Nie jesteś zalogowany.
Poszukuję napisów do Shin Kyuuseishu Densetsu Hokuto no Ken Toki-den autorstwa Songoku.
Ostatnio edytowany przez Infernus (2015-09-29 21:27:20)
Poszukuję Black Jack Final od [BlueFixer]. Wszystkie torrenty które znalazłem są niestety martwe .
@Down
Wielkie dzięki!
Ostatnio edytowany przez Bajnor (2015-10-03 15:48:30)
Witam. Poszukuję Mirai Nikki w wersji BD od grupy [Zero-Raws]. Wszystkie znalezione przeze mnie torrenty są nieaktywne. Pozdrawiam.
Witam. Poszukuję Mirai Nikki w wersji BD od grupy [Zero-Raws]. Wszystkie znalezione przeze mnie torrenty są nieaktywne. Pozdrawiam.
Zero-Raws jest już martwe.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Chodzi mi wyłącznie o pliki. Jeśli ktoś ma do nich dostęp, proszę o kontakt.
Jeśli się interesuje to mam wersję grupy [Izm] (BD 1280x720 x264 AAC).
Ale będziesz musiał poczekać aż wrzucę na Mega.
Wiem, że są na chomikuj. Chodziło mi bardziej o darmowe ich uzyskanie. Z chomikuj skorzystam, gdy wyczerpię wszystkie inne możliwości ich zdobycia. Skąpstwo bardzo. Akan, chodzi mi konkretnie o wersję BD grupy [Zero Raws] z uwagi na napisy ZłegoLosa, które są przystosowane do właśnie tej konkretnej wersji, tej konkretnej grupy.
Ostatnio edytowany przez sebaxo1995 (2015-10-22 21:27:58)
Ostatnio ktoś tu pisał, że ma 10 GB na zbyciu i udostępni hasło do swojego konta.
Wiem, że są na chomikuj. Chodziło mi bardziej o darmowe ich uzyskanie. Z chomikuj skorzystam, gdy wyczerpię wszystkie inne możliwości ich zdobycia. Skąpstwo bardzo. Akan, chodzi mi konkretnie o wersję BD grupy [Zero Raws] z uwagi na napisy ZłegoLosa, które są przystosowane do właśnie tej konkretnej wersji, tej konkretnej grupy.
Ale kolega ma synchro do lepszej wersji właśnie tych napisów (jeśli dobrze zrozumiałem).
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Mi chodzi o wersję BD grupy [Zero Raws] gdyż według informacji w opisie napisów http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org są one zgodne właśnie z tą wersją.
Napisałem posta w temacie dotyczącym dostępu do konta na chomikuj. Jeśli uzyskam dostęp, sprawa przestanie być aktualna. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Ostatnio edytowany przez sebaxo1995 (2015-10-22 21:56:34)
Mi chodzi o wersję BD grupy [Zero Raws] gdyż według informacji w opisie napisów http://animesub.info/szukaj.php?szukane … pTitle=org są one zgodne właśnie z tą wersją.
Po pierwsze. Jak możesz zauważyć napisy dopasowane są tylko do zdaje się 15-tego odcinka, reszta robiona pod wersję z TV (istnieje też dopasowanie, ale o nie musisz poprosić w innym temacie). Po drugie, napisy te pasują do zdaje się wszystkich wydań BD. Sam obejrzałem Ohys-Raws i napisy poza jednym odcinkiem (gdzie były zwyczajnie przesunięte a nie rozjeżdżły się) idealnie pasowały
Sprawa jest już nieaktualna. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam.
Poszukuję Full Metal Panic! The Second Raid jako polskiego hardsuba, o ile powstał.
Poszukuję Full Metal Panic! The Second Raid jako polskiego hardsuba, o ile powstał.
Powstał i tu właśnie wychodzi siła AniDB.
Nie bądź zbyt hardy, życie krótko trwa,
A los twój marny, co przeznaczył, to ci da.
Nie bądź zbyt hardy...