50 osób na krzyż i powiedzieli, że w Polsce ledwie parę tysięcy strajkuje.
manipulują wypowiedziami tych co nie są za rządem i nie tylko
Meh, typowa internetowa teoria spiskowa. Try harder.
co zrobili, gdy były strajki z acta? Pokazali jakąś małą mieścinę, gdzie było 50 osób na krzyż i powiedzieli, że w Polsce ledwie parę tysięcy strajkuje.
Ciekawe, bo zupełnie inaczej pamiętam newsy w stacjach. Try harder.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-13 20:27:55)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Ja pisałem przede wszystkim o mediach wszelkiej maści.
PS. Z wielu źródeł opieram swoją opinie o Korwinie.
kostek00 napisał:manipulują wypowiedziami tych co nie są za rządem i nie tylko
Meh, typowa internetowa teoria spiskowa. Try harder.
kostek00 napisał:co zrobili, gdy były strajki z acta? Pokazali jakąś małą mieścinę, gdzie było 50 osób na krzyż i powiedzieli, że w Polsce ledwie parę tysięcy strajkuje.
Ciekawe, bo zupełnie inaczej pamiętam newsy w stacjach. Try harder.
Ja pamiętam dokładnie jak było. Najpierw próbowali manipulacji, ale się nie udało, bo mniejsze media pokazywały prawdziwy obraz strajków jak również internauci wrzucali filmy ze strajków. To zaczęli pokazywać prawdę. Try harder.
Najlepiej to się schowaj, bo dla ciebie nic nie jest argumentem i dowodem co nie powiedziało bóstwo medialne.
Na dzisiaj pora opuścić ten cyrk.
Ostatnio edytowany przez kostek00 (2015-10-13 20:39:28)
Wyciekły emaile od nowoczesnej PL !!!!!!!!