Nie jesteś zalogowany.
Właśnie sobie wyobraziłem jak by to było bez tych wszystkich portali
Skończy się tak, że nie będzie transferu na torrentach ;/
Właśnie sobie wyobraziłem jak by to było bez tych wszystkich portali
Będziemy płakać, że dzieciarnia spami Ansiona i truje nam dupy o napisy. A #dulu pewnie dostanie szewskiej pasji przez usuwanie dziesiątek komentarzy dziennie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
To już nie wiadomo co gorsze
Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Wiesz... mniejsze zło ginie, a większe się tylko na tym wzbogaca. Dlatego raczej nie ma co się cieszyć, że Kamiyan przewodniczy frakcji zwalczającej anime-odcinki, a animeon sobie darował już. Szajden to najgorsze zło
Nala_Alan napisał:Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Wiesz... mniejsze zło ginie, a większe się tylko na tym wzbogaca. Dlatego raczej nie ma co się cieszyć, że Kamiyan przewodniczy frakcji zwalczającej anime-odcinki, a animeon sobie darował już. Szajden to najgorsze zło
Na Szajden pójdzie zgłoszenie do Urzędu Skarbowego.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Zgłoszenie może utonąć w tym bagnie donosów
Zaspamuje się ich.
Zgłoszenie może utonąć w tym bagnie donosów
Zdziwiłbyś się. Dużo donosów nie wpływa do skarbówek.
Nesbro napisał:Nala_Alan napisał:Jeszcze kreskóweczki, animezone i parę innych śmieci.
Wyślij je do drugiego urzędu skarbowego w lublinie. Z chęcią poczytam.
Jestem słodki jak miód, człowiek - ciacho; genetyczny cud! xD
Tensazen napisał:Zgłoszenie może utonąć w tym bagnie donosów
Kamiyan3991 napisał:Nesbro napisał:Wiesz... mniejsze zło ginie, a większe się tylko na tym wzbogaca. Dlatego raczej nie ma co się cieszyć, że Kamiyan przewodniczy frakcji zwalczającej anime-odcinki, a animeon sobie darował już. Szajden to najgorsze zło
To już jest jakiś punkt zaczepienia
Tensazen napisał:Zgłoszenie może utonąć w tym bagnie donosów
Kamiyan3991 napisał:Nesbro napisał:Wiesz... mniejsze zło ginie, a większe się tylko na tym wzbogaca. Dlatego raczej nie ma co się cieszyć, że Kamiyan przewodniczy frakcji zwalczającej anime-odcinki, a animeon sobie darował już. Szajden to najgorsze zło
Trzeci nie gorszy pozdrawiam.
Online opisuje życie na online... tu
Chociaż są szerzy
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
A tak z innej beczki (tu bardziej w stronę admina, bo ma statystyki) – wyludniamy się?
Tak.
IMHO dzisiejsze Anime to już nie to co kiedyś i coraz mniej ludzi ma kłopot z angielskim (tak?) przez co wystarczą im angielskie hardki albo jeszcze innym "onlajny".
Szczytowy ruch na ANSI wynosił około 10k uników i 50k odsłon na dobę.
Dziś jest to 6,4 - 4,4k sesji i 12-23k odsłon.
Przez te kilka lat na pewno zmieniała się metodologia badania ruchu przez Analyticsa, więc te dane mogą nie być 100% precyzyjne.
Imperare sibi maximum est imperium
Nesbro napisał:Online opisuje życie na online... tu
Chociaż są szerzy
Akurat On-Anime nie ma reklam i zawsze miało wywalone na te odcinki. Dodają coś, jak im się nudzi. W zasadzie sama administracja wolałaby wrzucać muksy do pobrania na MEGA, ale dzieci im płaczą, że wolą gówniane playery.
i coraz mniej ludzi ma kłopot z angielskim (tak?)
Raczej wprost przeciwnie.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 22:08:05)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Kane napisał:i coraz mniej ludzi ma kłopot z angielskim (tak?)
To smutne. Skąd te dane? Mnie w podstawówce (nie było gimnazjum) angielskiego nie uczyli. Teraz chyba uczą (?) to poziom powinien rosnąć. Jest też dużo lepszy dostęp do ciekawych treści w języku Szekspira.
Imperare sibi maximum est imperium
Kamiyan3991 napisał:Kane napisał:i coraz mniej ludzi ma kłopot z angielskim (tak?)
To smutne. Skąd te dane? Mnie w podstawówce (nie było gimnazjum) angielskiego nie uczyli. Teraz chyba uczą (?) to poziom powinien rosnąć. Jest też dużo lepszy dostęp do ciekawych treści w języku Szekspira.
Łatwy dostęp do czegoś powoduje lenistwo, więc... Po co się uczyć angielskiego, jak można grać w grę, która jest po polsku.
Kamiyan3991 napisał:Kane napisał:i coraz mniej ludzi ma kłopot z angielskim (tak?)
Z lenistwa. Co roku poziom nauczania spada. Pełno zresztą o tym artykułów. Dlatego matury i testy gimnazjalne muszą coraz prostsze robić, żeby ludzie w ogóle je zdawali.
Ostatnio edytowany przez Kamiyan3991 (2015-10-14 22:15:23)
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mnie w podstawówce (nie było gimnazjum) angielskiego nie uczyli. Teraz chyba uczą (?) to poziom powinien rosnąć. Jest też dużo lepszy dostęp do ciekawych treści w języku Szekspira.
Ja też w szkole podstawowej i średniej nie miałem angielskiego, ale obecnie jest inaczej. Dlatego Kamiyan nie ma racji pisząc, że teraz więcej osób ma problemy z angielskim, gdyż jest wprost odwrotnie.
Łatwy dostęp do czegoś powoduje lenistwo, więc... Po co się uczyć angielskiego, jak można grać w grę, która jest po polsku.
Tyle, że to jednak sensowne zachowanie. Również wolę oglądać anime/filmy z polskimi napisami i to samo tyczy się gier. Skoro są po polsku (dubbing lub spolszczenia) to wybieram polskie wersje.
Ostatnio edytowany przez Kenshiro (2015-10-14 22:19:35)
Gdyby Angielski był obowiązkowy, to może by się to zmieniło