Nie jesteś zalogowany.
Innostian napisał:Znając Besamira, to i tak już nikogo do list nie doda .
Po co ma to robić, jak wystarczy wejść na kanał, przywitać się, użyć trigera i pobrać ep.
Brak jasnych instrukcji tworzy listową panikę.
Innostian napisał:Znając Besamira, to i tak już nikogo do list nie doda .
Po co ma to robić, jak wystarczy wejść na kanał, przywitać się, użyć trigera i pobrać ep.
Bodzio
Niby ten irc to "takie trudne", ale tak sobie myślę, że "agent złodziejskiej strony niemocy 001-Kamil", skoro jest taki "małosprytny" i potrafi się zabawić we wklejenie lektora w epka, to nie powinien mieć problemów z wykorzystaniem Twej wskazówki.
Swoją drogą, na listę mailową, pod innym nickiem też może spróbować się dopisać.
Pozostaje mi nadzieja, że to mu sie nie uda.
Zasada jest prosta - każdy taki numer skutkuje zacieśnianiem sposobu dystrybucji do momentu, aż element wywrotowy zostanie wyeliminiowany.
Nowe osoby dopisywane są do listy tymczasowej. Jak coś wypłynie, wszyscy z niej wylatują. Proste i skuteczne.
Poza tym nie ma szans, żeby dostał się na nią ktoś, kto ma tutaj konto od niedawna.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-10-31 22:25:48)
Niedawno, to znaczy ile?
Witam. Chciałbym prosić o dopisanie do listy. Mój e-mail: sebastianm1985@interia.pl. Pozdrawiam.
Jak tak się sprawy mają to będę wdzięczny za dodanie mnie do listy (z góry dzięki :p). chyba że będzie to dostępne na którymś (podanym) IRC'u.
e-mail: preismar@poczta.fm
Ostatnio edytowany przez Mezrox (2015-11-01 16:27:39)
No ale jaki jest sens podawania tych wszystkich maili w temacie? Wiecie, że istnieje coś takiego, jak prywatna wiadomość? Tylko oczywiście taka przez serwis, bo na te wysłane przez forum nawet nie odpowiadam.
W sumie nie wiem, inni napisali to ja także.
Jest gdzieś jakiś poradnik co to te całe tałatajstwo zwane IRC? Czy prościej i wygodniej będzie obejrzeć na onlajnie lub ENG?
Jest gdzieś jakiś poradnik co to te całe tałatajstwo zwane IRC? Czy prościej i wygodniej będzie obejrzeć na onlajnie lub ENG?
Anooo... pszem Cię bardzo (jeśli nie znasz przyjaciela "googla", albo masz z nim jakiś problem, to służę pomocą), tu coś powinieneś znaleźć.
Powodzonka życzę.
Ostatnio edytowany przez roobalek (2015-11-02 02:50:03)
Może prościej napisz do Besamira pm, podaj maila i będą ci epki przychodzić z automatu
Tak sobie dzisiaj rano wstałem i pomyślałem "co będę wchodzić w dupę Besamirowi, obejrzę na onlajnie".
Kuwa aż zęby bolą od tak prostych literówek .
Przesadzacie z tym wchodzeniem w dupę. Wystarczy podesłać wiadomość z mailem i linkiem do profilu na ansi. Co prawda nie gwarantuję, że każdy się załapie.
Czwarty odcinek pójdzie pewnie mailem dzisiaj albo jutro.
@Edytka
Ej, ale jak już mi przysyłacie wiadomości z prośbą o dopisanie do listy, to weźcie podawajcie maile.
Ostatnio edytowany przez Besamir (2015-11-02 15:10:32)
Czwarty odcinek poszedł na maila.
A jednak jestem na liście dzięki już zasysam 4 odcinki.
Wielkie dzięki.
Dzięki
Dzięki.