Nie jesteś zalogowany.
Czemu to jest aż tak dobre?
Mnie tam jakoś dupy nie urywa. Chociaż tylko na wyrywki przeglądam przy TS-ie.
Ryzen R5 5600X
GTX 1660 Super
16GB 3200 MHz
Kingston KC3000
Bo opening od Inicjatywy Powidło.
Trochę denerwuje ta łysina, ale gość odrealniony jest.
Wiadomo jak zyskał te moc?.Pokaż spoilerbo w te pompki nie wierzę
Dobre animu, takie odświeżające...
3deep5you,
seria która parodiuje battle shoneny.
Ostatnio edytowany przez aryst (2015-11-02 00:28:20)
Widocznie nie lubimy ciot-bohaterów, którzy walczą, padają, ćwiczą, walczą, padają, ćwiczą itd. A tu sobie gość każdego przeciwnika rozwali jednym ciosem.
Gdy zobaczyłem pierwsze zapowiedzi tego anime (mangi nie znam zupełnie), to nie wiedziałem co myśleć. Główny bohater co rozwala wszystko na 1 hita. Po pierwszym odcinku spodobała mi się, jest serio mocno zakręcone. Główny bohater jest oczywiście świetny. Nie widzę potrzeby szukania w tym anime czegoś co ma sens, jest to po prostu zwariowana komedia. Chyba, że potem coś się zmieni, ale wątpię.
Ostatnio edytowany przez Luk4S (2015-11-02 19:53:24)
Gdy zobaczyłem pierwsze zapowiedzi tego anime (mangi nie znam zupełnie), to nie wiedziałem co myśleć. Główny bohater co rozwala wszystko na 1 hita. Po pierwszym odcinku spodobała mi się, jest serio mocno zakręcone. Główny bohater jest oczywiście świetny. Nie widzę potrzeby szukania w tym anime czegoś co ma sens, jest to po prostu zwariowana komedia. Chyba, że potem coś się zmieni, ale wątpię.
Chyba że <= fixed
Za tydzień ostatni odcinek i walka z Borosem!
Coś czuję drugą, potem trzecią... potem dziesiątą serię tego anime.
Bez Białostocczyzny nie ma ojczyzny!
Coś czuję drugą, potem trzecią... potem dziesiątą serię tego anime.
Zauważ, że za omawiany tytuł odpowiada Madhouse. Studio, które po jednym sezonie mówi sajonara...
Cryla7 napisał:Coś czuję drugą, potem trzecią... potem dziesiątą serię tego anime.
Zauważ, że za omawiany tytuł odpowiada Madhouse. Studio, które po jednym sezonie mówi sajonara...
Dawno takich bzdur nie czytałem
Ostatnio edytowany przez Witax (2015-12-14 01:44:41)
i5-8600K OC 4.8Ghz, MSI Z370 Tomahawk, HyperX Predator 16GB 3000MHz/3333Mhz, Samsung 960 EVO 250GB.
Headphones: AKG K712 PRO, AKG K612 PRO, Beyerdynamic DT-990 Edition 250ohm
DAC: SMSL SD-650+mod by mikolaj612+Muses 8820 + ad797AR SMSL M8 | AMP: Rapture by mikolaj612
Ja to myślę, że jeśli 2 sezon one punch mana ma wyjść to minimum za rok... Za mało jest rozdziałów.
Nesbro napisał:Cryla7 napisał:Coś czuję drugą, potem trzecią... potem dziesiątą serię tego anime.
Dawno takich bzdur nie czytałem
Zatem niech przemówi fakt. Nie licząc sportowych animu, bo One Punch Man się do nich nie zalicza, to ostatnią kontynuacje dostało Chihayafuru w... 2013 roku, a że to poniekąd sportowe animu to jedziemy dalej, kontynuacja Gyakkyou Burai Kaiji z 2011... zaraz to też jest poniekąd sportowe anime, to jedziemy dalej... sequel Black Lagoon rok... 2006. Czyli One Punch Man doczeka się drugiego sezonu za jakieś 8 lat... Źródło MAL
Na obecną chwilę ukazało się 10 tomów, a arc Borosa zamyka się na 7, więc przy dotychczasowym tempie ukazywania się mangi potrzeba co najmniej 1,5 roku na zebranie odpowiedniego materiału do kolejnego sezonu.
Jeśli dyskutujemy już o możliwej kontynuacji to trzeba pamiętać, że poza oryginalnymi anime, studia je tworzące niekoniecznie są właścicielami praw do nich, bardzo często to co zaczęło jedno ciągnie inne
GG: 1677958
Najważniejsze prawo w świecie chińskich bajek: kasa nie śmierdzi. Na razie i tak jest chyba za mało przerysowanych rozdziałów, żeby zrobić drugi sezon (w końcu powinien zostać jeszcze zapas, żeby nie musieć zbyt długo czekać na zrobienie kolejnej serii). Manga sprzedaje się dobrze, niedługo zobaczymy czy BD kreskówki także się sprzedaje... Płacz że nie będzie drugiej serii "bo Madhouse" jest kompletnie bez sensu - to przecież nie ZERCX.
Pozostaje nam cierpliwie czekać na jakieś informacje... i wieści o nowym rozdziale oryginału.
W oryginalnej mandze "Onepunch-Man (ONE)" walka z Borosem kończy się około 40 rozdziału, a wyszło ich przynajmniej 104. Jak widać chyba byłby materiał na kolejny sezon.
Ostatnio edytowany przez marc99 (2015-12-14 16:45:35)