Nie jesteś zalogowany.
Masowo trzeba ich zgaszać do funimation oni nie odpuszczają
Ja nie wiem czego się spodziewaliście po shiundenie i innych tego typu stronach. Przecież to było wiadome, że lecą na hajs i zrobią wszystko, aby mieć nawet 10 groszy więcej.
Ja nie wiem czego się spodziewaliście po shiundenie i innych tego typu stronach. Przecież to było wiadome, że lecą na hajs i zrobią wszystko, aby mieć nawet 10 groszy więcej.
Bardziej zaskakuje zachowanie tamtejszej społeczności, że godzi się na Free-to-play wideo...
Innostian napisał:Ja nie wiem czego się spodziewaliście po shiundenie i innych tego typu stronach. Przecież to było wiadome, że lecą na hajs i zrobią wszystko, aby mieć nawet 10 groszy więcej.
Bardziej zaskakuje zachowanie tamtejszej społeczności, że godzi się na Free-to-play wideo...
Oni raczej mają to gdzieś. Ważne, że mogą bajki pooglądać.
Wygląda na to, że animeon i strony z nim powiązane upadają. Zniknęły wszystkie odnośniki do odcinków które tam były.
Wcześniej przy God Eaterze telewizja rościła pretensje w związku z prawami autorskimi.
Teraz może to zabawa jakiegoś dzieciaka, który odgadł hasło admina.
Ciekawe, gdzie w razie upadku animeon, będzie wydawało Anbu?
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
wtas napisał:Wygląda na to, że animeon i strony z nim powiązane upadają. Zniknęły wszystkie odnośniki do odcinków które tam były.
Wcześniej przy God Eaterze telewizja rościła pretensje w związku z prawami autorskimi.
Teraz może to zabawa jakiegoś dzieciaka, który odgadł hasło admina.Ciekawe, gdzie w razie upadku animeon, będzie wydawało Anbu?
Przecież było już w tym temacie, że ANBU ma gdzieś animeon i będzie dawać swoje napisy na nowego onlajna senpai.com.pl czy coś takiego.
Ciekawe, gdzie w razie upadku animeon, będzie wydawało Anbu?
Anbu zakończyło już "współpracę" z animeonen i wydaje tutaj swoje "arcydzieła" - http://senpai.com.pl/
Cryla7 napisał:Ciekawe, gdzie w razie upadku animeon, będzie wydawało Anbu?
Anbu zakończyło już "współpracę" z animeonen i wydaje tutaj swoje "arcydzieła" - http://senpai.com.pl/
Wygląda na to, że ANBU wiedziało o tym tonącym statku i w ostatniej chwili się z niego ewakuowało. Trochę jakby z deszczu pod rynnę, bo ta nowa strona jest biedna, a ich tempo wydawnicze drastycznie spadło (czyżby wewnętrzne rozłamy?).
Oni raczej mają to gdzieś. Ważne, że mogą bajki pooglądać.
Może i prawda, ale cały proceder wypada do Skarbówki zgłosić, bo to już zaszło za daleko.
PS: już po samym wpisaniu Animeonu w google pokazuje płacz "gdzie odcinki", hehe.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 19:15:03)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Na facebooku napisali, że zamykają stronę.
Ciekawe czy w ślad za nimi polecą pozostałe strony
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2015-10-14 19:45:48)
Sairanix regularnie zgłasza Anime-Odcinki do wszystkich organów. Nawet z FUNimation mu odpisali, że przekażą sprawę swoim prawnikom.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 19:51:33)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Raczej powstaną kolejne
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
To jest fajne – niezły ból.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Podał się animeon.pl, zgłaszają anime-odcinki.pl, więc gawiedź będzie skazana na szajdena i model F2P... jego osoby zgarniające tam hajs już pewnie skaczą z radości...
Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Animezone kradnie linki z innych onlajnów. Padną one, padnie i zone.
"Nie wiem o co w tym chodzi bo to nie ma najmniejszego sensu." - Ken-chan
Pamiętam jeszcze jak AnimZone było fajnym portalem. Może tak mówię, bo byłem tam Uploaderem
Ostatnio edytowany przez Tensazen (2015-10-14 20:30:01)
Ale takie kreskóweczki już same upują, a od nich też kradną. Do póki nie padną onlajny z swoimi kradzieżami to nie padną zony. A potem albo odejdą z internetu, albo sami zaczną wrzucać.
Nala_Alan napisał:Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Animezone kradnie linki z innych onlajnów. Padną one, padnie i zone.
Wystarczy udupić Odcinki i Kreskóweczkę. Prace już trwają, a widocznie zgłoszenie przez kogoś Animeonu do Daisuki przyniosło pożądany efekt.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000