Nie jesteś zalogowany.
Wyciekły emaile od nowoczesnej PL !!!!!!!!
![]()
Warto wspomnieć, że maile udostępnił nie kto inny jak zanany i lubiany Zbigniew Stonoga.
Nudziło mi się i poszukałem właściciela maila. Jedyna wzmianka o tym adresie jest tutaj: http://en.calameo.com/read/00355306327cfbfaea242 Strona 52. Słaby ze mnie hakier :/
"I spend my time by looking out the window
Ignoring everything that the teacher is saying"
Kamiyan wejdzie to zaraz was naprostuje że to wcale nie tak i właściwie nie jest to istotne, albo stwierdzi że Stonoga to gówno, a nie wiarygodne źródło.
Najpierw próbowali manipulacji, ale się nie udało
Kostek, błagam cię. Co ty za wierutne bzdury tutaj opowiadasz? Normalnie pokazywali w mediach, że pełno ludzi strajkuje i sobie skaczą. Nie wiem, co ty masz za urojenia. Chyba za dużo internetów.
Kamiyan wejdzie to zaraz was naprostuje że to wcale nie tak i właściwie nie jest to istotne, albo stwierdzi że Stonoga to gówno, a nie wiarygodne źródło.
Serio chcesz powiedzieć, że ten oszust i krętacz to wiarygodne źródło? Haha, okej. Jeśli słuchacie takich ludzi, to nie mam więcej pytań.
Warto wspomnieć, że maile udostępnił nie kto inny jak zanany i lubiany Zbigniew Stonoga.
Cicho. To ja miałem zhejcić tego męża stanu, hehe. Media takie be, a zwykli oszuści już są okej. Beka 600.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 19:19:18)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Petru, co to za nazwisko? Toć to nawet nie polskie
-=PIERWSZA TROLLOWA MIĘDZYNARODÓWKA=-
dobre, lepsze, radzieckie!
Petru, co to za nazwisko? Toć to nawet nie polskie
Taa, żydowskie. Dobra, nic już nie mówię, bo i tak się syf robi jak na jakimś Onecie. Zaraz się dowiemy, że tu są same żydy som. iks de
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
pyransc napisał:Kamiyan wejdzie to zaraz was naprostuje że to wcale nie tak i właściwie nie jest to istotne, albo stwierdzi że Stonoga to gówno, a nie wiarygodne źródło.
Serio chcesz powiedzieć, że ten oszust i krętacz to wiarygodne źródło? Haha, okej. Jeśli słuchacie takich ludzi, to nie mam więcej pytań.
Animazon napisał:Warto wspomnieć, że maile udostępnił nie kto inny jak zanany i lubiany Zbigniew Stonoga.
Cicho. To ja miałem zhejcić tego męża stanu, hehe. Media takie be, a zwykli oszuści już są okej. Beka 600.
A co ma piernik do wiatraka? To czy on jest wiarygodnym źródłem czy nie jest w tej sprawie nie istotne bo on tylko udostępnił jakieś tam emaile które odbywały się między członkami Nowoczesnej.
Nowoczesna Ryszarda Petru wydał w tej sprawie oświadczenie. Nie zaprzeczają autentyczności korespondencji. Jednocześnie partia grozi, że rozpowszechnianie i udostępnianie ich jest przestępstwem. W rozmowie z portalem natemat.pl Petru poinformował, że będzie zastanawiać się nad podjęciem kroków prawnych, "bo włamanie to przestępstwo".
Informacje te nie były kierowane do nikogo z zewnątrz, a ich prawdziwość nie została zweryfikowana.
Jednocześnie zwracamy się do wszystkich osób, które przestrzegają zasad praworządnego państwa, aby nie rozpowszechniały i nie wykorzystywały korespondencji w jakikolwiek sposób, z uwagi na fakt, iż została ona ujawniona i uzyskana w wyniku przestępstwa. Dalsze jej rozpowszechnianie i udostępnianie również będzie przestępstwem.
W zaistniałej sytuacji jesteśmy zmuszeni uprzedzić, że wobec wszystkich, którzy naruszą powyższe, będziemy podejmować zdecydowane działania prawne. Nieuprawnione uzyskanie informacji oraz ich ujawnianie innej osobie zgodnie z art. 267 Kodeksu karnego stanowi przestępstwo.
Także Sairanix już do Ciebie jadą.
A co ma piernik do wiatraka? To czy on jest wiarygodnym źródłem czy nie jest w tej sprawie nie istotne bo on tylko udostępnił jakieś tam emaile które odbywały się między członkami Nowoczesnej.
Ma, bo Stonoga to Stonoga. Bardzo ciekawym faktem jest też, że on to udostępnił. Ale on na matactwie się zna. Zresztą nie interesuje mnie ta sprawa specjalnie i tak. Maile między członkami to zresztą ich prywatna sprawa.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Naplują Ci na głowę, to powiesz że deszcz pada.
Zresztą w jakiej sprawię Stonoga dopuścił się mataczenia że tak piszesz?
Ostatnio edytowany przez pyransc (2015-10-14 19:59:43)
Naplują Ci na głowę, to powiesz że deszcz pada.
Niet. Maile to jak GG – ludzie różne rzeczy do siebie piszą. W jakiej Stonoga dopuścił? Panie, chyba w jakiej nie dopuścił. Chyba nawet skazywany był prawomocnym wyrokiem, ale nie chce mi się szukać.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
pyransc napisał:Naplują Ci na głowę, to powiesz że deszcz pada.
Niet. Maile to jak GG – ludzie różne rzeczy do siebie piszą. W jakiej Stonoga dopuścił? Panie, chyba w jakiej nie dopuścił. Chyba nawet skazywany był prawomocnym wyrokiem, ale nie chce mi się szukać.
On chyba skazywany był za to, że udostępniał poufne dane, a nie za to, że coś przy nich majstrował.
Chociażby akta z afery podsłuchowej.
Kamiyan3991 napisał:pyransc napisał:Naplują Ci na głowę, to powiesz że deszcz pada.
On chyba skazywany był za to, że udostępniał poufne dane, a nie za to, że coś przy nich majstrował.
Chociażby akta z afery podsłuchowej.
Kojarzę, że nie za tylko to. W każdym razie dopuszczał się oszustw i wyroki były prawomocne. Zresztą to nie jedyny jego wyskok, chociażby kilka lat temu to całe zamieszanie z policją przy parkowaniu, czy jak to tam było.
Ale generalnie nie piszmy o tym, bo na takich ludzi szkoda klawiatury.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
pyransc napisał:Naplują Ci na głowę, to powiesz że deszcz pada.
"Kończ... waść! wstydu... oszczędź!"
Bogata odpowiedź. I serio, naprawdę nie rozumiesz, że to są maile? Oni między sobą bardzo różne rzeczy piszą i nawet nie chce wiedzieć jakie niewybredne. I na tym można zakończyć, zamiast babrać się w bagnie jakichś wykradzionych skrzynek. To tylko ludzie. Sam na GG nie rzucasz różnymi gównami? No właśnie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 20:20:47)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Bogata odpowiedź. I serio, naprawdę nie rozumiesz, że to są maile? Oni między sobą bardzo różne rzeczy piszą i nawet nie chce wiedzieć jakie niewybredne. I na tym można zakończyć, zamiast babrać się w bagnie jakichś wykradzionych skrzynek. To tylko ludzie. Sam na GG nie rzucasz różnymi gównami? No właśnie.
Jakie "No właśnie"? Nie mierz wszystkich swoją miarą. Jak widać trafił swój na swego. Zresztą chodzi o finansowanie i prowadzenie kampanii wyborczej, a nie o rozmówki przy piwku czy kawce... Wypowiadasz się a nawet nie zadałeś sobie trudu żeby dowiedzieć się co w tych mailach było.
Dobra, nic już nie mówię, bo i tak się syf robi jak na jakimś Onecie.
Weź nie bądź gołosłowny...
Ostatnio edytowany przez pyransc (2015-10-14 20:31:28)
Wypowiadasz się a nawet nie zadałeś sobie trudu żeby dowiedzieć się co w tych mailach było.
A co miało być? Jakiś typowy przekręcik jak u wszystkich. To nic nowego i w ogóle mnie to nie dziwi. Partie na zachodzie też święte nie są. Ale czy to była inicjatywa góry, czy może własna z niektórych członków? To jest pytanie.
Tak czy siak, na afery i spiski jestem albo za młody, albo za stary, bo mnie to ani nie dziwi, ani specjalnie interesuje. Nie ma partii, które nie miałaby swoich brudów.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 20:35:05)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
pyransc napisał:Wypowiadasz się a nawet nie zadałeś sobie trudu żeby dowiedzieć się co w tych mailach było.
A co miało być? Jakiś typowy przekręcik jak u wszystkich. To nic nowego i w ogóle mnie to nie dziwi. Partie na zachodzie też święte nie są. Ale czy to była inicjatywa góry, czy może własna z niektórych członków? To jest pytanie.
Tak czy siak, na afery i spiski jestem albo za młody, albo za stary, bo mnie to ani nie dziwi, ani specjalnie interesuje. Nie ma partii, które nie miałaby swoich brudów.
Ta... w rządzie przejadają między innymi twoje pieniądze to ok, przecież tak musi być, każdy tak robi i jest ok, nic nie da się z tym zrobić.
A jak napisy do bajeczki podkradną to robi się krucjatę przeciw złym onlinom... z donosami i wyciąganiem jakiś prywatnych rozmów z gg czy innych privów, a
"przecież ludzie rożne rzeczy do siebie piszą".
rządzie przejadają między innymi twoje pieniądze to ok
A w Europarlamencie to nie przejadają? Posłowie mają normalnie pensje ze wszystkimi tego konsekwencjami. To nie jest na zasadzie, że ja tyram, a oni zbijają na tym hajs. Porównujesz dwie zupełnie odmienne rzeczy.
I nie, to nie jest okej. Za to jest całkowicie normalne i będzie trwać jak świat światem. Nieważne, czy to Ameryka, Polska czy Niemcy. Lekceważący stosunek do wyborców, przejadanie kasy, afery, przekręty czy korupcja – rzecz całkowicie w demokracji normalna i żadna partia tego nie uniknie. O sporej części wałków pewnie nawet liderzy nie wiedzą.
Nie widzę zwyczajnie sensu robienia wideł z jakichś wykradzionych maili. To raczej płotkowa afera. I to jeszcze partii, której nawet w sejmie nie ma. A finansowanie to owszem, trzeba skądś zdobyć. Nie od dziś wiadomo, że często nie do końca legalnymi sposobami.
Jak chcesz na to tak bardzo patrzeć, to żadna partia się nie nadaje.
W sumie nie wiem, czy sam byłbym święty, siedząc sobie w sejmie i mając okazję do przekrętu, po którym na 100% nikt mnie nie złapie. Chociaż jakieś opory moralne bym pewnie miał.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 21:03:23)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000