Nie jesteś zalogowany.
I to jest dobry news.
Miło, że się za to zabrałeś. \o/
Anime makes you stupid
Link do pierwszego odcinka podczepiony.
Czy masz zamiar udostępniać wszystkie odcinki, czy po po którymś odcinku będą dla wybranych?
@Up
Dunno, wyjdzie w praniu.
1 epek spoko, dzięki za napisy.
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Dzięki wielkie. Oby były wszystkie. he he
Dzięki za napisy
Do pobrania drugi odcinek. W pierwszym dodana piosenka i trochę zmian w terminologii.
04:07 - zwykłych powinno być
12:20 - Użycz
Takie tam znalezione małe błędy
SC II LotV *** "I love it when a plan comes together" -- Hannibal Smith *** Pesymista to dobrze poinformowany optymista *** Punch first ask questions while punching - Vi ***
Trzeci odcinek do pobrania.
Od kolejnego odcinka wracamy do wydawania mailowo-ircowego. Podziękować możecie temu matołowi, który wrzucił to tutaj. I to jeszcze pseudo lektor.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-10-30 09:46:48)
No to ładnie pier***** nooby nie kumające jak się zachować. A ten pseudo lektor to już w ogóle porażka, gdyby można było za to karać to najlepiej śmiercią.
Jeśli nic się nie zmieniło to ja jestem na liście więc czekam na kolejny odcinek, bo anime ogląda się na prawdę dobrze.
Od kolejnego odcinka wracamy do wydawania mailowo-ircowego. Podziękować możecie temu matołowi, który wrzucił to tutaj. I to jeszcze pseudo lektor.
Ale to nie powinno się liczyć... Koleś od pseudo lektora to terrorysta i nie można dać mu się sterroryzować, że koniec wydań publicznych, bo pewnie jego celem jest zamknięcie NAZI! Gwałci wydania, aby te przestawały się pojawiać w strachu przed tym...
Ja tam czekam na kolejnego epa. Mało istotne, gdzie się pojawi, o ile będę miał dostęp :E
EDIT: Mam na myśli harda. Jest istotne, by nie pojawił się na onlajnie i to z pseudo lektorem (ot musiałem wyjaśnić, ponieważ moją pierwszą sentencję można źle zrozumieć)
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-10-30 11:44:33)
Jak można, to proszę o dopisanie mnie na listę (kontakt@nalapl3.xyz).
I znów przez jakiegoś durnia nie będzie można obejrzeć anime.
Mam nadzieje ze Besamir dopisze mnie do listy.
Też bym prosił o dopisanie na listę.
O koleś od Jinia Templar znów w akcji . Idzie jeszcze gdzieś zdobyć ten trzeci ep?