Nie jesteś zalogowany.
Penta Olaf (czwarta penta w życiu - dwie twichem na SU i jedna Kassadinem na Aramie)
http://www.replay.gg/?r=EUN1&id=1257614 … 2FzINpmgLd
Wziąłem wytypowałem w ciemno drużyny tak byle jak, w tej pierwszej fazie, olałem wszystko inne, a okazało się, że dostałem ikonę za ileś tam punktów. Kurna, mogłem grać i mistrzowską Riven xD
Która ikonkę? Bo jedną dostaje się za sam udział.
Ostatnio edytowany przez Xam10 (2015-10-15 10:22:35)
Plejsy z mistrzostw świata :3
Jakby do kogoś nie dotarła jeszcze ta dobra nowina: GŁOSY Z CHIŃSKICH BAJEK W LOLU!
No, jeszcze nie wszystkie, ale filmik ten zwiastuje rychłe nadejście japońskiego serwera i pakietu językowego!
Kto jeszcze planuje podmienić sobie głosy?
O kurde jakaś zachęta, by pograć znowu w tego gniota.
Kugimiya Rie nieźle pasuje do anki.
btw. Czekam na dźwięki umierania postaci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio edytowany przez QuariooX (2015-10-20 17:11:17)
Plejsy z mistrzostw świata :3
Jakby do kogoś nie dotarła jeszcze ta dobra nowina: GŁOSY Z CHIŃSKICH BAJEK W LOLU!
No, jeszcze nie wszystkie, ale filmik ten zwiastuje rychłe nadejście japońskiego serwera i pakietu językowego!
Kto jeszcze planuje podmienić sobie głosy?
Gupie pytanie - pół społeczności lola.
Super się zapowiada.
OMFG 87k IP
ara ara...
Wciąż za mało. Do czasu aż pojawi się promocja na runy potrzebuję 100 000 :E
To jakis tajny plan zeby wykupic wszystko z RITO sklepu ?
ara ara...
Cóż, jak wykupię wszystkie runy, to za PZ (IP) będę miał tylko bohaterów i zmianę nicka (a bohaterów mam wszystkich)
Chcę wykupić wszystkie runy, tak, to fakt :E
Tutaj robiłem wyliczenia (nic się nie zmieniło) - http://animesub.info/forum/viewtopic.ph … 95#p448395
Ostatnio edytowany przez Mammoth (2015-10-30 19:12:54)
Odnosnie lagow to slyszalem ze ludzie majace lacza z orange, czyli stara tpsa + kupa innych providerow jadacych na ich laczach, maja czesto wysoki packet loss, cos mi sie wydaje ze w oragne jakies problemy maja z infrastruktura.
Ostatnio edytowany przez Kilgur (2015-10-30 19:35:33)
ara ara...
Ja mam od Orange, za radą Abyssa zainstalowałem sobie programik WTFast i jak go używam to w sumie da się grać. Polecam spróbować, może pomoże :V
Ale bo ja wiem, czy cała wina leży po stronie dostawców neta? Przez długi czas było spoko, a tu nagle nadszedł patch 5.19 wraz z jakimiś właśnie "udoskonaleniami" infrastruktury sieciowej gry i wtedy wszystko zaczęło się sypać.
Ostatnio edytowany przez OromisMasta (2015-10-30 20:05:35)
#aram
ara ara...