Nie jesteś zalogowany.
Temat przeczyszczony.
Kamiyan, tak ciężko odnaleźć właściwy dział i tam sobie rozmawiać?
Trochę wysiłku.
INFO
Dzisiaj/w ciągu najbliższych dni nasze stare serie przejdą drobny rework. (TS, timing, synchro)
Przy okazji zrobimy dzięki temu kopię zapasową swoich subów. ^^ (Obecnie mamy tylko ich wersje sprzed wrzucenia na ANSI)
Ostatnio edytowany przez senami (2015-03-07 19:26:07)
Death Parade 12
Moje odczucia co do tej serii od początku były mieszane, totalnie nie tego się spodziewałem i ogólnie jestem zawiedziony, mimo że w ostateczności nie wyszła z tego . Samo zakończenie tej bajki oznacza dla mnie jedynie to, że mogę zabrać się za ganka. ^^
Ostatnio edytowany przez senami (2015-03-29 22:39:56)
Normalnie się tutaj nie wypowiadam, choć to nasz temat grupowy, to jednak pozostaje on podwórkiem Senamiego, ja dosyć syfu robię na swoim
Ale jako że skończyliśmy serię, pozwolę sobie dorzucić słówko od siebie:
Ogólnie nie było źle, w przeciwieństwie do Senamiego od początku nie miałem zbyt wygórowanych oczekiwań co do tej bajki, a zakończenie nawet mi się spodobało, chociaż pozostawiło więcej pytań niż odpowiedzi, ale najwyraźniej takie było założenie twórców.
BTW. Dla mnie z kolei koniec tego animu oznacza jedynie "jedno zadanie skończone, zostało jeszcze z 10, a czas się kończy, więc ruszaj dupsko i do roboty" xD
Dziękuję wszystkim za oglądanie Parady z naszymi napisami, tym bardziej jeśli trzymaliście się ich przez cały czas, bo nieraz zdarzało się tak, że ekipa Katakany była szybsza.
Dzięki za napisy.
Co do serii to taki przeciętniak w bardzo słabym sezonie. Dobry ostatni odcinek, ale jednak całość dość przeciętna.
Ostatnio edytowany przez pyransc (2015-03-30 00:17:22)
Tamdaradam!
Co? Że nie ten temat? Otóż właśnie ten!
Z racji tego, że już mam tak jakby pełne ręce roboty w tym sezonie, poprosiłem Senamiego, by użyczył mi swej pomocy przy tej bardziej wyczekiwanej z moich serii, czyli HEAVY OBJECT.
Pierwszy odcinek już gotowy do pobrania!
Aha, wszelkie dyskusje itp. proszę jednak kierować na mój temat, bo Senamiusz lubi tu porządeczek mieć ^^
Dzięki za ratunek przed tym angielskim pro wydaniem
Pff, robiłeś wielką tajemnicę ze swojego współpracownika, a już za pierwszym razem zgadłem, że chodziło o Senamiego. Try harder. Reszta spamu w twoim temacie. ^^
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Po kilku problemach natury logistycznej udało nam się w końcu zrobić DRUGI ODCINEK Obiekta.